2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

offffffff nisanda ayına az kaldı aöf sınavlarım var 7-8 inde Hiç kpss ye yoğunlaşamıyorum sadece matematiğe bakabiliyorum o da temelden aldğm için daha yolum çok haziranın başında da finaller var gene kpss bakamycam matematkle aöf yi götürüyorum şimdilik offfffffffff
Mezun olduğum önlisans programı muhasebe ya da işletme vb. bi bölüm olsaydı o zmn aöf falan okumayla uğraşmaz ful kpss çalışırdm ama malesef benm bu 3001 koduyla memur olacağım yok Lise mezunu olsaydm önüm daha açık olurdu en azından Kızlar benden size tavsiye kpss de memurluk düşünen ve önlisans okumak isteyen varsa kesnlkle kpss de 3001 ile tercih yapableceğnz bi bölümü okumayın en en az 90 almm lazım bide lise sorularına göre birazcık zor oluo bizim sorular Bize 52 tane kadro açmşlar yani ilk 50 ye girmk lazım vay be bi de bi dünya 3001 li var ve başka bölümlerde bu kod dan terch yapabilio o yüzden acil lisans bitrmm lazım yazık bana

canım bu kadar moralsiz olma sen bu işleri biliyorsun galiba ben muhasebe mezunuyum. nereleri tercih edebiliyorum ben sadece 3001 e girerim diye biliyordum da. nereden bakıyorsun bu tür şeylere kadrolara falan.

canım bu kadar moralsiz olma sen bu işleri biliyorsun galiba ben muhasebe mezunuyum. nereleri tercih edebiliyorum ben sadece 3001 e girerim diye biliyordum da. nereden bakıyorsun bu tür şeylere kadrolara falan.

cnm muhasebe mezununun kendi terch kodu var.. cnm kpss tercih robotuyla bakabilrsn KPSS 2011/2 Tercih Rehberi - Memurlar.Net siz bize göre çok daha şanslsnz sizden son terchlerde 82-83 ile alım yaptılar ama bizde şöförlük ve gıcık nitelik kodları (almanca sertifikası,santral memurlğu sertkası vs. ) isteyen yerler hariç 90 puan almm gerekio

bozma cnm moralini bende daha önce dediğim gibi hala okulum devam ettiği için ortaöğretimden gircem ve benimde 95leri zorlamam gerekiyo.istersek hersey olur... herseyden önemlisi hepimiz için hayırlısı olsun

CAnım çok sağol bu benim için çok ama çook işe yaradı
Bi türlü bulamıyordum çünkü ben bunu
Adam akıllı öğrenememiştim açıkca tercih yerlerini
Çok sağol

bozma cnm moralini bende daha önce dediğim gibi hala okulum devam ettiği için ortaöğretimden gircem ve benimde 95leri zorlamam gerekiyo.istersek hersey olur... herseyden önemlisi hepimiz için hayırlısı olsun

inş. cnm ama sen Ankara istiodun benmde Ankara gibi büyük şehrleri istersem benm de 95 almm lazım bi de önlisans soruları lise sorularından biraz daha zor oluo cnm 2010 da lisans sorularından bile zor gelmş önlisans soruları bazen öyle gıcıklık yapıolar bi de cnm senin temelin var epey iyi ben daha mat. ve tarihten temel oluşturuyorum Allah büyük

evet cnm ben ankara istediğim için o civarda..benimde matematik ve türkçe temelim iyi tek avantajım o gerçekten yoksa tarihi bende sıfırdan başladım...sorular içinde doğrudur gerçekten çok adaletsiz davrandıkları yıllar olmuş.bu yıl umarım hepimizin dilediği gibi olur.benimde soruların kolay olması önlisans ve lisansa göre tek tesellim

Bugün neler yaptınız kızlar
Ben işyerindeyim de eve gitsem inşallah bi

bende işteyim cnm bu hafta sadece dersanede yaptıklarımla yetindim çok kızıyorum kendime.ama sabah iş akşam dersane eve gidince elimi kaldıracak halim olmuyo nasıl çalışcam bilmiyorum.yarın izin günüm tarihde bi konu daha ilerlemem gerek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…