2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Slm kızlar

Bu ara pek yazamıyorum sizlere ama ders çalışmaya çabalıyorum hala.. Anayasa ve yurttaşlık çalışıyorum. Ilerledim baya ama çok kasıyor beni.. Tarih bir bu iki.. ömrümü yediler valla bi atansak da kurtulsak

Quietcim hayırlı olsun canım yeni işin, ama iyi mi ettin bilemedim :18: Inşallah seni çok yorup motivasyonunu düşürmezler. çünkü aylardır emek veriyoruz kpss yoldaşı olarak bu yolda... Allah hepimizin gönlüne ve emeğine-hakettiğine göre versin inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:

telefondan giricem nete ama izin günümde laptopumu almaya gelebililrm
eski yazanları okudum 2007 yılında net ücretliymiş o yüzden biraz tereddütteyim ama cepten girerrim bende
akşam 5 sonrası boşmuş defter kitap ne bulursam alıyom valla

inşallah atanıcaz canım benim bizde bu azim oldukça derece bile çıkartırız biz
canım iş 6 aylık ve part pzt cuma çalışıcam yani yoksa bende kabul etmezdim bana zaman kalıcak hem kpss çalışıcam hem para kazanıcam o yüzden kabul ettim bende

hadi hayırlısı tatlım

kızlar aranızda ihtiyacın 24 saatte tarıh ve vatandaşlık ve kpss ilacı 176 kartı kullanan varmı merka ettım cok guzel dıyorlar getırtmeyeı dusunuyorum

İhtiyaci ben 8 tlye aldim ama hic memnun kalmadim cunku ozetin ozeti olmus. Bir de bi yerinde hata vardi, yanlis bilgi vardi yani

kızlar analiz kpss yarın sınav yapıyomuş ortaöğretim ve önlisans sınava katılan herkese gk gy soru bankası veriyolarmış bilginiz olsun.sadece mecidiyeköy şubesi var sanırım sitesinde bi onu görebildim aklınızda olsun

kızlar bi sorum var

88 lt suyun tamamını 3lt, 4 lt ve 7 lt lik şişelere her birinden en az 1 er tane olmak üzere en az kac siseye bosaltılabilir???

nerde yanlısım anlamadım.

sıklar

18,17,16,15,14

kızlar bi sorum var

88 lt suyun tamamını 3lt, 4 lt ve 7 lt lik şişelere her birinden en az 1 er tane olmak üzere en az kac siseye bosaltılabilir???

sıklar

18,17,16,15,14

tatlım ben 14 buldum :44:

kızlar bi sorum var

sıklar

18,17,16,15,14

15 buldum ben cvbı

bugün permutasyon ,kombinasyon çalıştım 60 soru çözdüm konuyla ilgili ama hatırlıyomuyum hayır aklımda hiç birşey yokkk 100 soruda türkçe çözdüm 50 soru daha çözsem iyi olacak 200 sorunun altına düşmemeye gayret ediyorum söz verdim kendime

Son düzenleme:

oralara kadar geldiysen iyi. benim daha aklım yeni basıma geldi ^^ 5 ayım var biraz tarih cografya bakmıslıgım var sadece. konuları yazdım yargının umarım bitiririm

oralara kadar geldiysen iyi. benim daha aklım yeni basıma geldi ^^ 5 ayım var biraz tarih cografya bakmıslıgım var sadece. konuları yazdım yargının umarım bitiririm

benim türkçe bitti mattanda bir olasılık kaldı onuda bu hafta bitiricem 3 aya yakındır genel yetenek çalışıyorumtarihe geçicem bende tarih geometriyi halledicem sonra coğrafya ve anayasayı bitiricem baklm böyle bir plan yaptım çok şükür iyi gidiyorum

maşallah maşallah tatlım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…