2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

iyi almışın valla ben akmar pasajından 7.5 a sadece coğ almıştım
bugün gelmeye bilir pzt kesin elinde olur ama
bende şimdi bavul yapıcam kitaplarımı topluyorum

iyi almışın valla ben akmar pasajından 7.5 a sadece coğ almıştım
bugün gelmeye bilir pzt kesin elinde olur ama
bende şimdi bavul yapıcam kitaplarımı topluyorum

kolay gelsin sekerimmbende bugün permutasyon kombinasyonu çalışıcm yarnda testlerinifln hallederim haftaiçide olasılığı bitiricm türkçede btti artık genel yetenekten tekrar testleri çözücm tarihe başlıycm

saol canım
maşallah maşallah benim gk marta sarkıcak bitmesi

saol canım
maşallah maşallah benim gk marta sarkıcak bitmesi

bende tarihi bitiremem hemen cnm benimde martı bulur sonra bir ayda coğrafya anayasa sürer tarihe 2 ay ayırıcm sınav eylülde ya sindire sindire gideyim diyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum:26:genel yeteneği 2.5 ayda bitiridim

valla sen çok iyi yapıyosunda ben iyi yapmıyorum 5 ayım kaldı benim :18::18:

Off off kızlar bide beni düşünün 5 ayım kaldı bide eğitim var 6tane kalın ezber kitap( hadi bakalım panik olursak daha iyi çalışırız:)

valla iyi bozdun moralimi
benim zaten 1 ay boş geçicek :18:
ben bavula 2 kitap daha atıyım

valla sen çok iyi yapıyosunda ben iyi yapmıyorum 5 ayım kaldı benim :18::18:

yetişir cnm sen coğrafyayı bitirmişsin tarih yarıymış yetişir bizim tayin çıkarsa haziranda sen ozaman bak bizdeki derde taşınıcz ben belki eşimle gidemiycm kalıcm yalnız benimde bir ay öle geçer :18:hayırlısı olsun bakalım ben tayine kadar konuları sindre sindire çalışıp pekiştirsem boş zamanlarda açar 200 test çözerim günde 2saat öle geçiririm bu 4 ay toprlamam lazım benimde konuları bitmesi gerek

Off off kızlar bide beni düşünün 5 ayım kaldı bide eğitim var 6tane kalın ezber kitap( hadi bakalım panik olursak daha iyi çalışırız:)

ben panik olunca daha iyi calışıyorum cnm iyi oluyor

gulçiney iyi gaza getirdin bizi tebrik ediyorum

Cnm ben şuna inanıyorum sınava 3 ay kafa adam akıllı yoğunlaşıp çalışırsan aklın hep sınav olursa atanıyorsun emin olun bu iş böyle başta çalışıp son bie ay kala bırakanlar genelde başarılı olamıyor hadi buda benden size bi moral olsun

pegem ıle aynı ıse almayım pegemın tum serısı aldım cunku

aynen kocıs nobette ama oglum var yanımda yanlız degılım hafsonu nobetlerıdnen nefret edıyorum

bende nefret ediyorum yaa yrn 10da gelir haftasonu gitti haftaiçide çalışıyor zten 4,14,24 bu aykı nöbetleri 14 subattada nöbet var bide ill fazladn bir nöbet kalıyor bizde 4 nöbet olur yine bu ay

sınava 3 ay kalada bizim tayin olck benim çalışmalar duracak bir süre:18:

valla doğru canım ben 2011 sınavına sadece 2 ay çalıştım öle çok yoğun da değildi.son 2 hafta hep denem çözdüm 70 aldım ben bile inanamadım

pegem ıle aynı ıse almayım pegemın tum serısı aldım cunku

ben kitapçıda ikisinide karşılaştırdım aynı tarzda maddeleme var bide pegem daha iyi geldi onu aldım canım

Cnm git git ama çabuk gel :126:
Cnm bence 1 2 kitap al yanına sadece ona çalışırsın... Çok kitap alırsan kafan karışabilir. Bide bankacı Arkadaşa sordum akşamları boş olurmuşsun yanında labtopuda götür ordan netede girebilirsin otelin wriless.i olabilirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…