2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Selam kızlar nasılsınız? Bugun dershanem açıldı 2 hafta tatile girmişti ebob ekok konusuna gırdık bırazdan tarih coğrafya test çözücem

Selam kızlar nasılsınız? Bugun dershanem açıldı 2 hafta tatile girmişti ebob ekok konusuna gırdık bırazdan tarih coğrafya test çözücem

Selam. Ne kadar geridesiniz biz mutlak degerdeyiz haftaya da problemleri isliycez:26:

canımcımmm bende birini bitirip öyle birine çalışıcam türkçedyim 3 konum kaldı dediğin gibi kafam karıştı iyice.ben uzaktan eğitim ihtiyaç akademinin videolu derslerini satın aldım 2011 canlı ders anlatımınn kaydını yani .ordan calısıyorum sonrasındada soru çözüyorum.lisans benim işletmee ama 2 yıl bilg prg okuyp açıktan da işletme okudumm oldummu sana 4 yıllık

eyvah eyvahh kızlar ben napıcamm benmde 5 ay var . ee benim yolun başındayım bide (((d

kızlar 1.5 saat sonra gidiyorum özleyin beni hakkınızı helal edin.
bol bol soru çözün kitaplarımı bırakmamak adına giysi bıraktım evde düşünün
bol konu çlışmalı bol soru çözümlü günler olsun fırsat buldukça giricem sürekli ben yokum diye boş bırakmayın topici sorular havada uçsun yoksa 3 hafta sonra olay çıkartırım bilmiş olun
öptüm hepinizi hoşçakalın kpss ile birlikte kalın aklım burda ona göre

Son düzenleme:

hadi git hemen gel bekliyoruz seni canım

İyi yolculuklar

eyvah eyvahh kızlar ben napıcamm benmde 5 ay var . ee benim yolun başındayım bide (((d

kuşum bende yeni baslamıs sayılırım sıkıntı etme kendine. quiet iyi yolculuklar tatlım.

kızlar sorum var;

bir kitabın sayfaları 1 den baslanarak numaralandırıldıgında 441 tane rakam kulanılıyor. kitapta kac yaprak var? 91,92,93,94,95

iki basamaklı 3 cift dogal sayının toplamı kac farklı deger alır? 127,133,138,140,143

kızlar vatandaşlıktan uluslararası kuruluşların ıcınden nasıl cıktınız anlıyorum hıc bır sey okuyorum okuyorum olmuyor ne yapıcam ben ya yardım ıstıyorum sızden acıl

hadi git hemen gel bekliyoruz seni canım

İyi yolculuklar

kızlar geldim eğitim yerindeym bu kadar hanrika bi yer olamaz :))) net buldum ara ara giricem takiptesiniz
sawakocum soruna akşam bakıcam canım benim

inşallah canım yaaa

cnm ilk soruyu 92 yaprak buldum ikinciyide 133 buldum ?????

kafam karıştı birşey soracam size ben önlisanstan hazırlanıyorum data tarih kitabı aldım kitapçı bu önlisans ve lisanslar diye ayrılmıyor dedi ama bügün nette önlisas tarih kitabınıda gördüm datanın konular aynımı ne yapsam

kızlar posta her gün pegem in sorularını veriyor haberiniz olsunn

Kızlar mrb.. Biliyorsunuz benm mat. problemm var matematiği temelden alıyorum.. Çalşmak için antremanlarla mat. kitabı aldım çok güzel alıştrmalar verio.. temelden güzel öğretio.. Ama arada takıldğm yerler oluo size göre çok basit yine bişeyi anlamadım yardmcı olursanz çok sevinrm kızlar...

144/24:108/18-102/17.105/15=?

144/24:18/108=6.1/6=1
1-102/17.105/15=1-6.7
1-42= -41

(kesirlerde bölme yapınca birinci olduğu gibi bırakılıo ikinci ters çevrlip yazılıo bu kurallı biliorum ama bişi anlamadım ne olur gülmeyin kızlar matematiği öğrenmm lazım)

144/24:18/108=6.1/6=1 kızlar işte burda 6.1/6 olayını anlamadım tamm 144 ü 24 e bölüyorz 6 oluo sonra 18 i 108 e bölüorz o da 6.... :18: 6.6 olması gerekmio mu kızlar nie 6.1/6 oluo 1 nerden çıkıo işte onu anlamadım gülmeyin ne olur

144/24:18/108=6.1/6=1
1-102/17.105/15=1-6.7
1-42= -41

Renklibirkelebek,okyanus,katze....................... kızlar bana bunu ayıp olmazsa anlatacak biri yok mu

canım senin yaptığın doğru büyük ihtimal soruda yanlış yazmışlardır 144/24.18/108 yani aradaki işaret bölme değil çarpmadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…