2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

çok kişi eleştiriyo ama sistemi biln kimse yok
iyi oldu valla daha bilinçli oluncak

evett kesinlikle en azında n kimse okuyup okuyo pişman olmucak.meslek liseli çıkışlara gerekn önem ve adalt sağlanıyor ,keske diyorm ya buzamanda olsaydım ama keske şeytanın lafı diyelim çocuklarımız için sevinlim :)

aynen
biz bilinçli yetiştirirz zaten meeeeeemurda olcaz daha çok zaman ayırcaz çocuklarımıza akşam en geç 17:30 evdeyiz oh ohhhhhh

aynen
biz bilinçli yetiştirirz zaten meeeeeemurda olcaz daha çok zaman ayırcaz çocuklarımıza akşam en geç 17:30 evdeyiz oh ohhhhhh

ahh inşş inşş saati belli tatili belli .kocaya karşı görevleri yerine getiricek zaman

aminn inş geleceğin memureleri.ben bıraktım moral çöktü şuan.iyi çalışmalar

hayırdır inşallah yılmak yok canım benim sen ben yıldım dedin geçirdiğin zmaanlarda kaç soru çözersin biliyomusun
neyse zaten 10-15 dakka sonra vicdan yapar çalışmaya başlarsın

hayırdır inşallah yılmak yok canım benim sen ben yıldım dedin geçirdiğin zmaanlarda kaç soru çözersin biliyomusun
neyse zaten 10-15 dakka sonra vicdan yapar çalışmaya başlarsın

cıx gerçekten canım istemiyor kafa başka yerde olunca bak bugünden beri yanlışlarım aldı başını.askerde ya iletişim zayıf ,yanlış anlaşılmalar vs vs canım sıkkın

cıx gerçekten canım istemiyor kafa başka yerde olunca bak bugünden beri yanlışlarım aldı başını.askerde ya iletişim zayıf ,yanlış anlaşılmalar vs vs canım sıkkın

canım uzak olunca öle oluyo ama bu dönemde daha çok çalışman lazım.biz uzaklık yüzünden yada konuşamadığımız zamanlarda tartışınca ben daha çok çalışıyorum derslere.çalışıyorum ki bi an önce evlenip kavuşalım atanma işim şansa kalmasın diye
bozma moralini sende olur arada böle canım

hayır düzeltme şansı zamanla vs sn lerle sınırlı o canını sıkıyor insanın.nese artık yatmadan bir 30 türkce daha çözücm söz veriyorum

hayır düzeltme şansı zamanla vs sn lerle sınırlı o canını sıkıyor insanın.nese artık yatmadan bir 30 türkce daha çözücm söz veriyorum

ah ah sevdiceğim askerlik yapmadı ama 3 haftada ömrüm gitti
iş için 3 haftalık eğitim vardı benim evde kalmadım zaten ayrı şehirlerdeyiz.sorun yaşadık.iyiki askerlik yapmıcaksın dedim valla en sonunda
oluyo canım işte hep uzklıktan kaynaklanıyo

zatn tek problemimiz uzaklık bizim çok şükür ,onuda kavuşunca aşıcaz inş.moralim yerine geldi aaradı şimdi :) soru sayımı 60 çıkarıyorm ve böylece 120 türkçeyle bugünü kapamış olucam .senin ki neden gitmyr cnm ?

aaah aaaaah bi an önce kavuşsak sevdiceklerimize
bedelli yapıcak canım ondan

Öğleden sonra 140 tarih çözdüm şimdide 120 türkce çözdüm Şimdi mAta başlıyorum 50 de mat çözsem süper olacak

Öğleden sonra 140 tarih çözdüm şimdide 120 türkce çözdüm Şimdi mAta başlıyorum 50 de mat çözsem süper olacak
yavrucum senden ne enerji var maşallah .rabbim hakettiğini göstersin sana inşallahhh
aaah aaaaah bi an önce kavuşsak sevdiceklerimize
bedelli yapıcak canım ondan
tek isteğim ya artık yeter ,onla olsaydım daha çok ders çalışırdım ,bak okyonusa kocişi yanında hem emeli dersi

okyonus nazar değdirceksin kendine bak benden sölemesi

Ay nazar değmesinÇok hırslının olacak ins. Hayirlisiyla

yavrucum senden ne enerji var maşallah .rabbim hakettiğini göstersin sana inşallahhh

tek isteğim ya artık yeter ,onla olsaydım daha çok ders çalışırdım ,bak okyonusa kocişi yanında hem emeli dersi

Çok hırslının canım baya hırs yaptım ins. Böyle devam eder Ya kocam yrn egitime gidiyor 5 gun yok sehir dısına gidicekBende iyice kendimi derse vururum bugün temizlik yemek geç başladım çalısmaya yrn kahvaltıdan sonra baslarım Deneme yapmayı düşünüyorum yarin bakalım

ya ben normalde çok hırslıyımdır ama şu kpss de neden hırs yapamıyorum bilmiyorum bu yzden kazancağımı snmıyrom deli gibide çaba göstermiyorum ,neden gerçekten bilemiyorum

ya ben normalde çok hırslıyımdır ama şu kpss de neden hırs yapamıyorum bilmiyorum bu yzden kazancağımı snmıyrom deli gibide çaba göstermiyorum ,neden gerçekten bilemiyorum

Canım memur olmanın sana yararlı olacağını düşünüyorsan bence hırs yapmalısınız önce kendin için bunu yapmalisin düzenli programlı calisirsanda üstesinden gelirsin senin digerlerinden farkın ne ki hem erkek arkadasın askerdeymis o gelene kadar yolunu çizersin geldiginde rahatla düğününüzü yaparsınız iyi seyler düşündü iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…