2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

cnm ya bende net başında çok zaman kaybediyorum aöf sınavım var nisan da o yüzden aöf ye yoğunlaştım kpss ikinci planda kaldı

cnm bişi sorucam sana yazı rengini nasıl değiştrdin? BEnde renkli yazmak istyorum

kolay gelsn cnm.... tarihten ne kadar net çıkarıosun şu an da??? denemelere giriodun galiba cnm ya ondan sordum merak ettim

kolay gelsn cnm.... tarihten ne kadar net çıkarıosun şu an da??? denemelere giriodun galiba cnm ya ondan sordum merak ettim

evet canım giriyorum denemelere en son denemede 16 netim çıktı ama 20 soru işaretlemiştim zaten sadece inkılap tarihini bitirebildim çünkü.ama ilk denememde 4.75 netim vardı tarihten o yüzden buna bile çok şükür

Mesaja cvp verirken üstte A var. Ona tıklıyorsun cnm.

cnm senn matematğn iyi tarihe yoğunlaşrsn halledersn sen.. benm hem mat. hem de tarih kötü

cnm senn matematğn iyi tarihe yoğunlaşrsn halledersn sen.. benm hem mat. hem de tarih kötü

evet canım benim mat türkçe iyi çok şükür genel kültür yoğunlaşıyorum tarihten sonra coğrafya çalışcam sonra vatandaşlık...
sende iyi çalışıyosun ama canım yani matematiği iyice anlayana kadar uğraşıyosun daha zaman var halledersin

Günaydın kızlar bugünü çok verimli geçirmeyi istiyorum tarihten dağılma dönemine çalışılma bol bol soru çözücüm tarih çalışamazsam türkce mattan 150ser sorucozucem bakalım karar veremedim dahaBelki geometriden bir konu bitiririm aksam hbr ederim Sizde durmalar nasil

oh canım ne güzel maşallah bende bu ara bir durgunluk var tarihe hiç çalışamıyorum inkılap tarihinden atatürk ilkeleri kaldı ama yok bitmiyo bi türlü
ama yine boş durmiyim diye mat çözüyorum havuz problemlerine geldim

günaydın kızlar
uzun zamandır çalışmadığım için bünye ters tepti sürekli uykum geliyo :26:
bende salı günü başlıyorum çalışmaya bide baya grip oldum halsiz düştüm konulara çalışmak için kendimi toparlamam lazım
nasılsnız bakalım

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine havalar herkesi mahvetti bu yıl :26::26::26: bende bu ara pek çalışamıyorum konu inşallah toparlıcam kendimi

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine havalar herkesi mahvetti bu yıl :26::26::26: bende bu ara pek çalışamıyorum konu inşallah toparlıcam kendimi

valla 1 haftadır toparlayamadım kendimi :2:
ama yılmak yok çalışıcaz yine ama bi kaç gün dinlencez o kadr

Geçmiş olsun cnm..
Çok fazla ara verme emi

Canım bide sen konularını bitirdin miiiii
Maşallah maşallah sana
Ee şimdi sen ozaman testlere başladın konulara bakmıyosun dimi

Canım bide sen konularını bitirdin miiiii
Maşallah maşallah sana
Ee şimdi sen ozaman testlere başladın konulara bakmıyosun dimi

bana sordun galba canım
ben ağustosta başladım ders çalışmaya.1 aya kadar çalışıyodum ama işe başladığım için bıraktım fırsatım olmadı.ama salı gününden itibaren devam.ben konuların çoğunu bitirmiştim zaten tarih ve coğ eksiğim vardı.coğ konu bitirdim 8 günde.mat sorularım bitti türkçede 2 haftada biter zaten.tarihe yoğunlaşıcam artık öle canım

Evet cnm sana sordum
Şimdi anlamış bulunmaktayım cnm iyi çalışmalar ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…