Cnm git git ama çabuk gel :126:
Cnm bence 1 2 kitap al yanına sadece ona çalışırsın... Çok kitap alırsan kafan karışabilir. Bide bankacı Arkadaşa sordum akşamları boş olurmuşsun yanında labtopuda götür ordan netede girebilirsin otelin wriless.i olabilirrr
Slm kızlar
Bu ara pek yazamıyorum sizlere ama ders çalışmaya çabalıyorum hala.. Anayasa ve yurttaşlık çalışıyorum. Ilerledim baya ama çok kasıyor beni.. Tarih bir bu iki.. ömrümü yediler valla bi atansak da kurtulsak
Quietcim hayırlı olsun canım yeni işin, ama iyi mi ettin bilemedim :18: Inşallah seni çok yorup motivasyonunu düşürmezler. çünkü aylardır emek veriyoruz kpss yoldaşı olarak bu yolda... Allah hepimizin gönlüne ve emeğine-hakettiğine göre versin inşallah
hadi hayırlısı tatlıminşallah atanıcaz canım benim bizde bu azim oldukça derece bile çıkartırız biz
Canım iş 6 aylık ve part pzt cuma çalışıcam yaniYoksa bende kabul etmezdim bana zaman kalıcak hem kpss çalışıcam hem para kazanıcam o yüzden kabul ettim bende
kızlar aranızda ihtiyacın 24 saatte tarıh ve vatandaşlık ve kpss ilacı 176 kartı kullanan varmı merka ettım cok guzel dıyorlar getırtmeyeı dusunuyorum
kızlar bi sorum var
88 lt suyun tamamını 3lt, 4 lt ve 7 lt lik şişelere her birinden en az 1 er tane olmak üzere en az kac siseye bosaltılabilir???
nerde yanlısım anlamadım.
sıklar
18,17,16,15,14
tatlım ben 14 buldum :44:
kızlar bi sorum var
88 lt suyun tamamını 3lt, 4 lt ve 7 lt lik şişelere her birinden en az 1 er tane olmak üzere en az kac siseye bosaltılabilir???
nerde yanlısım anlamadım.
sıklar
18,17,16,15,14
15 buldum ben cvbı
nasıl yaptın kuşum ne mantık kurdun?
edit;dogru
cevap 14 kusum
bu arada quiet isin hayırlı olsun can.
eğer ben büyük sayısa küçük verirsem o zman en büyüğü bulurum
küçüğe en az vermem lazımki az çıksın 3lü olan 1 4lü 2 7li 11 oluyo canım
bugün permutasyon ,kombinasyon çalıştım 60 soru çözdüm konuyla ilgili ama hatırlıyomuyum hayır aklımda hiç birşey yokkk100 soruda türkçe çözdüm 50 soru daha çözsem iyi olacak 200 sorunun altına düşmemeye gayret ediyorum söz verdim kendime
oralara kadar geldiysen iyi. benim daha aklım yeni basıma geldi ^^ 5 ayım var biraz tarih cografya bakmıslıgım var sadece. konuları yazdım yargının umarım bitiririm
benim türkçe bitti mattanda bir olasılık kaldı onuda bu hafta bitiricem 3 aya yakındır genel yetenek çalışıyorumtarihe geçicem bende tarih geometriyi halledicem sonra coğrafya ve anayasayı bitiricem baklm böyle bir plan yaptım çok şükür iyi gidiyorum
maşallah maşallah tatlım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?