2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Kızlar birinin beni motive etmesi gerekiyor.. Ders çalışamıyoruuum Hiç bir şey yapasım yok yine. Arada yokluyorlar beni

Canım doğru yerdesin ben seni tamamıyla motive edebilirim bak bugün 300 soru çözdüm matta çözecektim çözemedim diye vicdan azabı yaptım ama dizi var diye kaldı hürden kandırdı beniSen nihani ders hangi konuya kadar çalıştın bakayim

bence okyonus günlük çözdüğü soru sayısını sölesin yeter ben çözemiyom diye pskolojimi bozdun okyonus

Kız maşallah deÇok hırs var icimde valla

İyi sayılırım canım sizinle sohbet edip motive olmaya geldim. sen canım??

Quietim çeyizler düzülüyor hadi hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin canım.

Bende iyiyim canım KPSS çalışıyorum pasotarih konularindayim fenalık geçiriyorum Bugün dizi var diye 300 soruda kaldım gecen hafta 1650 soru çözmüşum bu hafta hedefim 2000

İyi sayılırım canım sizinle sohbet edip motive olmaya geldim. sen canım??

Quietim çeyizler düzülüyor hadi hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin canım.

amin canım saol
valla çalışıp atanmama lazım yetti artık ama çözüyonmu diye sor sinirim oynadı bugün 43 soruda 11 yanlış yapınca bıraktım
çeyiz araştırmasına vurdum kendimi

Aslında ben kpss yi bıraktım gibi bir şey oldu. Ama kısa süreliğine nisanin ilk haftası sınavlarım var onlara çalışıyorum. Daha doğrusu içimden gelmiyor.

Yüzüme tokat gibi iniyor cevapların

Son düzenleme:
Onun maşallahı var canım. Arada bakıyorum da baya baya sınava yarın girecek gibi çalışıyor.

Okadar çalışıyorum ama hala anayasa cografyaya hiç bakmadimTarih bu ay sonunda bitecek ins. Çok bu tarih Gülenkalp napicam bilmiyorum

Aslında ben kpss yi bıraktım gibi bir şey oldu. Ama kısa süreliğine nisanin ilk haftası sınavlarım var onlara çalışıyorum. Daha doğrusu içimden gelmiyor.

bırakma denmez buna gulenkalp ara vermek denir
çünkü aynı dertten bende muzdaribim.. okulla birlikte çok zor oluyor hangisine konsantre olacağını şaşırıyorsun.
bende vizeleri bi atlatayım sonra yine kpss ye odaklanıcam

amin canım saol
valla çalışıp atanmama lazım yetti artık ama çözüyonmu diye sor sinirim oynadı bugün 43 soruda 11 yanlış yapınca bıraktım
çeyiz araştırmasına vurdum kendimi

Ben şu sınavları halledeyim birde haziranda var onlarıda halledeyim senin düğüne kadar anca toparlancam heralde :) sonra senin düğünde kurtları döküp başlarım çalışmaya

Ben şu sınavları halledeyim birde haziranda var onlarıda halledeyim senin düğüne kadar anca toparlancam heralde :) sonra senin düğünde kurtları döküp başlarım çalışmaya

benim düğün pat diye olursa görürüm o zman seni hemen bahane

Sınavların bitince başlarsın canım program yap kendine uymaya çalış dün gece yattığımda plan yapıyorum ben Sabah'ta uyguluyorum hergüne yaptıklarımı not ediyorum haftada 2 tarih konusu bitiriyorum türkce ve mat bitti onlardanda genel tekrar testi çözüyorum unutmayın diye Valla platese basliycktim soru çözmem diye başlayacağım topu sinirim diyodu esim indirip kaldirmisArtık sınavdan sonra yapicam sporu haftada bir gun gezmeye çıkıyorum eşiyle gündüz geziyorum. Gece gelince soru çözüyorum ille yatmadan 100 soru çözüp yatiyorum

Okadar çalışıyorum ama hala anayasa cografyaya hiç bakmadimTarih bu ay sonunda bitecek ins. Çok bu tarih Gülenkalp napicam bilmiyorum

Sende bu azim olduktan sonra derece bile yaparsın :) Hatta atanmayı bırak seni direk ÖSYM başkanı yaparlar. Merak etme halledersin benim sana inancım çok büyük

İştee sedulum geldi ve cuk diye oturttu lafı :) Ah canım ah allah yardımcımız olsun hepimizin. Biz en iyisi seninle vizelere kadar birbirimize gaz verelim

yılma,yıldırma,kpss kazanıcaz

okyonusla ben atanınca kalırsanız topicte tek başınıza muhabbet edersiniz artık
aralıkta evli mutlu meeeeeemur topiği açıyos kızlar kaytarmak yok

Ah canım benimde tarihte yanlışım çok çıkıyor sınavda yapmiycam diye çok korkuyorumİns. Dediğin gibi olur ya hayirlisiyla bir atansak

benim düğün pat diye olursa görürüm o zman seni hemen bahane

Hemen yeni bir bahane buluruz bizde :)

Maşallah canım hep böyle gitsin inşallah. Çok güzel bir düzen oturtmuşsun devam et.. Ben pilatese başladım yapıyorum rahatlıyorum biraz. Sende arada zaman ayır 1 saatten bir şey olmaz. Hem daha dinç olursun

zeki insanlarız kızıııııııııımmmmmm yaparız her türlü altından kalkarız

lleeeennnn ne kalcaz biz gulenkalple bakim
bizde memure olcaz

Kim kalıyormuş bakalım.. Geliriz o topiği dağıtırız

Ah canım benimde tarihte yanlışım çok çıkıyor sınavda yapmiycam diye çok korkuyorumİns. Dediğin gibi olur ya hayirlisiyla bir atansak

O günleri de göreceğiz inşallah canım. Ben gerçekten umutluyum bizim adımıza.

zeki insanlarız kızıııııııııımmmmmm yaparız her türlü altından kalkarız

lleeeennnn ne kalcaz biz gulenkalple bakim
bizde memure olcaz

Hiç bir zaman bundan şüphem olmadı canım :) Memur olunca 5 ten sonra görüşeceğiz artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…