Bugün neler yaptınız kızlar
Ben işyerindeyim de eve gitsem inşallah bi
bende işteyim cnm bu hafta sadece dersanede yaptıklarımla yetindimçok kızıyorum kendime.ama sabah iş akşam dersane eve gidince elimi kaldıracak halim olmuyo nasıl çalışcam bilmiyorum.yarın izin günüm tarihde bi konu daha ilerlemem gerek bakalım
bugün aöf biraz da mat çalştım daha çok telefonla konuştum hafta sonu oluncahttp://www.osym.gov.tr/dosya/1-57796/h/tablo-4bonlisansprogramlari.pdf cnm burdan bak bi koduna burdan bakılıo du galiba :44::44:
evet cnm ben ankara istediğim için o civarda..benimde matematik ve türkçe temelim iyi tek avantajım o gerçekten yoksa tarihi bende sıfırdan başladım...sorular içinde doğrudur gerçekten çok adaletsiz davrandıkları yıllar olmuş.bu yıl umarım hepimizin dilediği gibi olur.benimde soruların kolay olması önlisans ve lisansa göre tek tesellim
Sen tarih çalışıyorsun sanırım cnm.
Bende matematikten ilk konudayım sindire sindire ilerlemek için yavaş gidiyorum.
Ama benimki baya baya yavaş olmuş sanırım :26:
Allah emeklerimzn karşılığını inşallah verir
evet cnm ben tarih çalışıyorum çünkü sıfırım yani temelden öğreniyo gibiyim.ilk denemelerde 4 netim falan çıkıyodu düşün yani oda sallamasyon.biraz üstüne düşünce 16 17 netim çıkmaya başladı.tabi daha benimde konu eksiğim var osmanlı tarihi falan duruyo yani.öğrendiğin içine siniyosa bunun yavaşı yok cnm öenmli olan iyice öğrenmen yoksa üstünden geçip hızlı gidip tekrar döndüğünde yine zaman kaybı olacak.daha vakit var zaten programlı çalışırsan daha verimli olur
amin cnm benim inşallah
kızlar şunu birinz yapablr mi ?? renklibir kelebek sen burdayken sorayım dedim
3(2x-1-3(x+2))=?
kızlar socundan ziyade çözümü lazım bana ben yaptım sonucu da doğru buldum da ben biraz kaşık çözüyorum tekniğine uygun çözmedmyapılışını yazarsanz sevincem.. bu arada kızlar ilk parantez köşeli parantezdi bulamayınca ikisinide klasik parantez yaptım
cnm ilk önce en içteki parantezden başla her zaman yani: 3(2x-1-3x-6) [-3le (x+2)yi çarptım yazdım ]
sonra içerdeki işleme devam et :3(-x-7)=-3x-21
cnm ben yaptım da sonucu -3x-21 buldum doğru sonuçta bi de en içte parantezden başlycamıda biliyorum cnm :44:ama ben karşk yapıorum şöyle
(-3.x-3.2)
(-3x-6)
3(2x-1-3x-6)
2x-3x=-1x
-1-6=-7
3(-1x-7)
(3.-1x-3.7)
-3x-21
cnm ben bu şeklde yaptımda ne bilim çok karşk yazıorum ondan dedim:44::44:
olsun cnm herkesin matematikte bi tekniği vardır sen bu tekniği oturttuysan asla sorun yok.bende mesela problemlerde hep mantıkla çözerim formülle değil.geçen sınıftaki bi kıza bi soru anlattım ama benim anlattığımdan hiçbirşey anlamadı tabi
cnm ii o zmn sağol.. cnm sen ünv. okuyosun demi hangi ünv. desn bölümn ne
Merhabaa kızlar kimseler yok yine nerelerdesiniz? Bugün tarihten 400 soru çözdüm mat çözüyordum çok uykum geldi yaticam yeter bukadar yrn mat ve türkce çözücüm bakalım nasipte salı gunuda Osmanlı'da duraklamayı çalışılma bakalım. Tarihte aklımda birşeyi kalmıyor yaaa ins. İlerleyen günlerde konular oturur çok yanlışım çıkıyor tarihte offf offff
Canım tarihte bol tekrar gerekli.
Hergün derse başlamadan önce tekrar yap.
Bide yapamadığın soruların üstüne düş
Çok salo cnm bundan sonra çalısmaya başlamadan önce leğenin ders notlarını geldiğim konuya kadar okuycm konularımıza bitirdiğimde haftada bir tekrar ederimcanım sen türkceyi ve mati bitirdinmi onları nasıl tekrar ediyorsun ben karışık soru çözüyorum genel tekrar testi falan tekrar konu anlatımı kitaptan çalışmıyorum unuttuğum soru tipi olursa açıp onlara. Bakıyorum.
canım ben gazideyim istatistik okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?