Ben Nisan'da gecicem ins. Coğrafyaya tarihle boğuluyorum daha
Tarih karışık soru çözücüm bugün çok sınır oldum çalışıyorum çalışıyorum ilerleyemiyorum bu tarihte ya nasıl bir ders buYarinda kurtuluş savaşına gecicem bakalım su Osmanlı bitti ama bende bittim bugün tekrar edicen tüm çalıştığım tarihleri sonra karışık en az 300 soru çözücüm
kızlar herkese merhaba;
ne kadar güzel bir dayanışma sergilemişsiniz burda çok takdir ettim. dershane etüt ortamı olmuş. benim de bu kpss den iyi bir puan almam lazım. aslında en az 95 almam lazım atanabilmem için. fizik öğretmeniyim aslında ama bankada gişede çalışıyorum. bilenler bilir çok streslidir özellikle kasa. 2007 mezunuyum ama mezun olduktan sonra hemen işe başladım maddi zorluklardan. 1 yıldır evliyim ve yeni bebeğim oldu. zor bir hamilelik dönemi geçirdim ayrıca. eşimden yana dertliyim. bu hamilelik zaten beklenmeyen bir durumdu kaza sonucu oldu ve aldırmama izin vermedi eşim. ve 3 aylık bebeğimle aylardır evde yalnızım. eşim işi gereği çok yoğun çalışıyor gecve yarıları eve geliyor.allah ömür versin çok hareketli ve çok ağlıyor şimdi uyuyorken yazıyorum. kendime zaman ayıramamam ve kendimi çok yalnız hissetmemden dolayı depresyona girdim. eşim de beni hiç anlamıyor. bankada hergün ağlayarak geliyordum mutsuzum bırakmak istiyorum diyordum hamileyken ama izin vermedi eşim. işi bırakırsan ayrılırız falan bile dedi. başka işte çalışmak istiyorsan onu bul ayarla öyle bırak diyor. hani aldığım maaş da eşimin maaşının dörtte biri. hamileyken çok tartışmalar yaşandı eşim ve ailesiyle evi terk etme boyutunda ama karnında bebekle nereye... işini hazırla diyor ama bana hiçbir konuda destek olmuyor. psikolojim o kadar kötü ki konsantre olamadım ders çalışmaya.kendiem hiç güvenim kalmadı. hiçbirşey yapamayacakmışım gibi geliyor. başka şehirden geldiğim için arkadaşlarım da burda değil. eşim kendi dünyasında, tatillerinde bile kenid hobileriyle ilgileniyor gittiğimiz tek yer haftada 2 saat o da gidiş geliş dahil alışveriş market yani.daha dün dedim ki kendimde güç bulamıyorum kpss ye çalışmam lazım bana destek olur musun dedim gülümseyerek nazkçe. o ne dedi. off ne kpss si nerden çıktı şimdi. çalışmazsın bebekle kaznamazsın. hayır yapabilirm dedim sadece destek olur musun bana dedim. ne dedi biliyor musunuz sen içtin mi sarhos musun dedi :S yuh dedim ne biçim bi adamsın duvara konuşsam hatta küçük bebeğeme anlatsam senden daha çok anlardı beni.. zaten olaylara bu şekilde yaklaşmasıyla ünlüdür kendisi. bir gün iş çıkışı hamileyken canım kumpir istemişti ve acayip yağmur yağıyordu. o sıralar tatiliydi onun. beni gelip alır mısın kumpir yiyelim dedim. nerden çıktı şimdi kumpir dedi. canım çekti dedim gelemem şimdi oraya kadar dedi.. 15 dklik yol halbuki ama ters yönde old.dan ben iki vesaitle gidip geldim doğurana kadar balık istifi gibi karnıma dirsek tekme gelmesin diye. sonunda tüm maaşım taksiye gitti. ayy içim şişmiş benim de di mi bunları anlatasım vardı.. "mazi içimde bir yaradır" misali..şimdi sizce bişeyler yapabilir miyim. içimde bulunduğum durumdan kurtulmam lazım.. şunun şurası 3 ay kalmış yeter mi sizce bu süre. aranıza katılmak istiyorum ben de. yoksa hayal dünyasında mıyım?
