Guiet tatlım senin yokmu mat sorunBenim çıkar biraz sonra şimdi azıcık tarih çözüyorum mAta gecicem
Günaydın kizlarSorularım var ekliyorum şimdi
92, 120 ve 150 sayıları bir x doğal sayısına bölündüğünde sırasıyla 12,8, ve 6 kalanlarını verdiğine göre x sayısı en çok kaç olabilir?
X ve y 0 dan farklı reel sayılardir.|x|\x+|y|\y ifadesinin alabileceği kaç farklı deger vardır?
|2-3x|=>eşit 8 eşitsizliğini sağlayan x tam sayılarının toplamı kaçtır?
günaydın canım
ilk soruyu 16
3. soruyuda 3 buldum canım :26:
2.soruyuda 3 buldum :26:
Günaydın kizlarSorularım var ekliyorum şimdi
92, 120 ve 150 sayıları bir x doğal sayısına bölündüğünde sırasıyla 12,8, ve 6 kalanlarını verdiğine göre x sayısı en çok kaç olabilir?
X ve y 0 dan farklı reel sayılardir.|x|\x+|y|\y ifadesinin alabileceği kaç farklı deger vardır?
|2-3x|=>eşit 8 eşitsizliğini sağlayan x tam sayılarının toplamı kaçtır?
bende geldim yeniyim aranızda...
vatandaşlık tamamen bitti coğrafyada nüfusa kadarki konular bitti tarihte de osmanlı yükselmeye kadarkiler bitti..beni de eklerseniz çok mutlu olurum..
en kötü denememi çözdm şok oldum 30 soruda 15 yanlsbakmayın güldüğüme sinirlerim bozuldu .pegem çözdm kasmıs ama baya hep 2 sık arasında kaldım hem ynls olanı secmisim .delirdim smdi bir tane daha çözcm.gecen 26 net yapmıstım ..buarada türkçeden bahsedyrm ilk defada 20 netin altına düstüm birde şunu farkettim istemeden yapıyorsam kndimi veremiyorum ve sürekli yanlışım cıkyor konu çalısırkende istemiyorsam kendimi baska seylere bakarken ilgilnrken buluyrm
hoşgeldin canım aramıza ekeldim hemen listeye
vatandaşlığı bitiren tek kişi sensin valla tebrikler
kızlar bu arada babam sağolsun cinsinden bir soru sordu babam istiklal marşı cumhuriyetten öncemi sonramı kabul edilmiştir
bu arada şimdi fark ettim ihtiyaçın modüler soru bankasında 30 sorudan oluşan test yok
bu dersle ilgili pek bilgim olmadığı için ilk onla başladım aradan çıksın die..bide standard sapması en yüksek dersmiş o yüzden ayrı bi önem verdim...bitince baya rahatladım ya..
tmbb kanunları arasında var İSTİKLAL MARŞI.1921 de cumhuriyttn önce kabyl edildi.cummhuriyeti simgeliyor. hadi quit çözelim ya moralim bozldu 30 luk daha çözym.çalşmıcam bugn tarh felan belki akşama çalsıırm
türkçe kitabını almaya odama gittim babam nette geziyo tam kitabı alıcam sorduğu soru bu istiklal marşı cum. öncemi kabul edildi sonramı
kaldım ölesonra anlattı 1930 da bu bestesiyle birlikte kabul edilmiş ama en başta dediğin gibi 1921 de kabul edilmiş canım
bişey daha öğrendim
çözelim erres çözmessek maaş yok bize
çözemedim ya
bende türkçe çözücem 300 min soru hedef koydum bakalım kaç yanlış çıkıcak toplamda
okyonuscum kolay gelsin sanada
bende tbmm çalıştım ya dün ordan aklıma geldi.yarışmalar felan yapılmış istiklal marşı secmelernde vs vs. vallahi bilmiyorum ben zaten bu gidisle o maaşı rüymda görücemdemorilize oldum bakalım bunda nolcak.bide ant boz. 4 sorunn 4 de yanlış hem de 2 secenk arası kalmalrmdan hadi gttm çözymde gelrm yne.ve yine ses olayları,noktalama işaretlerm ysnlış ins atlatıcaz
Teşekkürler canım anladım cozumleriTemizlik bitti bende türkce tarih çözücüm aksamada mat çözücüm vaktim kalirsa Şimdi tarihle başlıyorum
ah ah ben bi 10 soru daha yapsam atancam da işte
benim tarihle vatandaşlık ayrı yatıyo ben ayrı yatıyorum
bu arada 1 anlatım bozukluğu cins sorusu daha yakaladım 10 dak sonra geliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?