walla iyiki gelmişim bu topic e. evet ben daha tarihin başındayım. ben de bebeği uyuttum derse devam
Bende kurtuluş savaşına hazırlık donemindeyim canım bu hafta 1. TBMM de calisicam kalacak 5 konum çok bunaldım 1aydir tarih çalışıyorum Nisan bası ancak biticek
Allah kolaylık versin cnm hepimize. çok hızlı olmak lazım. nisan başıben de hepsini bitrmem lazım tarihin :18:
Kizlar kaç soru çözdünüz bugün neler çalıştınızBen tarihten bir konu bitirdim 200 tarih 65 türkce 35 te mat çözdüm bu gunü 300 soruyla kapatıyorum
günü 100 türkçe soruyla kapatıyorum yanlış sayısı 11[/
Maşallah iyi yapmisin
günü 100 türkçe soruyla kapatıyorum yanlış sayısı 11[/
Maşallah iyi yapmisin
yaptımda işte sallana sallana
yarın daha disiplinli çalışıcam sorularıda yarın sorcam kızlar hala toparlayamadım kendimi
yaptımda işte sallana sallana
yarın daha disiplinli çalışıcam sorularıda yarın sorcam kızlar hala toparlayamadım kendimi
Yarine iyilisirsin canım erken yat dinlen bende yarın 400 sorunun altına dusmuycem soru çözücüm ful tarih mat türkce yen türkce kitabımı bitirmeyi planlıyorum bakalımBu hafta ille bitiricem o türkce kitabını
Yarine iyilisirsin canım erken yat dinlen bende yarın 400 sorunun altına dusmuycem soru çözücüm ful tarih mat türkce yen türkce kitabımı bitirmeyi planlıyorum bakalımBu hafta ille bitiricem o türkce kitabını
aynen bende bitircem akşam 8:30 a kadar bitmesi lazım diziler başlıcak sonra
aynen bende bitircem akşam 8:30 a kadar bitmesi lazım diziler başlıcak sonra
Ay evet yarın muhteşem yüzyıl varCumada yalan dunyayı izliyorum ben sen izliyormusun onu
kızlar selam . benim soru bankam yok. duru nun önerdiği siteden bugün soru bankaları ısmarladm,birkaç güne gelir herhalde. türk islam devletlerini bitirmek üzereyim ben de. hergün bir konu bitirsem süper olacak. bu arada tarihten dağılan kafamı toplamak için matematik çözdüm biraz. herkese iyi geceler
kızlar selam . benim soru bankam yok. duru nun önerdiği siteden bugün soru bankaları ısmarladm,birkaç güne gelir herhalde. türk islam devletlerini bitirmek üzereyim ben de. hergün bir konu bitirsem süper olacak. bu arada tarihten dağılan kafamı toplamak için matematik çözdüm biraz. herkese iyi geceler
İyi geceler canım güle güle kullan kitaplarını bende 300 soru çözdüm tarihçende bir konu bitirdim bugün yeter bukadar
Benim daha çalışmam gerekiyordu
Sen yeter bu kadar diyince gitti bütün çalışma isteğim
Kaytarmaya yer arıyodum heralde
Sanki bana yeter demişsin gibi
Kaç soru çözdün bugunBen öğleden beri çalışıyorum sıkıldım
Cnm ben bugün matematikten konu bitirdim..
İşe gittiğim için çok bakamadım..
Bide akşam misafirlikteydik
Şu matematiği bi bitirebilsem aaah ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?