2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Senin iş acayip güzel baksana neredeyse evden para kazanıyorsun :) İşlerin hep böyle rast gitsin canım. Görüşürüz..

iyi geceler canım

Senin iş acayip güzel baksana neredeyse evden para kazanıyorsun :) İşlerin hep böyle rast gitsin canım. Görüşürüz..

amin canım inaşallah bakalım dananın kuyruğu ağustosta kopucak
ayda 11 gün çalışıyom asgari ücret ohhhh mis

Bende çok güldüm ya esim uyanacak simdi su tipte bir soruda olabilir damat bey balayi suitini balayı için ücretini %10 indirimli ödemek istiyor peşin öderse%4 daha indirim kazanabileceğini öğreniyor eger taksitli oderse %7 indirim alabilecegini ogreniyor otel ücreti 2000 tl olursa damat peşin ödemede ne kadar ücret oder

Off bu damgayı vurdu işte gözümden yaşlar geldi resmen

İyi geceler kizlar bende çıkıyorum yen görüşürüz öptüm hepinizi

Balo salonun eni 120 m boyu 80m. 160cm boyunda 60cm hacminde kaç konuk içine sığar [ aralarda boşluk kalmadan]

handi ben kaçar valla baktıkça çıkamıyorum öptüm sizi kızlar iyiki varsınız

İyi geceler kızlar ben telden giriyorum zor cevap veriliyo yarın girerim ben nete tekrar bilgisayardan daha rahat olur

günaydın kızlaaarrrrrr akşam çoşmuş topic maşallahhhh neşemiz daim olsun inşallah.

dün malum deneme vardı tasarı yayınlarının en kötü denememdi sanırım tarih sırf bilgi sorusuydu ve çok absürd sorular coğrafya desen oda aynı çok moralim bozuldu yaaa

Günaydın kızlar
Bu tg deneme sınavlarıuna nasıl katılabilirim, ne zaman oluyor nerden bilgi alabilirim yardımcı olur musunuz ?:26:

Günaydın canım Üzülme olsun cevaplarını öğrenirsin adı üstünde deneme eksik oldugun konulara yoğunlaşarsın

Bende bugün 1.tbmm e calisicabakalim bitmiekbilmiyor tarih konulariDaha 5 konum var

Günaydın canım Üzülme olsun cevaplarını öğrenirsin adı üstünde deneme eksik oldugun konulara yoğunlaşarsın

Bende bugün 1.tbmm e calisicabakalim bitmiekbilmiyor tarih konulariDaha 5 konum var

evet canım deneme ama işte son sınavlarda tarihten 15 16 net yapmak bile beni motive etmişti bunda baya az gelcek ihtiyaçın konu anlatımlı tarihini almıştım dün keşke daha önce alsaymışım cok güzel anlatıyo

tünaydın arkadaşlar

naparsınız bakalım

bugün ATATÜRK ınkılapları ve iç politikayı bitiricem aksilik çıkmazsa.tarihi çok seviyorum ya varya hoca anlattıkca tüyleri diken diken bakalım denemelerdede aynı çoşkuyu yaşayacakmıyım Türkçeden de yanlışlarım üzererine soru çözmeyi düşünüyorum.kızlar buarada hoca dedi ki ösym genelde yıllar ve tarihlere göre soruyormus ozaman bu sene soru gelme olasılığı olan konular 11 ekim 1922 mudanya ateskes ,1 kasım 1922 saltanatın kaldırılması,20 kasım 1922 lozan konf,26 ağustos-9 eylül 1922 başkomutanlık meydan savası aklıma gelen simdilik bu kadar.ınkılaplarda tarih de bilmemiz gerekirmis onu yazayım ve çıkayım çalışmaya devam

Son düzenleme:
quiet babanın sana sorduğu İstiklal Marşı ile ilgili soru 2008 mi 2009 damı ne gelmiş.biraz farklı olarak tabi .İstiklal Marşının Cumhuriyetten önce 1. inönü zamanında kabul edildiğini bilmek soruya doğru cevap vermek demekti .acep babanın ösym ile bağlantısımı var nese aklıma geldi bir ara vakit bulursam inönü ,sakarya , 2. önönü muhareblernn sonuclarının kısaltmalrını yazıcam hiç unutmazsınız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…