2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

son dönemde yapılan filmler insana bir şeyler vermekten çok,bir şeyler götürüyor.

bu cümlede fiile '' ne götürüyor'' diye sorduğunda bir şeyler götürüyor cevabını alırız ama kimden birşeyler götürüyor die sorduğumuzda cevabı bulamayız çünkü cümlede verilmemiş bundan dolayı da bozukluk oluyor..bu bozukluğu gidermek için kimden sorusunun cevabı olmalı yani insandan birşeyler götürüyor...cümlenin aslında---son dönemde yapılan filmler insana bir şeyler vermekten çok insandan bir şeyler götürüyor olması lazım...

aslında bunu dolaylı tümleç eksikliğinden kaynaklanıyor mu ne diyorduk ama ben çok iyi hatırlamıyorum detayları...umarım alatabilmişimdir...hiç iyi değilimdir de anlatma konularında...

çok tşk ederim arkadaşım.anladım ki benim daha çok soru çözmem lazım boşlamıştım türkçeyi tekrar tşk.diğer soruda kafamı karıştırdı zaten

çok tşk ederim arkadaşım.anladım ki benim daha çok soru çözmem lazım boşlamıştım türkçeyi tekrar tşk.diğer soruda kafamı karıştırdı zaten

rica ederim yardımcı olabilirsem ne mutlu bana...bende çok boşladım türkçeyi 5 yıldır kitabın ağzını bile açmadım lisedeyken anlatım bozukluğundn soru kaçırmazdım şimdi zar zor çözüyorum..çalışmam lazım.. :18 :.biri çözerse şu diğer soruyu valla pek bi mutlu olacam yaa...merak ettim çokk..

bendde çok merak ediyorum. yardımcı oldum tabi .hoca bu konuyu anlttığında bende bu soru tipini kaçırmıyordum ama uzun zamandr böyle soru tipiyle karşılaşmamışm demek :)

okul müdürünü sıkıştırıp (okul müdürünün) bütün parasını çalmışlar. ''okul müdürünü'' kelimesi tüm cümle için uymuyor, bu yüzden okul müdürünün kelimesinin eklenmesi lazım canım.

Son düzenleme:

çok mantıklı evet ,ama yayın ve yayım ayrımını yapamadım . yayım lamak yayma işi .yayın yazılan eserin tv vs yoluyla yyılması anlyamadım bunu soruyu o yüzden direk c yöneldim

çok mantıklı evet ,ama yayın ve yayım ayrımını yapamadım . yayım lamak yayma işi .yayın yazılan eserin tv vs yoluyla yyılması anlyamadım bunu soruyu o yüzden direk c yöneldim

yazılı herşey yayım görsel işitsel herşey yayın canım

oda güzelmiş bak

quiet 30 soruda gene 8 yanlış ama yinede kötü değilim dimi ya çünkü çok uzun zamandır unuttuğum bilgilerdi ve tarihe basladım baslayalı soru çözmemistim birde dönüp baktığımda hani bilmediğim birtek ses olayları sıkılı bırakmıstım.diğerleri hep blip gözden kaçırdıklarım,sanırım bgn dikkat eksikliğim fazlaydı ,birazda bunaldım şu noktalamayıda halledebilsem

canım iyi tabi sen biliyosun kendini bak dikkat eksikliğim var diyosun
önemli olan eksiklerini görmen canım benim zaten mayıs sonu çıkarsan bu yanlışları kötü daha var rahat ol

canım iyi tabi sen biliyosun kendini bak dikkat eksikliğim var diyosun
önemli olan eksiklerini görmen canım benim zaten mayıs sonu çıkarsan bu yanlışları kötü daha var rahat ol
doğru diyorsun ,bakalım düzelicek inşallah

140 tarih sorusu çözdüm daha birbiri tarih testleri var tüm kitapları tarayamadim yemek molası verdim türkceye gecicem hedefim en az 100 soru

140 tarih sorusu çözdüm daha birbiri tarih testleri var tüm kitapları tarayamadim yemek molası verdim türkceye gecicem hedefim en az 100 soru

bende 60ta kaldım ya ben ders çalışmaya başlayınca işler çıkıyo sinir oluyorum ama 300 yapmadan yatmıcam bu akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…