Ciddimisin cnmm.
Allah tamamına erdirsin çok sevindim senin adına
Ee ayrıntıları bi anlatıver bakalım
Valla ben her daim hazırım canım sen bana haber yetermat kitabında cevaplıyor genel tekrar testlerindeyim diğer sürpriz testler ve cevapli genel testlerine hız testleri bitti yapamadıklarımı sana sorarım sen bitirmiştin dımı o kısımları ?
saol canım
valla ayrıntı pek yok 5 yıldır birlikteyiz haziran gibi nişan yapıcaz yetiştirirsek bu sene sonu düğün olucak yapamzsak seneye bu zamanlar düğünyavaştan başladık hazırlıklara
İnşallah cnmmm
Eveet demekki sen bugün 1. gün tekrarını yapmışsın çalıştığın konunun..
Şimdi geriye yarın ve yarından sonrası kalıyo sonra 1 hafta sonra 1 ay sonra vs..
Yılmadan devam et ama cnm
Ya bende artık sözel derslere geçmeyi okadar çok istiyorum ki..
Ama bi bitmedi şu matematik :19
bitti canım çzöümlü testleri yapmadım bide konu tekrarlarında permutasyon eboblar falan boş sen sor sorularını ben eklerim canım
Benim mat abartisiz 2bucuk ay sürdü bildigim halde çok takıldım çok cins sorular vardı çünkü şimdi günde 50 mat çözmeye çalışıyorum tekrar amaçlı ama mat keske bitmeseydi sözle dersler çok sıkıcı ya bunalmıyor beni ezber hep unutuluyor
Ben antidepresan kullanıyorum şuanda cnm
Bu ilaçda bende unutkanlık ve konsantrasyon eksiklliği yapıyor.
Yani bu eksiklik matematikten itiyo beni.
Bu yüzden sözellere geçmek istiyorum.
Benimde mat konusu bir olasın kaldı ya çalışadım gelmiyor erteliyorum haftasonu çalışır bitiririm ins. Geometriye basliycktim ama tarihe ara vermek istemiyorum düzenli çalışarak bitireyim coğrafyaya başladığımda araya sıkıştırırım artik
Canım sözelim yoksa oda unutuluyor ya konuyu çok iyi anladım diyorum sorulara bir geciyorum beynimde hiçbirşeyi yok soruların yarıdan fazlasını yanlış yapiyorum
Guiet kız evini odanı özlemismisin
İşte bu da zamanla oturuyor zaten soru çözdükçe aşinalık artıyor.
İlk zamanlar hep böyle oluyor.
Ben 2 gündür ders çalışamıyorum napıcam
İnternetin başından bi ayrılamıyorum yaaa
Kızlar ben çıkıyorum su tarihten bir test daha çözeyim biraz sonra kocis gelir isten yemek telaşı baslar aksam gelirim yine öptüm
Kendine şart koy canım su konuyu bitirmeden Mete gitmiycenmi yasa su testi bitirmeden ben öyle yapıyorum bak konuyu çalıştım konu sonundaki testleri çözüp daldım hemen burayaşimdi soru bankasına gecikme bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?