2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Sedullu senin düğün nizamdan çeyiz hazırlığına başladınmi bak guiet bitirdi çeyizleriKPSS de güncel çeyiz kampanyaları çıksa guiet fuller

Ben sizden gelen her türlü gazı alıyorum valla Konuşmak çok iyi geldi sizle

canım benim gel sen biz iyi gaz veririz sana

Sedullu senin düğün nizamdan çeyiz hazırlığına başladınmi bak guiet bitirdi çeyizleriKPSS de güncel çeyiz kampanyaları çıksa guiet fuller

aynen valla ne nerde ne kadar özelliği ne gelin bana sorun

KPSS ısı bir olsunda guietle ikinizin düğününü yaparız gulenkalple ikimiz

Bunların davetiyelerini KPSS çalışma kitabı şeklinde bastıralım

saat 20:00 da başlayacak olan düğüne 1000 kişi katılıyorsa 19:00da olan kız alma konvoyuna kaç kişi katılır

İyi geceler kızlar:) bende lisans mezunuyum kpssye hazırlanıyorum ama kendımı bi turlu gaza getiremiyorum ;( siz nasıl konsantre olup calisıyorsunuz bana yardım edin;26:

saat 20:00 da başlayacak olan düğüne 1000 kişi katılıyorsa 19:00da olan kız alma konvoyuna kaç kişi katılır

havaya girdin bakıyom da hemen düğün konvoyu istanbuldan a şehrine 2 saatte gidiyosa davetliler dönüş yolunda yorulunca kaç saatte eve varırılar

İyi geceler kızlar:) bende lisans mezunuyum kpssye hazırlanıyorum ama kendımı bi turlu gaza getiremiyorum ;( siz nasıl konsantre olup calisıyorsunuz bana yardım edin;26:

gördüğün üzere kayışı koparmış durumdayız bizde

Konukların giyecekleri kıyafetlerden de güzel olasılık sorusu çıkar
Akşam akşam çok güldüm

ben kadıköye gidip ihtiyaç yayıncılıkla konuşcam o kadar para yatırdık davetiye için sponsor olsun

canım eğer çok çalışanlardan gaza geliyosan ilk sayfaya bak isimleri olanalr o konuyu bitirmiş olanalr.normalde böle değiliz cidden geldiler sağdan sağdan bu akşam bize okyonus arkadaşımız 1650 soru çözmüş bu hafta öle söleyelim
evlilik zamanındaysan illa memur olman lazım o yüzden çalışmak lazım benim gibi ve sedulu gibi
evliysende cts pzr evdesin akşam 5 işten çıkıyosun en az 1600 tl maaş alıyosun 5 ay para harcamasan eşinin maaşıyla geçinseniz bi ara alırsınız haftasonu keyif yaparsınız

gördüğün üzere kayışı koparmış durumdayız bizde

valla geldiler sedulu koptum pc başında

ayse38 canım bende de aynı durum var burada kızlarla sohbet edip rahatladım. Ama asıl gerçek şu ki çalışılmadan hiç bir şey kazanılmıyor. Yapacağız yapmak zorundayız.. Kendi kendimizi yönlendirmeliyiz..

hahay evet küme sorusu şeklindedir olabilir takıda para takan altın takan dolar takan Euro takan hiçbirşeyi takmay seyire gelenler diye

hahay evet küme sorusu şeklindedir olabilir takıda para takan altın takan dolar takan Euro takan hiçbirşeyi takmay seyire gelenler diye

Kına gecesinde gelinin eltisinin elinde tuttuğu mum saatte 1 cm eriyor Damadın annesinin elinde tuttuğu mum 2 cm eriyor kına gecesi bittiğinde mumların son oranı ne olur

Off kendim yazıp kendim gülüyorum var mı böyle bir şey

seyre gelenler az olsun ya o kadar kredi ödicez
kızlar ben çıkıyorum bu sohbet bırakılmaz ama yarın iş var
arkadaşlarım dalga geçiyo benle bugün dedim yarın iş başı pztden beri çalışan arkadaşım ateş püskürdü telde
iyi geceler kpss canları neşemiz hep böle bol olsun :118::118::118::118:

sen çok yaşa emi
mum sorusunuda bağladın ya sonunda o hayatımızda olmasaydı olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…