kızlar herkese merhaba;
ne kadar güzel bir dayanışma sergilemişsiniz burda çok takdir ettim. dershane etüt ortamı olmuş. benim de bu kpss den iyi bir puan almam lazım. aslında en az 95 almam lazım atanabilmem için. fizik öğretmeniyim aslında ama bankada gişede çalışıyorum. bilenler bilir çok streslidir özellikle kasa. 2007 mezunuyum ama mezun olduktan sonra hemen işe başladım maddi zorluklardan. 1 yıldır evliyim ve yeni bebeğim oldu. zor bir hamilelik dönemi geçirdim ayrıca. eşimden yana dertliyim. bu hamilelik zaten beklenmeyen bir durumdu kaza sonucu oldu ve aldırmama izin vermedi eşim. ve 3 aylık bebeğimle aylardır evde yalnızım. eşim işi gereği çok yoğun çalışıyor gecve yarıları eve geliyor.allah ömür versin çok hareketli ve çok ağlıyor şimdi uyuyorken yazıyorum. kendime zaman ayıramamam ve kendimi çok yalnız hissetmemden dolayı depresyona girdim. eşim de beni hiç anlamıyor. bankada hergün ağlayarak geliyordum mutsuzum bırakmak istiyorum diyordum hamileyken ama izin vermedi eşim. işi bırakırsan ayrılırız falan bile dedi. başka işte çalışmak istiyorsan onu bul ayarla öyle bırak diyor. hani aldığım maaş da eşimin maaşının dörtte biri. hamileyken çok tartışmalar yaşandı eşim ve ailesiyle evi terk etme boyutunda ama karnında bebekle nereye... işini hazırla diyor ama bana hiçbir konuda destek olmuyor. psikolojim o kadar kötü ki konsantre olamadım ders çalışmaya.kendiem hiç güvenim kalmadı. hiçbirşey yapamayacakmışım gibi geliyor. başka şehirden geldiğim için arkadaşlarım da burda değil. eşim kendi dünyasında, tatillerinde bile kenid hobileriyle ilgileniyor gittiğimiz tek yer haftada 2 saat o da gidiş geliş dahil alışveriş market yani.daha dün dedim ki kendimde güç bulamıyorum kpss ye çalışmam lazım bana destek olur musun dedim gülümseyerek nazkçe. o ne dedi. off ne kpss si nerden çıktı şimdi. çalışmazsın bebekle kaznamazsın. hayır yapabilirm dedim sadece destek olur musun bana dedim. ne dedi biliyor musunuz sen içtin mi sarhos musun dedi :S yuh dedim ne biçim bi adamsın duvara konuşsam hatta küçük bebeğeme anlatsam senden daha çok anlardı beni.. zaten olaylara bu şekilde yaklaşmasıyla ünlüdür kendisi. bir gün iş çıkışı hamileyken canım kumpir istemişti ve acayip yağmur yağıyordu. o sıralar tatiliydi onun. beni gelip alır mısın kumpir yiyelim dedim. nerden çıktı şimdi kumpir dedi. canım çekti dedim gelemem şimdi oraya kadar dedi.. 15 dklik yol halbuki ama ters yönde old.dan ben iki vesaitle gidip geldim doğurana kadar balık istifi gibi karnıma dirsek tekme gelmesin diye. sonunda tüm maaşım taksiye gitti. ayy içim şişmiş benim de di mi bunları anlatasım vardı.. "mazi içimde bir yaradır" misali..şimdi sizce bişeyler yapabilir miyim. içimde bulunduğum durumdan kurtulmam lazım.. şunun şurası 3 ay kalmış yeter mi sizce bu süre. aranıza katılmak istiyorum ben de. yoksa hayal dünyasında mıyım?
