merhaba kızlaaarrrrr...nasılsınız bakalım dün ihtayaçın 24 saatte tarih diye ders notları kitabı vardı ondan aldım iyiykide almışım çok sevdim şu tarihi bi bitirseydim artık yaaa coğrafya duruyor olduğu gibi
Başlıyorum tarih cAlismaya hayırlı olsun bakalimaksam soru sayımı bildiririm konu çalışınca pek soru çözemiyorum ama 200 un altına düşmemeye gayret edicem Hadi bakalım kizlar herkez ders basına memurluğa bugün bir gun daha yaklaşmış bulunmaktayi
merhaba kızlaaarrrrr...nasılsınız bakalım dün ihtayaçın 24 saatte tarih diye ders notları kitabı vardı ondan aldım iyiykide almışım çok sevdim şu tarihi bi bitirseydim artık yaaa coğrafya duruyor olduğu gibi
hadi bakalım herkese kolay geleeeee
seneyede inşallah atananlar topicinde buluşuruzz kızlaaarr
Amiiiinnnnnnn
nerden aldın canm gazete mı verdı?????
yok cnm kitapçı da kpss kitaplarında indirim vardı daldım bende baktım 12 tlden 7 tlye düşmüştü aldım bende
kızlarr günaydın .dün hiç ders çalışamadımarkadaşımın gardiyanlık mulakatı vardı .ya inanamazsınız kızlar sen okadar kpss çalış kafa patlat gel mulakatta elen çok üzüücü ya .il dışından gelenler bile vardı.ayrıca torpilinn hası tee nerelerden inanamadım yaa.nutuğun ilk sözleri ,işte hakkarinin bir ilçesini sorup nerye bağlı demişler mühebbet yıl kaç yılı kpsar bilmem ne ama adliye sınavlarında alan fark etmez amac sorunun doğru olması değil çabuk karar verebilme ve cevap sonrası yanlış bile olsa verdiğin tepki psikolojik test uyguluyolr yani.(adliye eğlenceli ya çingenin teki geçti savcının karşısına sendenn bana koca olmaz koca olmaz diye lşarkı söyleyip göbek attıı ) .şevkim kırıldı zaten kırılmaya çok musait brde sıralamanın önemini çok iyi anladım anladığm bir şeyde şu puanın yüksek olsun zaten torpile ihtiyacın olmuyor mulakat konusunda bir şey diyemicem çünkü kesinlikle elektirik işi nolck bilmiyorm.türkçe 30 srda 26 doğrum çıktı .biraz yanlış yaptığm konularn tekrarını yptm umuyorm ki azalıcak yanlışlar.bugün tarihe devam milli mucadele muharebeler dönemindeyim.
benim de arkadaşım gardiyanlık mülakatına girdi ama sonuclar acıklanmadı diye biliyoruz.arkadaşın elendiğini nasıl öğrendi söylediler mi orda...
senin kocişin eğitimde olması iyi oldu sinirini sorulardn çıkarıyosun bak okyonus
bende bi yorgun hissediyorum kendimi işte çok yorulmadım oysa :44:
burcuburcu81 bende gişedeyim sıkma canını zman ayrılıyo emin olben geçen sene günde nerdeyse 12 saat çalışıyodum haftaiçi 1 gün iznim vardı.münübüslerde tarih notu çıkardığımım bilirim
quietnrkn, slm.. bir işdaş varmış demek.:) geçen sene kaç aldın peki? bir de hangi puan türünden giriyorsun? benim gibi kadro sorunun var mı? şimdi ben evdeyim ama bebeğim var. sağolsun çok ağlıyor. apaartmanı geçtim mahalle ne çok ağlıyor bu bebek diyor. tuvalete zor gidiyorum bazen. babası kucağa alıştırdı. şimdi ana kucağına alıştırmaya başladım da nefes alabildim.
bu arada ben de dün başladım tarihle ve islamiyet öncesi türk tarihini bitirdim. ama bende hiç soru bankası yok. konu olarak ihtyç tan hazırlanıyorum. soru bankası ne önerirsiniz?
kızlar ben çalışamadım başım hala ağrıyo sinir oldum yaaaaaa
ilaç içmeye karşı bi insanım inat ettim içmedim bu saate kadr ama dayanmıyorum artık
siz neler yaptınız bakalım
benimde iş yerinde nasıl yoğunluk vardı bende bi test bile çözemedim
kızlar ben çalışamadım başım hala ağrıyo sinir oldum yaaaaaa
ilaç içmeye karşı bi insanım inat ettim içmedim bu saate kadr ama dayanmıyorum artık
siz neler yaptınız bakalım
Burcu kitapseç.com da çok uyguna satılıyo kitaplar ben çoğunu ordan almıştım
Ben tarihten kurtuluş savaşına hazırlık dönemine çalıştım 100 soru çözdümşimdi pilav yapicam yemekten sonra tarihe devam edicem tarihten sonrada türkce çözücüm Bakalım aksam kaç soru çözücüm 100 türkce 50 tarih çözebilsek süper olacak kaç soru çözdüğümü yazarım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?