bazen çok sıkılıyorum ama hemen memur oldugumu hayal ediyorum ozaman çalışma şevki geliyor
Selam kızlar nasılsınız? Bugun dershanem açıldı 2 hafta tatile girmişti ebob ekok konusuna gırdık bırazdan tarih coğrafya test çözücem
canım bana sorarsan ders ders ilerle bir dersi bitiri diğerine geç yada benim gibi iki dersi birlikte götürhem sıkılmamış olursunben tüm dersleri bir arada götüremem kafam çok dağılıyor birine yoğunlaşıyorum iyi oluyor sen hangi kaynaklardan çalışıyosun bölümün ne canım ben ben önlisanstan giricem inşaat teknikerliği mezunuyum
yetişir cnm sen coğrafyayı bitirmişsin tarih yarıymış yetişir bizim tayin çıkarsa haziranda sen ozaman bak bizdeki derde taşınıcz ben belki eşimle gidemiycm kalıcm yalnız benimde bir ay öle geçer :18:hayırlısı olsun bakalım ben tayine kadar konuları sindre sindire çalışıp pekiştirsem boş zamanlarda açar 200 test çözerim günde 2saat öle geçiririm bu 4 ay toprlamam lazım benimde konuları bitmesi gerek
ben panik olunca daha iyi calışıyorum cnm iyi oluyor
kızlar 1.5 saat sonra gidiyorum özleyin benihakkınızı helal edin.
bol bol soru çözün kitaplarımı bırakmamak adına giysi bıraktım evde düşünün
bol konu çlışmalı bol soru çözümlü günler olsun fırsat buldukça giricem sürekli ben yokum diye boş bırakmayın topici sorular havada uçsun yoksa 3 hafta sonra olay çıkartırım bilmiş olun
öptüm hepinizi hoşçakalın kpss ile birlikte kalın aklım burda ona göre
kızlar 1.5 saat sonra gidiyorum özleyin benihakkınızı helal edin.
bol bol soru çözün kitaplarımı bırakmamak adına giysi bıraktım evde düşünün
bol konu çlışmalı bol soru çözümlü günler olsun fırsat buldukça giricem sürekli ben yokum diye boş bırakmayın topici sorular havada uçsun yoksa 3 hafta sonra olay çıkartırım bilmiş olun
öptüm hepinizi hoşçakalın kpss ile birlikte kalın aklım burda ona göre
eyvah eyvahh kızlar ben napıcamm benmde 5 ay var . ee benim yolun başındayım bide(((d
hadi git hemen gel bekliyoruz seni canım
İyi yolculuklar
kuşum bende yeni baslamıs sayılırım sıkıntı etme kendine. quiet iyi yolculuklar tatlım.
kızlar sorum var;
bir kitabın sayfaları 1 den baslanarak numaralandırıldıgında 441 tane rakam kulanılıyor. kitapta kac yaprak var? 91,92,93,94,95
iki basamaklı 3 cift dogal sayının toplamı kac farklı deger alır? 127,133,138,140,143
kuşum bende yeni baslamıs sayılırım sıkıntı etme kendine. quiet iyi yolculuklar tatlım.
kızlar sorum var;
bir kitabın sayfaları 1 den baslanarak numaralandırıldıgında 441 tane rakam kulanılıyor. kitapta kac yaprak var? 91,92,93,94,95
iki basamaklı 3 cift dogal sayının toplamı kac farklı deger alır? 127,133,138,140,143
kızlar sorum var;
kızlar vatandaşlıktan uluslararası kuruluşların ıcınden nasıl cıktınız anlıyorum hıc bır sey okuyorum okuyorum olmuyor ne yapıcam ben ya yardım ıstıyorum sızden acıl
canım senin yaptığın doğru büyük ihtimal soruda yanlış yazmışlardır 144/24.18/108 yani aradaki işaret bölme değil çarpmadırkızlar mrb.. Biliyorsunuz benm mat. Problemm var matematiği temelden alıyorum.. çalşmak için antremanlarla mat. Kitabı aldım çok güzel alıştrmalar verio.. Temelden güzel öğretio.. Ama arada takıldğm yerler oluoSize göre çok basit Yine bişeyi anlamadım Yardmcı olursanz çok sevinrm kızlar...
144/24:108/18-102/17.105/15=?
144/24:18/108=6.1/6=1
1-102/17.105/15=1-6.7
1-42= -41
(kesirlerde bölme yapınca birinci olduğu gibi bırakılıo ikinci ters çevrlip yazılıo bu kurallı biliorum ama bişi anlamadımNe olur gülmeyin kızlar Matematiği öğrenmm lazım)
144/24:18/108=6.1/6=1Kızlar işte burda 6.1/6 olayını anlamadım Tamm 144 ü 24 e bölüyorz 6 oluo Sonra 18 i 108 e bölüorz o da 6.... :18: 6.6 olması gerekmio mu kızlar nie 6.1/6 oluo 1 nerden çıkıo Işte onu anlamadım Gülmeyin ne olur
144/24:18/108=6.1/6=1
1-102/17.105/15=1-6.7
1-42= -41
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?