İşte bu da zamanla oturuyor zaten soru çözdükçe aşinalık artıyor.
İlk zamanlar hep böyle oluyor.
Ben 2 gündür ders çalışamıyorum napıcam
İnternetin başından bi ayrılamıyorum yaaa
bu akşam gidip tarih çalışcam saltanatın kaldırılması falan kalmıştı onlarıda halledip Atatürk inkılaplarına geçicem.Sonrada Osmanlı tarihişu tarihi bi bitirebilsem daha coğrafya vatandaşlık var offfffffffff
kolay gelsn cnm.... tarihten ne kadar net çıkarıosun şu an da??? denemelere giriodun galiba cnm ya ondan sordum merak ettim
cnm ya bende net başında çok zaman kaybediyorumaöf sınavım var nisan da o yüzden aöf ye yoğunlaştım kpss ikinci planda kaldı
cnm bişi sorucam sana yazı rengini nasıl değiştrdin? BEnde renkli yazmak istyorum
evet canım giriyorum denemelere en son denemede 16 netim çıktı ama 20 soru işaretlemiştim zaten sadece inkılap tarihini bitirebildim çünkü.ama ilk denememde 4.75 netim vardı tarihten o yüzden buna bile çok şükür
cnm senn matematğn iyi tarihe yoğunlaşrsn halledersn sen.. benm hem mat. hem de tarih kötü
Günaydın kızlar bugünü çok verimli geçirmeyi istiyorum tarihten dağılma dönemine çalışılma bol bol soru çözücüm tarih çalışamazsam türkce mattan 150ser sorucozucem bakalım karar veremedim dahaBelki geometriden bir konu bitiririm aksam hbr ederim Sizde durmalar nasil
günaydın kızlar
uzun zamandır çalışmadığım için bünye ters tepti sürekli uykum geliyo :26:
bende salı günü başlıyorum çalışmaya bide baya grip oldum halsiz düştüm konulara çalışmak için kendimi toparlamam lazım
nasılsnız bakalım
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine havalar herkesi mahvetti bu yıl :26::26::26: bende bu ara pek çalışamıyorum konu inşallah toparlıcam kendimi
günaydın kızlar
uzun zamandır çalışmadığım için bünye ters tepti sürekli uykum geliyo :26:
bende salı günü başlıyorum çalışmaya bide baya grip oldum halsiz düştüm konulara çalışmak için kendimi toparlamam lazım
nasılsnız bakalım
Geçmiş olsun cnm..
Çok fazla ara verme emi
saol canım
yok salı başlıyorum dinlenme hakkı verdim kendime
Canım bide sen konularını bitirdin miiiii
Maşallah maşallah sana
Ee şimdi sen ozaman testlere başladın konulara bakmıyosun dimi
bana sordun galba canım
ben ağustosta başladım ders çalışmaya.1 aya kadar çalışıyodum ama işe başladığım için bıraktım fırsatım olmadı.ama salı gününden itibaren devam.ben konuların çoğunu bitirmiştim zaten tarih ve coğ eksiğim vardı.coğ konu bitirdim 8 günde.mat sorularım bitti türkçede 2 haftada biter zaten.tarihe yoğunlaşıcam artık öle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?