2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Ciddimisin cnmm.
Allah tamamına erdirsin çok sevindim senin adına
Ee ayrıntıları bi anlatıver bakalım

saol canım
valla ayrıntı pek yok 5 yıldır birlikteyiz haziran gibi nişan yapıcaz yetiştirirsek bu sene sonu düğün olucak yapamzsak seneye bu zamanlar düğün yavaştan başladık hazırlıklara

bitti canım çzöümlü testleri yapmadım bide konu tekrarlarında permutasyon eboblar falan boş sen sor sorularını ben eklerim canım

Benim mat abartisiz 2bucuk ay sürdü bildigim halde çok takıldım çok cins sorular vardı çünkü şimdi günde 50 mat çözmeye çalışıyorum tekrar amaçlı ama mat keske bitmeseydi sözle dersler çok sıkıcı ya bunalmıyor beni ezber hep unutuluyor

bitti canım çzöümlü testleri yapmadım bide konu tekrarlarında permutasyon eboblar falan boş sen sor sorularını ben eklerim canım

Benimde mat konusu bir olasın kaldı ya çalışadım gelmiyor erteliyorum haftasonu çalışır bitiririm ins. Geometriye basliycktim ama tarihe ara vermek istemiyorum düzenli çalışarak bitireyim coğrafyaya başladığımda araya sıkıştırırım artik

Ben antidepresan kullanıyorum şuanda cnm
Bu ilaçda bende unutkanlık ve konsantrasyon eksiklliği yapıyor.
Yani bu eksiklik matematikten itiyo beni.
Bu yüzden sözellere geçmek istiyorum.

Ben antidepresan kullanıyorum şuanda cnm
Bu ilaçda bende unutkanlık ve konsantrasyon eksiklliği yapıyor.
Yani bu eksiklik matematikten itiyo beni.
Bu yüzden sözellere geçmek istiyorum.

Canım sözelim yoksa oda unutuluyor ya konuyu çok iyi anladım diyorum sorulara bir geciyorum beynimde hiçbirşeyi yok soruların yarıdan fazlasını yanlış yapiyorum

sayısalları araya sıkıştırmak iyi oluyo valla canım
ama sıkılmak yok unutma sözümüz neydi ders bizden korksun

Canım sözelim yoksa oda unutuluyor ya konuyu çok iyi anladım diyorum sorulara bir geciyorum beynimde hiçbirşeyi yok soruların yarıdan fazlasını yanlış yapiyorum

İşte bu da zamanla oturuyor zaten soru çözdükçe aşinalık artıyor.
İlk zamanlar hep böyle oluyor.
Ben 2 gündür ders çalışamıyorum napıcam
İnternetin başından bi ayrılamıyorum yaaa

Kızlar ben çıkıyorum su tarihten bir test daha çözeyim biraz sonra kocis gelir isten yemek telaşı baslar aksam gelirim yine öptüm

Kendine şart koy canım su konuyu bitirmeden Mete gitmiycenmi yasa su testi bitirmeden ben öyle yapıyorum bak konuyu çalıştım konu sonundaki testleri çözüp daldım hemen burayaşimdi soru bankasına gecikme bakalim

Kızlar ben çıkıyorum su tarihten bir test daha çözeyim biraz sonra kocis gelir isten yemek telaşı baslar aksam gelirim yine öptüm

tamam tatlım bende dinleniyim biraz akşama burda olurum muhtemelen yarın iş başı kıyafet seçmem lazım daha

Soru bankam uzun zamandır bekliyo beni kıyamam bi gidemedim buluşmamıza
Evet en mantıklısı senin dediğin gibi yapmak sanırım
Ya bak sen şimdi nete girdin çıkmasını da biliyorsun ben çıkamıyorum girdimmi

Son düzenleme:
Kızlar nerdeyiniz topuk boş kalmış yineHerkez dersim çalışıyor Tarihten 200 soru çözdüm kitap okuyan biraz sonra yatarım

bu akşam gidip tarih çalışcam saltanatın kaldırılması falan kalmıştı onlarıda halledip Atatürk inkılaplarına geçicem.Sonrada Osmanlı tarihi şu tarihi bi bitirebilsem daha coğrafya vatandaşlık var offfffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…