Çok teşekkür ederim arkadaşlar cevap yazdığınız için. ben şimdi çalıştığım biten konuları söylüyorum değil mi. benim eksiğim sözelde. daha doğrusu matematik ve türkçe dışında hiçbirini bilmiyorum. tabi ayrıca eğitim bilimlerine de çalışacağım ben. ama bankadan kurtulmak için her türlü memurluğa hazırım. aman sakın hiçbir tanıdığınıza bankayı önermeyin. müdür bile olsan bölge müdürleri rahat vermiyor.sıkı çalışacağım inşallah ve evet ona inat yapmam lazım. şimdi ücretsiz izindeyim haziranda bitiyor. iyi değerlendirmem lazım. herkese kolay gelsin.
Okyonus ne yaptın bittimi çalışmalar
canını sıkma deneme socun cok guzel gelmıs matematıgı nasıl oturttur benımde korkum o tarıhte oyle bır seykı tekrarsın soru cozmedınmı unutlmaya mahkummm
Canım ben türkce ve mAti bitirdim tarihteyim haftada 2 veya 3 tarih konusu bitiriyorum konu çalıştığım gun pek soru çözemiyorum ertesi gun kitaplardaki işlediğim tarih konularını tarıyorum konu çalıştığım gun 150-200 soru arası çözüyorum soru çözdüğüm günlerdeki 300-400 arası ama hergüne ille türkce çözüyorum türkcede çok yanlışım çıkıyor çünkü ille bir test çözmeye gayret ediyorum mattanda bir testi çözüyorum ille böyle benim calışma seklimHer gun çalıştıklarımı not ediyorum haftada bir kaç soru çözdüğüme bakıyorum bu hafta 1650 tarih mat türkce karışık soru çözmüşum
Bir deneme çözdüm 255 tarih 100 türkce 50 mat sorusu çözdüm toplam 405 soruyla bugünü kapatiyorumİyi geceler hepinize yarın görüşmek üzere
senin kocişin eğitimde olması iyi oldu sinirini sorulardn çıkarıyosun bak okyonus
bende bi yorgun hissediyorum kendimi işte çok yorulmadım oysa :44:
burcuburcu81 bende gişedeyim sıkma canını zman ayrılıyo emin olben geçen sene günde nerdeyse 12 saat çalışıyodum haftaiçi 1 gün iznim vardı.münübüslerde tarih notu çıkardığımım bilirim
Günaydın canımBugün tarih calisicam yine konu uzun diye iki ye böleyim diyorum bakalım napicam türkce çözerim birazda sen neler yapicam bugün planın ne
günaydın canım
valla kabuslarla dolu bi gece yaşadım başım ağrıyarak uyandım o derece şimdi kalktım saat 1 gibi başlıyorum türkçe hız tesleti ve süpriz tesler beni bekler cts ye kadar onları bitircem sonra tarih
Gecmis olsun tatlım benim türkcede çözümü testler kaldı daha hiç kitap bitiremedim yaAma benim cogu kitap soru bankası tüm konular var icinde tüm konular bitmeden kitaplarda bitmiycek Türkce may kısımları biti sözerler var Bu tarihle benim basım belada
Amin cnm hepimiz hakkında hayırlısı
özel sektörde calışmadan anlaman çok zor tabiki heryer aynı değil ankarada öğrenciyken sadece sınavlara giderken bi mekanda halkla ilişkiler sorumlusuydum maaş günü birgün bile sapmaz girdiğin gün sigortan başlar ama gel gelelim ki günde en az 10 saat ayaktaydım...şimdi daha küçük bi şehirde çalışıyorum maaş günüm her ay değişiyorsigortam desen bir ay sonra başladı...falan filan yani özel sektörde illaki bişeylerden feregat etmek zorundasın ben yoruldum artık bu yüzden hırslandım..ve etrafımda sırf rahatına düşkünlüğünden sinirlerimi bozan birsürü insan var Allahım hepimizin gönlüne göre versin sıfırdan başlıcak olsanda sıkı tutarsan hiçte zor olmadığını anlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?