ters pskoloji yapıyom tatlım daha çok çalışın diye
Atanicaz gezmelere doymuycaz
Sedullu senin düğün nizamdan çeyiz hazırlığına başladınmi bak guiet bitirdi çeyizleriKPSS de güncel çeyiz kampanyaları çıksa guiet fuller
Sedullu senin düğün nizamdan çeyiz hazırlığına başladınmi bak guiet bitirdi çeyizleriKPSS de güncel çeyiz kampanyaları çıksa guiet fuller
çok güldüm ya
ben çeyiz meyiz istemiyorum
evleneyim yeter
Ben sizden gelen her türlü gazı alıyorum vallaKonuşmak çok iyi geldi sizle
KPSS ısı bir olsunda guietle ikinizin düğününü yaparız gulenkalple ikimiz
KPSS ısı bir olsunda guietle ikinizin düğününü yaparız gulenkalple ikimiz
he valla maaş paralarnı ortaya saçarsınız
özellikle maaştan bi gün sonra yapcam düğünü
Bunların davetiyelerini KPSS çalışma kitabı şeklinde bastıralım
saat 20:00 da başlayacak olan düğüne 1000 kişi katılıyorsa 19:00da olan kız alma konvoyuna kaç kişi katılır
saat 20:00 da başlayacak olan düğüne 1000 kişi katılıyorsa 19:00da olan kız alma konvoyuna kaç kişi katılır
İyi geceler kızlar:) bende lisans mezunuyum kpssye hazırlanıyorum ama kendımı bi turlu gaza getiremiyorum ;( siz nasıl konsantre olup calisıyorsunuz bana yardım edin;26:
İyi geceler kızlar:) bende lisans mezunuyum kpssye hazırlanıyorum ama kendımı bi turlu gaza getiremiyorum ;( siz nasıl konsantre olup calisıyorsunuz bana yardım edin;26:
gördüğün üzere kayışı koparmış durumdayız bizde
hahay evet küme sorusu şeklindedir olabilir takıda para takan altın takan dolar takan Euro takan hiçbirşeyi takmay seyire gelenler diye
hahay evet küme sorusu şeklindedir olabilir takıda para takan altın takan dolar takan Euro takan hiçbirşeyi takmay seyire gelenler diye
Kına gecesinde gelinin eltisinin elinde tuttuğu mum saatte 1 cm eriyor Damadın annesinin elinde tuttuğu mum 2 cm eriyor kına gecesi bittiğinde mumların son oranı ne olur
Off kendim yazıp kendim gülüyorum var mı böyle bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?