2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Başlıyorum tarih cAlismaya hayırlı olsun bakalimaksam soru sayımı bildiririm konu çalışınca pek soru çözemiyorum ama 200 un altına düşmemeye gayret edicemHadi bakalım kizlar herkez ders basına memurluğa bugün bir gun daha yaklaşmış bulunmaktayi

merhaba kızlaaarrrrr...nasılsınız bakalım dün ihtayaçın 24 saatte tarih diye ders notları kitabı vardı ondan aldım iyiykide almışım çok sevdim şu tarihi bi bitirseydim artık yaaa coğrafya duruyor olduğu gibi

Bendede Pegemin akademinin ders notları var tarihi onun sayesinde anlıyorum birazda olsa Benimde coğrafya ve anayasa dürüyor Nisan'da coğrafyaya gecicem bir ayda bitirmem lazım sonra anayasa daha çok çalısmamız lazım çok yolumuz var

hadi bakalım başlıyorum bende her 1-2 saatte bir yanlış ve çöemediğim soruları eklicem kızlar bol çözümlü bi soru günü olsun kızlar

merhaba şeker
ben incelemiştim onu pegemle aynı geldi içerik bende pegem aldım aynen ya türkçe bitsede bende tarihe başlasam
kolay gele kpss hanımları

benim de arkadaşım gardiyanlık mülakatına girdi ama sonuclar acıklanmadı diye biliyoruz.arkadaşın elendiğini nasıl öğrendi söylediler mi orda...

benim de arkadaşım gardiyanlık mülakatına girdi ama sonuclar acıklanmadı diye biliyoruz.arkadaşın elendiğini nasıl öğrendi söylediler mi orda...

benim arkadaşım elenmedi :) üzüntü duyduğum diğer arkadaşlardı .akşama hemen açıkladılar canım yetişemeyenler bu sabah açıklnmış olmalıydı

quietnrkn, slm.. bir işdaş varmış demek.:) geçen sene kaç aldın peki? bir de hangi puan türünden giriyorsun? benim gibi kadro sorunun var mı? şimdi ben evdeyim ama bebeğim var. sağolsun çok ağlıyor. apaartmanı geçtim mahalle ne çok ağlıyor bu bebek diyor. tuvalete zor gidiyorum bazen. babası kucağa alıştırdı. şimdi ana kucağına alıştırmaya başladım da nefes alabildim.
bu arada ben de dün başladım tarihle ve islamiyet öncesi türk tarihini bitirdim. ama bende hiç soru bankası yok. konu olarak ihtyç tan hazırlanıyorum. soru bankası ne önerirsiniz?

Burcu kitapseç.com da çok uyguna satılıyo kitaplar ben çoğunu ordan almıştım

slm canım
geçen sene son 2 ay karar verdim düzenli çalışmaya ama tabi minibüslerde çok imkan olmadı.son 2 hafta sadece deneme çözdüm 71 aldım bide alandan girdim sınavlara iktisat çıkışlıyım eko iktisat uluslararsı çeko ne bulduysam hepsine girdim bu dönemde mikro iktisatı bitirdim sadece öle.
olsun ilk başlarda 2 çocuklu çalışan arkadaşlar vardı burda birini yatırıp diğer kucağında ders çalışşıyolardı
canım bendede konu anlatımı az.bak bu kitaplığım sağ üst raf ve kitplık üstü kaynaklarımın hepsi bide ihtiyaç ders takip kitabıyla pegem tarih ve coğ kitaplarım var ve hepsinden memnunum.çok kaynak olunca yazmak zor geldi

kızlar ben çalışamadım başım hala ağrıyo sinir oldum yaaaaaa
ilaç içmeye karşı bi insanım inat ettim içmedim bu saate kadr ama dayanmıyorum artık
siz neler yaptınız bakalım

kızlar ben çalışamadım başım hala ağrıyo sinir oldum yaaaaaa
ilaç içmeye karşı bi insanım inat ettim içmedim bu saate kadr ama dayanmıyorum artık
siz neler yaptınız bakalım

Ben tarihten kurtuluş savaşına hazırlık dönemine çalıştım 100 soru çözdüm şimdi pilav yapicam yemekten sonra tarihe devam edicem tarihten sonrada türkce çözücümBakalım aksam kaç soru çözücüm 100 türkce 50 tarih çözebilsek süper olacak kaç soru çözdüğümü yazarım yine

topicimizin gururu
şu başım geçse bende çözücem inşallah vicdanım sızlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…