2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

inşallah canım rabbim hepimizn gönlüne göre vers,in inşallah bende inşallah artık aranızdayım.

Günaydın kızlarnasilsiniz neler yapıyorsunuzBen şimdi tarihten 19.yy a başlıcam Osmanlı dağılmayı bitiricem bugün bol bol soru çözücüm ins. bu hafta 20.yy da çalışıp bitirdimmi Osmanlı'dan kurtulmaya az kalıyor

günaydınnn canım kolay geldin bende osmanlıya bi başlıyamadım yaaa

slm kızlar ben de snava çalşyrm da ...istanbulu pek bilmiyorum ...kpss ile ilgili çözümlü soru bankaları almak istiyorrrm...çok kaynak almk istyrm aslında ama kitaplar çok mı pahalı ne ... akmar diyolar orda uygun kitap bulabilir miyim ? bilginiz var mı ?

günaydınnn canım kolay geldin bende osmanlıya bi başlıyamadım yaaa

Osmanlı dağılmayı bitirdim ama bende dağıldım yaniŞimdi sorulara gecikme bakalım ne kadar anlamisimBu hafta 20.yuzyilida çalışırsam Osmanlı'dan nihayet kurtulucam Daha tarihin bitmesine 8konum var yaaa

Canım ben kitaplarımı internetten alıyorum uyguna geliyor ihtiyacın konu anlatımı setini kırtasiyeden almıştım 65 tl ye netten bir baktım 35tlÖküzden uygun bulduğum sitelerden alıyorum

Osmanlı dağılmayı bitirdim ama bende dağıldım yaniŞimdi sorulara gecikme bakalım ne kadar anlamisimBu hafta 20.yuzyilida çalışırsam Osmanlı'dan nihayet kurtulucam Daha tarihin bitmesine 8konum var yaaa

oh canım maşallah ben inkılap tarihini bitirmek üzereyim sonra osmanlıya geçcem bakalım bir an önce geçmem lazım benimde

Selam kızlar
Ben matematikten en sevmediğim gıcık olduğum konuya geldim
OBEB OKEK ıykk
Aslına bakarsanız liseden beri de bu dersi görmüyorum
üniversitede ticari matematikte böle bişi yoktu
Oyüzden beni zorlarsa hiç şaşmam
Matematiktede konular gittikçe zorlaşıyormudur nedir anlamadım :26:
Dün bölme bölünebilmeyi bitirdim kızlar
Ben matematikten bi konuya iki gün ayırıyorum
İlk gün konu çalışıyorum sonundaki soruları çözüyorum
2. günde testlerini çözüyorum
Şimdilik böle oturdu bakalım
Diğer derslerde Allah izin verirde geçersem nasıl olacak bakalım
Buarada burdan bana matematiği sevdiren ihtiyaç yayınlara selamlarımı gönderiyorum

Son düzenleme:
Osmanlı dağılmayı bitirdim ama bende dagildim225 soru çözdüm konuyla ilgili kalanında yarın çözücüm mat çözerim diyordu beynim dolduBiraz dinleyip kitap okuyup uyuycam

oh canım maşallah ben inkılap tarihini bitirmek üzereyim sonra osmanlıya geçcem bakalım bir an önce geçmem lazım benimde

İnkılap tarihine gecmek için can atıyorum valla Osmanlı çok sıktı beni zorla çalışıyorum çok çabuk sıkılıyorum Bugün osmanlıyı bastan sona tekrar ettim sonra dağılmaya çalıştım iki kitaptan okudum konu özetini okudum 225 soru çözdüm son 25 soruda kusacaktım artikYarın devam edicim kalan sorulara konu calışması yapmiycam mat ve turkcedende çözerim soru nasip olursa En çok soru inkılaplardan falan çıkıyor Osmanlı'dan daha az çıkıyor ama mecburuz çalısmaya

Tarihten sonr inkılaba gecicektim vazgeçtim coğrafyayı bitiricem kafam biraz dağılır en azından çok sözle almıyor beynim

merhaba kızlar 4 ay önce annemi kaybettim sınava da az bir süre kaldı ne yapacağımı bilmiyorum bir türlü konsantre olamıyorum.bir yol gösterin emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum...(((

merhaba kızlar 4 ay önce annemi kaybettim sınava da az bir süre kaldı ne yapacağımı bilmiyorum bir türlü konsantre olamıyorum.bir yol gösterin emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum...(((

Basın sagolsn canım Allah sabır versin çok üzüldümSınava az kaldı ama yapabilirsin derse konsantre olamıyormussun ama kendini zorlamadan elinden geldiğince çalısmaya bak çok olmamada kendini sıkmadan çalısmayı dene ins. Emeklerinin karşılığını alır istediğin yere atanırsın Allah yardımcın olsun hakkında herseyin hayırlısını versinBurada soru çözümü falan yapıyoruz elimizden geldigi kadar yardımcı olur seni motive etmeye çalışırız canım her konuda yardımcı olmak isterim sana hosgeldin aramiza

aynen canım yaa benimdee içinde rakam olmayınca göresim gelmiyo ama mecbur işte.bende Osmanlıya geçeceğim için biraz ağırdan alıyorum sanırım inkılap tarihi zevkliydi yine ama osmanlı sürekli ezber ve bilgi soruları çıkıyor denemelerde de.bu ay her hafta deneme var bakalım nolcak

Bildiklerini yaparsın canım bosver onları kaçırma yeter

Günaydın kızlar nasılasınız bakkalım bugün neler çalışacaksınızGuiet uyandınız bugün bol bol soru çözelim

Kahvaltı edip pazara gidicem Soru çözümünde burda olurum hadi kızlar toplanın bugün bol bol sorulu gun olsuhepimiz için

s.a başın sagolsun. rbbim sabır versin.. bundan sonra hayata daha sıkı tutulman lazım
bnm de adım berfin:S

hatta ben bir soru yazayım
bir işi A işcisiyle B işcisi 15günde,B işcisiyle C işcisi 20 günde,A işcisiyle C işcisi 30 günde bitirmektedir.
Buna göre işin tamamını A işcisi tek başına kaç günde bitiirir? 120 80 40 24 30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…