2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

topicimizin gururu
şu başım geçse bende çözücem inşallah vicdanım sızlıyo

Canım basın agrirken konsantre olamazsın zaten üzülme aksam yemeğinden sonra bir kahve veya çay icer başlarsın calismayaBu arada kocis geldi yarın gidicem yine ama akşamları gelecekmiş kalmiycak

Canım basın agrirken konsantre olamazsın zaten üzülme aksam yemeğinden sonra bir kahve veya çay icer başlarsın calismayaBu arada kocis geldi yarın gidicem yine ama akşamları gelecekmiş kalmiycak

sevindim valla senin adına canım
bende yemkten sonra başlıcam bi kahveyle oooh mis

sevindim valla senin adına canım
bende yemkten sonra başlıcam bi kahveyle oooh mis

Yemekten sonra bende yaparım kendime bir kahve sakın sakın. Çözeriz testlerimizi ben artık kitaplarda bütünleştik tarih haricinde çalışmaktan hiç sıkılmıyorum hergüne daha fazla soru çözmek için hırs yapıyorum ins. Hayirlisiyla memur oluruz

olucaz canım bu azimle daha ne topicler açıcaz

olucaz canım bu azimle daha ne topicler açıcaz

teşekkürler süpersin foto çekmişsin ya :)) bayaa pratik bir kişisin sanırım :) bu arada o kadar çalışmayla 71 de süper yani. inşallah ben de alabilirim o puanları ama eğitim bilimleri de var :S ama en başta da dediğim gibi meemur olsam çok ala .

riz ederim canım benim :13:
kopyala yapıştır yaptım biraz 94.sayfada eklemiştim
canım ben alandanda girdim ve alna puanlarımda 53le 68 arasındaydı bende anlamadım nasıl olduğun bu aralarda yine çalışıyorum alana daha karar vermedim ama.sen yinede hem memurluk hem öğretmenlik için çabala.bak en büyük hırsın bebişin öğretmen olsan belki öğlen bile işin biitcek.meemur olsan 4.5 çıkış oooh mis

Selam kızlar sizin engin bilgilerinize ihtiyacım var. Şimdi kpss ortaöğretim için olan sınava giriyoruz ya. 4 yıllık üniversitenin 3. senesinde kpss önlisan içinde girebiliyor muyuz? Lise için olan 2yılda bir oluyor ön lisans için olan ne zaman ve nasıl oluyor bilgisi olan var mı? :44:

aynen zaten bebek motivasyon olacak. şubeden en erken 7.30 da çıkıyordum eve de en erken 9 da geliyordum. memurluk öğretmenlik hem rahat hem de bankacılık gibi boş değil yani. kendine birşeyler katabilirsin. zamanın kalır hobilerle ilgilenir insanın neşesi yerine gelir yani

canım nerdesin sen
aynı senede 2 sınava birden girilemiyorum yaşamış biri olarak sölüyorum
lisede önlisansta 2 yılda bir olur yanlış hatırlamıyosam lise kpss cts olurken önlisans kpss i pzr olur aynı haftada.ama lisans kpss temmuzda olur gk gy cts sınavıdır.
önlisans mezunuysan hiç lisansa girme tatlım nasılsa lisans her yıl oluyo

Canım sorma bir taraftan okul bitirmeya çalışıyorum :) Demek istediğim 4 yıllık okurken 3. senesin de hem ortaöğrtim hem önlisan için hak kazanıyorsun ama sadece birine girebiliyorsun demi? Şimdi önlisansa girmek mi avantaj yoksa ortaöğretime mi? Kamu okuyorum şuan ön lisans olunca bölüm olarak ne yazıyor. :44: Ben bunlar hakkında hiç bir şey bilmiyorum quietim bir yardım edersen iyi olur.

çok geç çıkıyomuşsun ya ben 18:30 da çıkıyorum o da en geç.7de evdeyim ben :26: 4 ayım kaldı partlıktan kadroya geçicem memurluk olmazsa benim durumda muamma valla ama bizim şube hep erken çıkıyo :44:

he şimdi anladım
4 yıllık ama direkt 4 yıllığa başladıysan o zman sadece ortaöğretim,önlisansı 4 yıla tamamlıyosan sadece önlisans sınavına girme hakkın var canım.puanları bi araştırıp karar ver bide çıkmış sorulara bak
puanları burdan kontrol edebilirsin canım
KPSS 2011/1 Yerleştirme Sonuçları Taban ve Tavan Puan Sorgulama Motoru

ben önlisans bide lisans okudum ayrı ayrı.önlisanstan mezundum ama lisans sınavına kadar lisanstanda mezun olucaktım çok araştırdım giremezmişim.çünkü yeni sınava kadar lisans mezunu olduğum için en yüksek mezuniyet dikkate alınıyomuş

Ne güzelmiş :) ben evlenince istanbul un diğer yakasına geçtim. eski şubemde erken çıkıyorduk . bu tarafta kurumsal şubeye verdiler beni. gişeden çok evrak işleri talimatlar telefonlar.. müşteriler maille iş yaptırıyor. gerçekten en erken 7.30 du. genelde 8.30 veya 9 da çıkıyordum. bi de eve gel yemek yap. yemek yerken uyuyordum yani o derece. şimdi bebek bakıcısı bulmam lazım. haziranda başlıyorum. inşallah daha az yoğun bi yere verirler beni. ççookkk çalışıp kurtulmam lazım bankadan yani..:2: kimseye de tavsiye etmem aslaaa. erken de çıksan günün koşturmayla geçiyor. beyin olarak yiyip gidiyorsn bir kitap okuyamıyorsun. ingilizcem çok iyidi benim çeviri yapıyordum bankaya başladım unuttum gitti. pencil ne desen kitap diycem yani

o kadarda değildir canım :13:
bende istteyim kadroya geçince şehir değiştircem bakalım nasıl teklif olucak benim teklifimi kabul ediceklermi bende onu düşünüyorum
işte herkesin düşüncesi banada gün nasıl geçsin anlamıyım öle iş olsun istiyodum oldu çok şükür öğle yemeğinden sonra zaman nasıl geçiyo anlamıyom zaten
o zman napıyoruz ders çalışıyoruz
yemeğimi yedim çayımı koydum şimdi ders zamanı

Anladım canım o zaman giremiyorum önlisansa. neyse sağlık olsun :) Hakkımızda hayırlısı artık canım ya.. Şu linke bir bakayım

walla iyiki gelmişim bu topic e. evet ben daha tarihin başındayım. ben de bebeği uyuttum derse devam

Anladım canım o zaman giremiyorum önlisansa. neyse sağlık olsun :) Hakkımızda hayırlısı artık canım ya.. Şu linke bir bakayım

hayırlısı hayırlısı atancaz bak gör :13::13:

walla iyiki gelmişim bu topic e. evet ben daha tarihin başındayım. ben de bebeği uyuttum derse devam

iyiki hoşgelmişin canım
ben daha başlamadım bile geçen seneki notlar tarih ortasına kadar ama en baştan almam lazım
neyse türkçe beni bekler çav kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…