iyi gecelr canım
inaşllah kazanırız kazanıcazda bekle bizi 1600tl biz geliyos bekle bizi mango hotiç h&m biz gelicez
yaparız valla canım
ben bu hafta pzt cuma çalışıcam zaten diğer günler burdayım
Günaydın kızlarnasilsiniz neler yapıyorsunuzBen şimdi tarihten 19.yy a başlıcam Osmanlı dağılmayı bitiricem bugün bol bol soru çözücüm ins. bu hafta 20.yy da çalışıp bitirdimmi Osmanlı'dan kurtulmaya az kalıyor
günaydınnn canım kolay geldin bende osmanlıya bi başlıyamadım yaaa
slm kızlar ben de snava çalşyrm da ...istanbulu pek bilmiyorum ...kpss ile ilgili çözümlü soru bankaları almak istiyorrrm...çok kaynak almk istyrm aslında ama kitaplar çok mı pahalı ne ... akmar diyolar orda uygun kitap bulabilir miyim ? bilginiz var mı ?
Osmanlı dağılmayı bitirdim ama bende dağıldım yaniŞimdi sorulara gecikme bakalım ne kadar anlamisim Bu hafta 20.yuzyilida çalışırsam Osmanlı'dan nihayet kurtulucam Daha tarihin bitmesine 8konum var yaaa
oh canım maşallahben inkılap tarihini bitirmek üzereyim sonra osmanlıya geçcem bakalım bir an önce geçmem lazım benimde
merhaba kızlar 4 ay önce annemi kaybettimsınava da az bir süre kaldı ne yapacağımı bilmiyorum bir türlü konsantre olamıyorum.bir yol gösterin emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum... (((
Basın sagolsn canım Allah sabır versin çok üzüldümSınava az kaldı ama yapabilirsin derse konsantre olamıyormussun ama kendini zorlamadan elinden geldiğince çalısmaya bak çok olmamada kendini sıkmadan çalısmayı dene ins. Emeklerinin karşılığını alır istediğin yere atanırsın Allah yardımcın olsun hakkında herseyin hayırlısını versin Burada soru çözümü falan yapıyoruz elimizden geldigi kadar yardımcı olur seni motive etmeye çalışırız canım her konuda yardımcı olmak isterim sana hosgeldin aramiza[/QUO
sağol canım.daha önceleri de giriyordum uzun süredir forma bakmıyordum rabbim hepimize yardım etsin
İnkılap tarihine gecmek için can atıyorum valla Osmanlı çok sıktı beni zorla çalışıyorum çok çabuk sıkılıyorumBugün osmanlıyı bastan sona tekrar ettim sonra dağılmaya çalıştım iki kitaptan okudum konu özetini okudum 225 soru çözdüm son 25 soruda kusacaktım artik Yarın devam edicim kalan sorulara konu calışması yapmiycam mat ve turkcedende çözerim soru nasip olursa En çok soru inkılaplardan falan çıkıyor Osmanlı'dan daha az çıkıyor ama mecburuz çalısmaya
Tarihten sonr inkılaba gecicektim vazgeçtim coğrafyayı bitiricem kafam biraz dağılır en azından çok sözle almıyor beynim
aynen canım yaa benimdee içinde rakam olmayınca göresim gelmiyoama mecbur işte.bende Osmanlıya geçeceğim için biraz ağırdan alıyorum sanırım inkılap tarihi zevkliydi yine ama osmanlı sürekli ezber ve bilgi soruları çıkıyor denemelerde de.bu ay her hafta deneme var bakalım nolcak
Günaydın kızlar nasılasınız bakkalım bugün neler çalışacaksınızGuiet uyandınız bugün bol bol soru çözelim
merhaba kızlar 4 ay önce annemi kaybettimsınava da az bir süre kaldı ne yapacağımı bilmiyorum bir türlü konsantre olamıyorum.bir yol gösterin emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum... (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?