2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Öyle ya sırf tayinlerde pesinden gidebilmek için çabalıyorum bide alışverişe rahat rahat çıkıp gezmek icin

selam duru

benim sevdiceğimde 16:30 da işten çıkıyo memur olursam yarım sat fark olucak aramızda bankada kalırsam 2 saat fark edicek çıkmam
okyonus bide kasım atamasında atanırsam çok telaş olucak bize ya çünkü sevdiceğimin ilini tercih yapıcam sadece evlilik bu sene içinde olucak yani hem bi an önce kavuşmamızı sağlıcak ay heyecan yaptı

Ah ins. Hayirlisiyla kavuşursunuz memurda olur keyfini sürersiniz canimBizimde durum karışık esimin bu yıl tayin çıkma durumu var Mayıs'ta belli olacak Haziran'da gidicem tayin çıkarsa bende bu durumda güneydoğuyu yazicam gittiği yer es götürülmeden bir yerse Ankara'ya kadar olan kısımlardan bir yerler yazicam onun tayini batıya çıkınca bende yanına tayin istiycem tabi bunların olması için benim KPSS den iyi bir puan alıp önce atanmam lazım bizimde durumlar çok karışık hepimizin hakkında hayırlısı olsun yüzümüzü güler ins.

amin canım inaşallah böle tayinler olunca çok zor
biz elimizden geleni yapalım önemli olan o atanıcaz rahatta edicez bak gör

Guiet havucu ceviz kekim pisti çayımıda. Demleyecegim şimdi diziyi bekliyorumsen napiyosun:26:

neleri alıcamıza karar verdik en azından.yatak odası mobilyalar dışında tamam
beyaz eşyalara bakıcaz önümüzdeki ay renk ve modeli kararlaştırdık arçelik gri olucak

Hadi Bakalım tatlı telaşlar bunlar tadını çıkarın hayirlisiyla kurun yuvanizi

Çok seviyorum bu diziyi ya Şimdi cumayı bekliyorum yalan dünyada sira

Uykum geldi bugün erken yatayım bari 200 tarih 100 türkce sorusuyla bugünü kapatıyorum Hepinize iyi geceler

ay evet ya ben netten izliyom onu saolsun evde hayat izleniyo
iyi geceler canım yarın öbür gün yokum ben malum çeyiz için pala lazım

Aa yarın net en yoksun cuma gunü çalışıyormuşum sen perşembede caliscaksinBende cuma gunü güne gidicem gunüm varSaat 2ile 5 arası gelmekte olucam aksam çalışırım artık ama yarın evdeyim

Aa yarın net en yoksun cuma gunü çalışıyormuşum sen perşembede caliscaksinBende cuma gunü güne gidicem gunüm varSaat 2ile 5 arası gelmekte olucam aksam çalışırım artık ama yarın evdeyim

bu hafta öle yarın 15i ya desteğe gidicem yarın cuma çalışıyom bu hafta sonra 23 nisana kadar pzt cuma
işimi seviyorum ya
oh gez bakalım günlerde

Kızlar birinin beni motive etmesi gerekiyor.. Ders çalışamıyoruuum Hiç bir şey yapasım yok yine. Arada yokluyorlar beni

Kızlar birinin beni motive etmesi gerekiyor.. Ders çalışamıyoruuum Hiç bir şey yapasım yok yine. Arada yokluyorlar beni

bence okyonus günlük çözdüğü soru sayısını sölesin yeter ben çözemiyom diye pskolojimi bozdun okyonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…