Canım memur olmanın sana yararlı olacağını düşünüyorsan bence hırs yapmalısınız önce kendin için bunu yapmalisin düzenli programlı calisirsanda üstesinden gelirsin senin digerlerinden farkın ne ki hem erkek arkadasın askerdeymis o gelene kadar yolunu çizersin geldiginde rahatla düğününüzü yaparsınız iyi seyler düşündü iyi olsun
haklısın evet vaktimde çk deli gbi çalışsam yapabilirim ama bni tetiklemiyor neden bir şeyler hırs yapmama sebep ne bilim noldu bna böyle bilmiyorm
cnm öncelikle kendin inanmalısın kendin hırs yapmalısın etrafındaki insanlardan bişeyler beklemeden çünkü herşeyden önce kendi geleceğin...geçen yıl bana ortaöğretimden kpssye hazırlancaksın deseler gülerdim onlara kendi bölümümün iş alanının geniş olmasına rağmen ben okulum devam ederken kpssye çalışıyorum deli gibi ayrıyetten sigorta acentesinde çalışıyorum...ve ankarayı istiyorum 95i zorlamam gerek ben bile pes etmiyorsam sende etme özel sektörün zorluğunu senelerdir çekiyorum ve bu yıl atanıp mezun oluncada alandan girerim diye düşünüyorum..hepimiz için hayırlısı ama ilk önce istemek gerekiyor ben gün sayıyorum mesela seneye bu zaman Allah nasip ederse memur olcam diye...sende inan ve çalış.geçen gün dersanede sınıftan bi kızla tartıştım bu yüzden 82 almıştım son denemeden sürekli benimle kendini kıyaslıyor ve bütün gün evde normalde evlide değil sadece kpss çalışıyor.dedim ki kendini benimle asla kıyaslama kıyaslıyosanda otur ağla senin suanda 90ları görmen gerekiyodu dedim bana küstü ama gercekten öyle asla küçümsemek istemedim onu sadece benden kat kat fazla zamanı var ben akşam 6da işten cıkıp dersaneye gidiyorum.gece 11de eve zor gidiyorum ve hafta içinde doğru düzgün çalışamıyorum bile o bütün gün bütün dizileri izleyip sürekli kendini benmle yarıştırmasından sinir oluyodum...istek çok önemli son 2 ay kala bende işten cıkmayı düşünüyorum daha verimli çalışmak için...dediğim gibi öncelikle kendin inan iste hırslan memur olunca hayatının ne kadar düzene gireceğini düşün vs vs Allah hepimizin yardımcısı olsun
çok haklısın canım sen özel sektörü bildiğin ve senelerdir çalıştığın için hırs yapmışsın bu sana hırs yaptırmış dmek benim biraz ezilmem gerek hırs için ya da kamçılanmam.bütün derslere hemen hemen 0 dan başladığımdan biraz geç kaldığımı düşünüyorum ama yılmak yok tam gaz devam .emek verip yazdığın için teşekkürler ALLAH gönlüne göre versincnm öncelikle kendin inanmalısın kendin hırs yapmalısın etrafındaki insanlardan bişeyler beklemeden çünkü herşeyden önce kendi geleceğin...geçen yıl bana ortaöğretimden kpssye hazırlancaksın deseler gülerdim onlara kendi bölümümün iş alanının geniş olmasına rağmen ben okulum devam ederken kpssye çalışıyorum deli gibi ayrıyetten sigorta acentesinde çalışıyorum...ve ankarayı istiyorum 95i zorlamam gerek ben bile pes etmiyorsam sende etme özel sektörün zorluğunu senelerdir çekiyorum ve bu yıl atanıp mezun oluncada alandan girerim diye düşünüyorum..hepimiz için hayırlısı ama ilk önce istemek gerekiyor ben gün sayıyorum mesela seneye bu zaman Allah nasip ederse memur olcam diye...sende inan ve çalış.geçen gün dersanede sınıftan bi kızla tartıştım bu yüzden 82 almıştım son denemeden sürekli benimle kendini kıyaslıyor ve bütün gün evde normalde evlide değil sadece kpss çalışıyor.dedim ki kendini benimle asla kıyaslama kıyaslıyosanda otur ağla senin suanda 