2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

ihtiyacın hız testlerine sinir oluyorum zaten nerde cins soru var onları ekliyolar
eşitsizliklerde yorum yok bende az yapıyorum çünkü

İhtiyaçta benimde çok zanlısını çıkıyor canım 16 soruluk fln o testler ille 3-4 yanlış çıkıyor çok çeldirici çünkü sorular takma kafana yanlışlarını görüyorsun birada yapmazsinBen paragrafa anlatılan ne diye soruyor bakıyorum şıklara hiç birini anlatmıyorbende aynı durumdayım seninle yanlışlar konusunda

çok sinir bozucu ya bu ihtiyaç sabrımızı deniyo bence bizim 6 testim kaldı hız testleri biticek inşallah ben süprizlerden tereddütteyim

zaten böle soru çıkmaz kpss de ya baya arada bırakıyo insanı of

ben bu yıl kpss sınavınavına giricem girmeye niyetlendim yani lise mezunuyum bitireli 10 sene oldu ve bu sene böyle bir karar aldım deli cesareti diyelim :) ondan önce nisanda ygs ye giricem aöf den okumak istiyorum bana 2 sene sonraki kpss de avantajı olan bölümler hakkında yardımcı olursanız sevinirim aranıza yeni katıldım ne yapmalıyım hangi bölüm üzerinde düşünmeliyim bu sene kpss den pek umudum yok lise mezunu olduğum için ama kafama koydum ve geri dönmek istemiyorum

amacının olması çok çok güzel.ygs sınavına hazırlanıyosan işin kolay çünkü lise kpss si ygs tarzındadır
aö artık kredili sisteme geçtiği için hangi bölümler var tam anlamıyla bilmiyorum :26:
ama şöle bişey yapabilirsin.
ilk önce aöde yazabilme hakkın olan bölümleri çıkart sonra 2011 KPSS Nitelik Kodları (Lisans, Önlisans ve Ortaöğretim Nitelik Kodları) / Eğitim Ekranı - 2012 SBS Başvuru Kılavuzu 2012 SBS Başvuru Tarihi bu adresten önlisans bölümünü indir dosyayı aç ve tek tek aöden baktığın bölümlerin nitelik kodlarını bi kenara yaz.sonra bu linkten
KPSS 2011/1 Yerleştirme Sonuçları Taban ve Tavan Puan Sorgulama Motoru bulduğun kodları tek tek sorgula taban tavan puanlarını görürsün canım

sana uygun olan bi bölüm tercih et canım.bu arada hangi bölümü okursan oku düz memurluk terich ediceğin kod 3001 dir
sormak istediğin bişey olursa yardımcı oluruz

çoook teşekkür ederim cevabın için rabbim istediğin hayırlı şeylerin olmasını nasip etsin

slm kızlar bende bu sene kpss ye girmeye niyetlendim.210 düz lise mezunuyum fakat o zaman kpss ye girmemiştim dolayısıyla ne tür meslekler var pek bilmiyorum beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim:44::44:Bu arada aöf banka sigorta okuyorum daha sonra istersem önlisans sınavıyla atanma şansım nedir?:44::44:

genel tercih meslekleri memurluk,veri hazırlama kontrol işletmenliğ(vhki),bilgisayar işletmenliği(kredi saysı yeterse okuldaki bilgisayar dersleri sayılır,okulda bilgisayatr görülmediylse meb onaylı bilgisayar sertifikası zorunludur)dir.maaş durumları küçükten büyüğe sıraladım
canım 3175 önlisans banka sigorta nitelik kodudur.
http://ek.memurum.biz/2011_1_kpss_taban_tavan_sorgulama/arama1.php?arama=3175
bunlar 2011 atamalarındaki taban ve tavan puanlar.
ayrıca 3001 den yani herhangi önlisans bölüm meznu kodundada tercih yapabilirsin onunda puanları bunlar
http://ek.memurum.biz/2011_1_kpss_taban_tavan_sorgulama/arama1.php?arama=3001

ama liseden giricem dersen buda onun taban tavan puanları
http://ek.memurum.biz/2011_1_kpss_taban_tavan_sorgulama/arama2.php?arama=2005

eğer lise kpss sine girip atanır daha sonra önlisanstan mezun olursan o zaman maaşın artar canım bilgin olsun

teşekkürler tatlım

rica ederim canım

birileri hala tarihde danışma meclisi ne kız
ama atanamzsam evden ik lık ve danışmanlık yapmayı düşünüyorum homeofis ooooooh çay bedava yemek bedava

İyi düşünmüşsun evlenince yemek cay masraflarini kocan karsiar iyi olur bak bana kocam aliyor herseyimi ben trihle yedim kafayiKocan desinde aklıma geldi guiet senin sevdicegin ne is yapiyor

İyi düşünmüşsun evlenince yemek cay masraflarini kocan karsiar iyi olur bak bana kocam aliyor herseyimi ben trihle yedim kafayiKocan desinde aklıma geldi guiet senin sevdicegin ne is yapiyor

bu aralar zaten meşhur oldu home ofisler.hatta yalova belediyesinde çalışanlara laptop verildi işlerini evden yapıyolar darısı başımıza
benim sevdiceğimde migrosta canım bi şubesinde mal kabulde firmalarla uğraşıp duruyo bide benimle uğraşıyo kıyamam yaa
biz buluşunca illa kitapçılara sokarım kpss kitaplarımıda sevdiceğim alır canım benim

Benimki artık almadığımız KPSS yayını kaldimi diyorseviyorum ya kocisimi Bu gun atış yarışmadı vardı bakalım Noldu hakem yapmışlar benimkini tabanca ve tüfek dalindaymis

Benimki artık almadığımız KPSS yayını kaldimi diyorseviyorum ya kocisimi Bu gun atış yarışmadı vardı bakalım Noldu hakem yapmışlar benimkini tabanca ve tüfek dalindaymis

bende müstakbel kocişimi seviyom ya
bizde onlar için çabalıyos kpss diye valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…