2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Sen tarih çalışıyorsun sanırım cnm.
Bende matematikten ilk konudayım sindire sindire ilerlemek için yavaş gidiyorum.
Ama benimki baya baya yavaş olmuş sanırım :26:

Allah emeklerimzn karşılığını inşallah verir

Sen tarih çalışıyorsun sanırım cnm.
Bende matematikten ilk konudayım sindire sindire ilerlemek için yavaş gidiyorum.
Ama benimki baya baya yavaş olmuş sanırım :26:

evet cnm ben tarih çalışıyorum çünkü sıfırım yani temelden öğreniyo gibiyim.ilk denemelerde 4 netim falan çıkıyodu düşün yani oda sallamasyon.biraz üstüne düşünce 16 17 netim çıkmaya başladı.tabi daha benimde konu eksiğim var osmanlı tarihi falan duruyo yani.öğrendiğin içine siniyosa bunun yavaşı yok cnm öenmli olan iyice öğrenmen yoksa üstünden geçip hızlı gidip tekrar döndüğünde yine zaman kaybı olacak.daha vakit var zaten programlı çalışırsan daha verimli olur

Allah emeklerimzn karşılığını inşallah verir

amin cnm benim inşallah

kızlar şunu birinz yapablr mi ?? renklibir kelebek sen burdayken sorayım dedim

3(2x-1-3(x+2))=?

kızlar socundan ziyade çözümü lazım bana ben yaptım sonucu da doğru buldum da ben biraz kaşık çözüyorum tekniğine uygun çözmedm yapılışını yazarsanz sevincem.. bu arada kızlar ilk parantez köşeli parantezdi bulamayınca ikisinide klasik parantez yaptım

Evet aynen öyle
Ben üşengeç bi yapıya sahip olduğum için eskiden çözemediğim soruların üstüne hiç düşmezdim
Tabi bu durumda benim aynı yerde saymama neden olurdu.
İşin püf noktası meğer yapamadıklarının üstüne gidebilmekteymiş
Artık tembel tenekelikten terfi etme zamanı

Kızlar ben ufaktan kaçıyorum eve gidicem.
Sizede Allah zihin açıklığı versin.
Güzel güzel çalışın bakim kaytarmak yok

cnm ilk önce en içteki parantezden başla her zaman yani: 3(2x-1-3x-6) [-3le (x+2)yi çarptım yazdım ]

sonra içerdeki işleme devam et :3(-x-7)=-3x-21

cnm ilk önce en içteki parantezden başla her zaman yani: 3(2x-1-3x-6) [-3le (x+2)yi çarptım yazdım ]

sonra içerdeki işleme devam et :3(-x-7)=-3x-21

cnm ben yaptım da sonucu -3x-21 buldum doğru sonuçta bi de en içte parantezden başlycamıda biliyorum cnm :44:ama ben karşk yapıorum şöyle

(-3.x-3.2)
(-3x-6)

3(2x-1-3x-6)

2x-3x=-1x
-1-6=-7

3(-1x-7)
(3.-1x-3.7)
-3x-21

cnm ben bu şeklde yaptımda ne bilim çok karşk yazıorum ondan dedim:44::44:

olsun cnm herkesin matematikte bi tekniği vardır sen bu tekniği oturttuysan asla sorun yok.bende mesela problemlerde hep mantıkla çözerim formülle değil.geçen sınıftaki bi kıza bi soru anlattım ama benim anlattığımdan hiçbirşey anlamadı tabi

cnm ii o zmn sağol.. cnm sen ünv. okuyosun demi hangi ünv. desn bölümn ne

Merhabaa kızlar kimseler yok yine nerelerdesiniz? Bugün tarihten 400 soru çözdüm mat çözüyordum çok uykum geldi yaticam yeter bukadar yrn mat ve türkce çözücüm bakalım nasipte salı gunuda Osmanlı'da duraklamayı çalışılma bakalım. Tarihte aklımda birşeyi kalmıyor yaaa ins. İlerleyen günlerde konular oturur çok yanlışım çıkıyor tarihte offf offff

Canım tarihte bol tekrar gerekli.
Hergün derse başlamadan önce tekrar yap.
Bide yapamadığın soruların üstüne düş

Son düzenleme:
Canım tarihte bol tekrar gerekli.
Hergün derse başlamadan önce tekrar yap.
Bide yapamadığın soruların üstüne düş

Çok salo cnm bundan sonra çalısmaya başlamadan önce leğenin ders notlarını geldiğim konuya kadar okuycm konularımıza bitirdiğimde haftada bir tekrar ederim canım sen türkceyi ve mati bitirdinmi onları nasıl tekrar ediyorsun ben karışık soru çözüyorum genel tekrar testi falan tekrar konu anlatımı kitaptan çalışmıyorum unuttuğum soru tipi olursa açıp onlara. Bakıyorum.

evt cnm tarih sürekli tekrar istiyo.bende gün aşırı çıkardığım kısa notların üzerinden geçiyorum...türkçe ve matta bende konu çalışmayıp soru çözüyorum sadece unuttuğum konular olursa onların üzerinden geçiyorum bi

5x-2[1-(2+3(1-x))-2x]+3=?

ya parantezler çoğalnca niye yapamıorum
içiçe parantezler arttkça yapamıorum:2: benm bu matematiği öğrenmm çok zamn alıcak anlaşılan:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…