90ları görmen gerekiyodu dedim bana küstü ama gercekten öyle asla küçümsemek istemedim onu sadece benden kat kat fazla zamanı var ben akşam 6da işten cıkıp dersaneye gidiyorum.gece 11de eve zor gidiyorum ve hafta içinde doğru düzgün çalışamıyorum bile o bütün gün bütün dizileri izleyip sürekli kendini benmle yarıştırmasından sinir oluyodum...istek çok önemli son 2 ay kala bende işten cıkmayı düşünüyorum daha verimli çalışmak için...dediğim gibi öncelikle kendin inan iste hırslan memur olunca hayatının ne kadar düzene gireceğini düşün vs vs Allah hepimizin yardımcısı olsun
Allah razı olsun cnm yazını çok beğendim
Biraz kendime benzettim seni
Bende işte çalışıyorum ve 6 da çıkıyorum senin gibi
Allah hayırlısını nasip etsin hakkında
çok haklısın canım sen özel sektörü bildiğin ve senelerdir çalıştığın için hırs yapmışsın bu sana hırs yaptırmış dmek benim biraz ezilmem gerek hırs için ya da kamçılanmam.bütün derslere hemen hemen 0 dan başladığımdan biraz geç kaldığımı düşünüyorum ama yılmak yok tam gaz devam .emek verip yazdığın için teşekkürler ALLAH gönlüne göre versin
arkadaşlar bana -haftalık vaya günlük artık nasıl çalışıyorsanız- programınızı yazar mısınız? ben hiç çalışamıyorum bu aralar.konu çalışsam soru çözemiyorum, soru çözsem konu kalıyor.
Merhaba hanımlar nasılasınız bakalımSabah deneme çözdüm türkce. 28 doğru 2 yanlış mat 25 doğru 2 yanlış 3 geometride boş Tarihten 18 soru çözdüm 7 doğru 11 yanlış geldiğim konulara kadar çözdüm tarih içler acısı Mattanda bir soruda işlem hatası yapmıştım o yüzden kaçırdım Geometriden 2 konu bitirmiştim digerlerine hız vermem lazım mat. 23 türkce. 22 çıkıyordu çok şükür yükseltmiştim Ah tarihte yükselse
mrb canımmm türkçen çok iyi maşallahbenimde tarih en fazla 19 net cıktı o da zar zor yani bakalım bu haftakinden kaç çıkcak
İns. Sınavlarda böyle çıkar türkce mattanda 2 yanlışım olmasaydı oda iyi olacaktı sınavda 27 yapsam yetecek bakalım benim sorunum tarih of of ins. Artar netler ama ilke ve inkılaplardan fln çok soru çıkıyor onlara gecmedim daha geçtiğimde yükseltirim diye umut ediyorum.Calistiklarimida pekiştirmem lazım unutuluyor çok
evet kesinlikle çok çabuk unutulor ben osmanlıyı sona bıraktım kurtuluş savaşı dünya savaşı falan onlar bitti inkılaplara geçtim işte bu kadardan 19 net çıkardım inş osmanlıyıda çalışınca 20 yi gecerim...benimde tarih canım yaa öldürüyo beni
bende bugün türkiyenin ekonomik coğrafyasına çalışacam inşallah..temizlikti bulaşıktı ancak zaman bulabildim..konuyu bitirmeye çalışacam bugün..sorularını da artık yarına çözerim ancak...maşallah baya uzun bi konu...inşallah sıkılamam da biter bugün konu...
kızlar ben karacan akademiye gidiyorum dershaneden memnunum ama kitaplarından açıkçası pek memnun değilim ve matematiktende baya zayıfım önerebilceğiniz kpss konu anlatımı güzel olan bi kitap var mı özellikle matematik konusunda
bende konuları data yayınlarını tek kitabından çalışıyorum sorular içinse ihtiyaç yayınlarından..iki yayında güzel..arkdaşalar merhaba
aranıza yeni katılıyorum baktımda size oldukça geç kalmışım yarın itibariyle bende çalışmaya başlıcam.
bana kaynak önerirmisiniz 2 yllık mezunum onlisansa giricem.
tavsiye edeceğiniz birkitap alıp ordan çalışmak istiyorum beğendiklerinizi yazabılırmısınız.
birde çalışırken tavsiyleriniz neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?