2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Selam arkadaşlar ben de evde kendimce çalışıyorum ama çok düzenli çalışamıyorum iyi kötü gidiyor bir şekilde.Sizler hangi konuları bitirdiniz,ders bitiren var mı?Belki fikir edinirim.Umarım emeklerimiz boşa gitmez.

Okyonus testim geldi ben çözüp geliyim
Sen napıcaksın
Sayfa açık kalıcak gerçi benim sen konuş ben yazarım

Benyatice. Yarın sabah 5bucukta kalkıp kahvaltı hazirliycamİyi çalısmalar saa ben çıkıyorum

Günaydın KPSS yoldaşlarım Bu hepimiz için verimli gecer ins. Bol sorulu bir gun olur

Ay evet yarın muhteşem yüzyıl var Cumada yalan dunyayı izliyorum ben sen izliyormusun onu

izlemem mi ya

hoşgeldin canım ilk sayfayı kontrol edersen onlar bitirdiğiğimiz dersler ve konular

günaydın kızlaaarrrrrr
okyonuscum aynı temennim benimde var keşke mat yerine tarih bitmiş olsaydı offffffffffffff

günaydın canım evet ya aynen neden tarihte sayısal bi ders değil

Günaydın KPSS yoldaşlarım Bu hepimiz için verimli gecer ins. Bol sorulu bir gun olur

günaydın canım benim amin amin inşallah bu gün çok çözücem akşama dinlenme hediyesi vericem kendime

Bende öyle gündüz calisicam aksam dinlenicemSen nasıl oldun canım iyimizin bugun

benimde akşam denemem var biraz coğrafya videosu izliyim diyorum hazır iş yokken var mı bildiğiniz iyi video siteleri kızlar tarihte olur

3)hangisinde anlatım bozukluğu vardır?
a)bibloların tozunu alarak onları tekrar yerine bırakıyorudu.
b)pazar günü yapılacak kutlamaya herkesi davet etmişler.
c)bu hastanın durumu,gün geçtikçe iyiye gidiyor.
d)türkiyenin yüz ölçümü bakımından en büyük gölü,Van gölüdür.
e)kitabın ikinci baskında,yayınevi büyük yenilikler yapmış.

altı çizili sözcüklerden hangisi atılırsa anlatım bozukluğu giderilir ?
bu durak yerinde yüzlerce insan sırada bekliyordu.

öğretmenim birinci soruda gereksiz sözcük kullanılmış a seçeneğinde tekrar sözcüğüne gerek yoktur .e seçeneğinde baskısı doğru kullanılmış.
2. soruda durak nsözcüğü yerinde sözcüğünü anlam olarak karşılar .çünkü durak zaten yerdir öğretmenim bu gibi sorularda ya eş anlamlı sözcükler vardır ya da bir sözcük diğer sözcüğü anlam olarak bünyesinde barındırır . iyi akşamlar çalışmalarınızda başarılar.

gecikmeli cevap arkadaşlar :)

Bende öyle gündüz calisicam aksam dinlenicemSen nasıl oldun canım iyimizin bugun
iyiyim canım ya dün gece yine uyuyamadm ama şimdi iyiyim o yüzden bu durumdayken çalışmak lazım

benimde akşam denemem var biraz coğrafya videosu izliyim diyorum hazır iş yokken var mı bildiğiniz iyi video siteleri kızlar tarihte olur

yok canım ya bende izlemiyorum hiç.ama benim eski çalıştığım yerde öğrenciler ekol hocadan çalışıyolarda takviye olarak tarih varmıdır orda bilmiyorum :26: ygs konularıyla aynı olduğu için kpss ye uyar diye düşünüyorum

saol canım ben hala neden yerinde diye düşünüyodum aydnlandım

günaydın kızlar
kolay gelsin herkese bu hafta benim ders çalışmama haftam
hasta olduğum için kendimi derse veremiyorum

günaydın kızlar
kolay gelsin herkese bu hafta benim ders çalışmama haftam
hasta olduğum için kendimi derse veremiyorum

geçmiş olsun canım :26:dikkat et kendine

kızlar 43 soruda 11 yanlış çıktı moralim çok bozuldu

geçmiş olsun canım :26:dikkat et kendine

kızlar 43 soruda 11 yanlış çıktı moralim çok bozuldu

Dikkatsizliktendir cnm
Kendini toparla bi kahve iç
Türkçe hep böle oluyo..
Ya bende bişi dicem eşitsizliklerdeyim çok sinirim bozuldu gıcık oldum bu konuya 20 soruda 12 doğrum çıktı

Dikkatsizliktendir cnm
Kendini toparla bi kahve iç
Türkçe hep böle oluyo..
Ya bende bişi dicem eşitsizliklerdeyim çok sinirim bozuldu gıcık oldum bu konuya 20 soruda 12 doğrum çıktı

ihtiyacın hız testlerine sinir oluyorum zaten nerde cins soru var onları ekliyolar
eşitsizliklerde yorum yok bende az yapıyorum çünkü

ihtiyacın hız testlerine sinir oluyorum zaten nerde cins soru var onları ekliyolar
eşitsizliklerde yorum yok bende az yapıyorum çünkü

Ama önemli olan da o gıcık soruları halletmek
Sen ekle buraya o soruların ezmeciğini çıkarırız
Oh içim rahatladı demekki problem bende değilmiş konular gıcık

Son düzenleme:
Ama önemli olan da o gıcık soruları halletmek
Sen ekle buraya o soruların ezmeciğini çıkarırız
Oh içim rahatladı demekki problem bende değilmiş konular gıcık

dündende var sorular 100e tamamlıcam öle eklicem soruları heralde 40 a tamamlıcam soruları

ama keşke mat çaışsam ah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…