Evet cnm sana sordum
Şimdi anlamış bulunmaktayım cnm iyi çalışmalar ozaman
quetcim sana sorularım var
Ben Turizm ve otel işlt. önlisans meznuyum sadece 3001denmi tercih yapabilirm ki:26:
Bide ben 2-3 haftasına kadar sanıyordum ki lisanslar her sene kpss ye giriyo
Ama lisanslar girdiği önlisansdan farklı olrak sadece alan sınavı var dimi.
Onun dışında bi fark yok
saol canım
canım şimdi şöle senin nitelik kodun 3223 Turizm ve otel işlt. önlisans meznu kodudur.3001 bütün önlisans mezunlarının seçebilceği yer.
http://ek.memurum.biz/2011_1_kpss_taban_tavan_sorgulama/arama1.php?arama=3223
burda 2011 atamalarında senin mezun olduğun bölümlerin taban ve tavan puanlarını gösteriyo canım.az alım var diye üzlme 2010 sınav sonucuna göre tercih bunlar.bunlarda 3001 den tercih edebilceğin yerler taban ve tavan puanları
http://ek.memurum.biz/2011_1_kpss_taban_tavan_sorgulama/arama1.php?arama=3001
doğru sanıyosun lisanslar her yıl kpss ye girer.artı alan sınavlarınada girerler alan sınavları sonucuna göre müfettiş yardımcısı iç kontrol denetçisi falan olunur bakanlıklarda.ama sadece gk gy sınavınada girilebilir.ama tel yıllarda düz memur alımı yapılmaz.mesela ben 2011 sınavınada girdim sadece paunım hesaplandı
önlisans lisasn konuları aynıdır ama soru sorma şekli farklıdır.lisans daha dolanbaçlı sorar ama önlisans düzdür soruları
Cnmmm çok sağoll çok yardımcı oldun
Ama anlamadığım bişi var
Neden lisanslar her yıl girdikten sonra mesela 2011 de girdiklerinde tercih hakkı olmuyo
Ozaman tekli yıllarda gk gyden sınava girmenin ne manası var ki :44:
şöleki canım ösym atamalarıdnan sonra kurumlar şözleşmeli eleman alıyolar.mesela 2011 lisans tan sadece gk gy grince genel atamalardan sonra sgk sözleşmeli eleman alıcam diyo 2011 lisans p3ten 70 alanlar ve üzeri başvursun diyo o yüzden giriliyo sınavlara.yada benim gibi puanım hesaplansın bakalım ne yapmış olucam diyenler oluyo ondan giriyolar sınava
merhaba kızzlarr napıyosunuz nasıl gectı gunununuz özledim sızı ya kımse yok topikte nerdesınızzbugun temızlık yaptım sonra carsıya gezmeye cıktık akşam yemegınden sonra 150 turkçe sorusu cozdum sımdı mat çözuyorum 100e tamamlayıp yatıcam yarın osmnlı dagılmayı bıtırıcem su osmanlı bıtsede ilkeler ınkılaplara gecsem
Tamam tatlım anlamış bulunmaktayım.
Çok sağol bebişim
Sen bu konuda bilgilisin sorum olursa soriciim izninle
:126: Bu arada şu surat bana kendimi hatırlattı eğer o önündeki kağıt parçası ihtiyaç konu anlatımlı kpss kitabıysa
valla canım ben iyi bi dinlndim valla 1 ayın yorgunluğu çıktı
yarın çalışcam sonra 3 gün izin
salı günü ders başı türkçeyi bitirip tarih konulara başlıcam bende yetti artık
inkılaplar daha kolay ya hemde zevkli
sor tabi canım benim baya bi araştırdım ben geçen sene
ya osmanlı omrumu yadı offf 19.yy ve 20. yy da bır bıtse dıgerlerı gıderdeyarın 19.yy ı tamamen bıtırıcem bol bol soru çözucem kociş nöbetçı akşamda yok yalnızlıktan kendimi tarıhe vurucam bu hafta tarıhten 2 konu bıtırıcem kalan konuları boldum her hafta 2 konu çalışırsam tarıh nısan başı bıtıyor ıns. bır ay coğrafya calışıcam bır ay anayasa sonra full soru cozumu ama tarıhten sonra anayasamı çalışsam karar veremedım eşim once anayasayı bıtır dıyor :26:
kızlar ben yatıyorum yrn gorusuruz optum hepınızı ıyı gecelerrbu arada guiet tatlı yrn sanada kolay gelsin salı soru çözümü yapalım
iyi geceler canım
yapalım valla sizde soru birikmiştir ama matsa çözelim ben daha tairhin yüüzne bakmadım tam anlamıyla :26:
okyonus sende süleymanı sefere çıkmış hürrem gibi oldun
1 ay coğ için çok uzun 20 günde en geç biter coğrafyan tatlım
anayasayada ara ara bak birden dalma anayasaya ağır geliyo tarihten sonra
yok cnm bol bol mat sorusu var elımdetarıh yok yapamadıklarımın cozumlerıne bakıp geçıyorum onların
tamamdır o zaman salı saat 13:00 da kk da
çözelim sorular valla paslandım 1 ayda kendime geliyim bende biraz
tamam canım salı gunu saat 13e kadar sorulacak sorularımı belirlerim 13te başlarız özledim soru çözmeyı burda
aynen canım ya sayfalar ilerleyemiyo zaten baktım
960 ypalım salı günü şu sayfa sayısını
iyi geceler kızlar bende buraya yeni üye oldum forumu tesadüfen gördüm ama burada çok gaza geldim okudukça gidip ders calısıyorum cok sagolun inşallah hepimiz kazanırız...
iyi geceler kızlar bende buraya yeni üye oldum forumu tesadüfen gördüm ama burada çok gaza geldim okudukça gidip ders calısıyorum cok sagolun inşallah hepimiz kazanırız...
1000 bıle yaparız canım boş bırakmayalım artık sayfayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?