inş. sizde en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşursunuz cnm görüşememk çok zor ayrı şehirlerdeydik bizde şükür Allahıma kavuştukk
pegem ders notu sipariş ettim cnm kargoya verilmiş bugün akşam fln glirmi kien geç pazartesi gelir bakalım gelsin mattan su iki konuyuda bitireyim tarihe başlıyım bir hafta sonra
tarih,coğrafya,anayasa 3 ders notunuda aldım 12.80tl tuttu
iyi almışın valla ben akmar pasajından 7.5 a sadece coğ almıştım
bugün gelmeye bilir pzt kesin elinde olur ama
bende şimdi bavul yapıcam kitaplarımı topluyorum
kolay gelsin sekerimmbende bugün permutasyon kombinasyonu çalışıcm yarnda testlerinifln hallederim haftaiçide olasılığı bitiricm türkçede btti artık genel yetenekten tekrar testleri çözücm tarihe başlıycm
saol canım
maşallah maşallah benim gk marta sarkıcak bitmesi
bende tarihi bitiremem hemen cnm benimde martı bulur sonra bir ayda coğrafya anayasa sürer tarihe 2 ay ayırıcmsınav eylülde ya sindire sindire gideyim diyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum:26:genel yeteneği 2.5 ayda bitiridim
valla sen çok iyi yapıyosunda ben iyi yapmıyorum 5 ayım kaldı benim :18::18:
Off off kızlar bide beni düşünün 5 ayım kaldı bide eğitim var 6tane kalın ezber kitap( hadi bakalım panik olursak daha iyi çalışırız:)
valla sen çok iyi yapıyosunda ben iyi yapmıyorum 5 ayım kaldı benim :18::18:
Off off kızlar bide beni düşünün 5 ayım kaldı bide eğitim var 6tane kalın ezber kitap( hadi bakalım panik olursak daha iyi çalışırız:)
yetişir cnm sen coğrafyayı bitirmişsin tarih yarıymış yetişir bizim tayin çıkarsa haziranda sen ozaman bak bizdeki derde taşınıcz ben belki eşimle gidemiycm kalıcm yalnız benimde bir ay öle geçer :18:hayırlısı olsun bakalım ben tayine kadar konuları sindre sindire çalışıp pekiştirsem boş zamanlarda açar 200 test çözerim günde 2saat öle geçiririm bu 4 ay toprlamam lazım benimde konuları bitmesi gerek
ben panik olunca daha iyi calışıyorum cnm iyi oluyor
canım benim
çok ama idare edicezama ben giricem nete akşamları inşallah internet ücretsizdir
bende 24 saatte tarihi almayı düşünüyodum ama pegem akademi ders notlarıyla aynı o yüzden almadım pegemin ders notlarını tavsiye ederm güzel
günaydın hanımlarrrrrkociş nöbetçi bugün yalnızım yrn sabah gelicek
aynen kocıs nobette ama oglum var yanımda yanlız degılım hafsonu nobetlerıdnen nefret edıyorum
Cnm ben şuna inanıyorum sınava 3 ay kafa adam akıllı yoğunlaşıp çalışırsan aklın hep sınav olursa atanıyorsun emin olun bu iş böyle başta çalışıp son bie ay kala bırakanlar genelde başarılı olamıyor hadi buda benden size bi moral olsun
Cnm ben şuna inanıyorum sınava 3 ay kafa adam akıllı yoğunlaşıp çalışırsan aklın hep sınav olursa atanıyorsun emin olun bu iş böyle başta çalışıp son bie ay kala bırakanlar genelde başarılı olamıyor hadi buda benden size bi moral olsun
pegem ıle aynı ıse almayım pegemın tum serısı aldım cunku
Günaydın kızlarquiet de gelmş
nie cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?