seyre gelenler az olsun ya o kadar kredi ödicez
kızlar ben çıkıyorum bu sohbet bırakılmaz ama yarın iş var
arkadaşlarım dalga geçiyo benle bugün dedim yarın iş başı pztden beri çalışan arkadaşım ateş püskürdü telde
iyi geceler kpss canları neşemiz hep böle bol olsun :118::118::118::118:
seyre gelenler az olsun ya o kadar kredi ödicez
kızlar ben çıkıyorum bu sohbet bırakılmaz ama yarın iş var
arkadaşlarım dalga geçiyo benle bugün dedim yarın iş başı pztden beri çalışan arkadaşım ateş püskürdü telde
iyi geceler kpss canları neşemiz hep böle bol olsun :118::118::118::118:
Senin iş acayip güzel baksana neredeyse evden para kazanıyorsun :) İşlerin hep böyle rast gitsin canım. Görüşürüz..
Kına gecesinde gelinin eltisinin elinde tuttuğu mum saatte 1 cm eriyor Damadın annesinin elinde tuttuğu mum 2 cm eriyor kına gecesi bittiğinde mumların son oranı ne olur
Off kendim yazıp kendim gülüyorum var mı böyle bir şey
sen çok yaşa emi
mum sorusunuda bağladın ya sonunda o hayatımızda olmasaydı olmazdı
Bende çok güldüm ya esim uyanacak simdisu tipte bir soruda olabilir damat bey balayi suitini balayı için ücretini %10 indirimli ödemek istiyor peşin öderse%4 daha indirim kazanabileceğini öğreniyor eger taksitli oderse %7 indirim alabilecegini ogreniyor otel ücreti 2000 tl olursa damat peşin ödemede ne kadar ücret oder
Off bu damgayı vurdu iştegözümden yaşlar geldi resmen
Balo salonun eni 120 m boyu 80m. 160cm boyunda 60cm hacminde kaç konuk içine sığar [ aralarda boşluk kalmadan]
teplemede sayılıyomu gözümün önüne geldi bi an herkes üst üste
günaydın kızlaaarrrrrr akşam çoşmuş topic maşallahhhhneşemiz daim olsun inşallah.
dün malum deneme vardı tasarı yayınlarınınen kötü denememdi sanırım tarih sırf bilgi sorusuydu ve çok absürd sorular coğrafya desen oda aynı çok moralim bozuldu yaaa
Günaydın canımÜzülme olsun cevaplarını öğrenirsin adı üstünde deneme eksik oldugun konulara yoğunlaşarsın
Bende bugün 1.tbmm e calisicabakalim bitmiekbilmiyor tarih konulariDaha 5 konum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?