Yarın dogum gunüm bakalım kocam ne sürpriz yapicakBu gece nöbetçi yine
yarın izinlsin okyonus
ah aaaaaaah ne kadar güzel sevdiceğin yanında
keşke benimde sevdiceğim yanımda olsa nöbette olsa eve geliceni bilsem.bugün akreple yelkovan koşturdu durdu anlamadım zaman nasıl geçti
bak yine özledim
Ah canım ins. Tez zamanda kavuşursunuz bizde oyleydik ya çok şükür kavuştukİns. Ömür boyuda ayrılmayız bu tayinler yuzunden
sor tatlım
Ardısik 2tam sayıdan küçük olanın 6kati büyük olanın 5katindan 3fazladir buna göre küçük sayı kaçtır? Denklemi kuramadım bir turlu
ardışıksa 2x ilk sayı 2x+1 ikinci sayıdır.
6.(2x)=5(2x+1)+3
12x=10x+8
2x=8
küçük sayı 8 tatlım
3[SUP]X[/SUP].4[SUP]Y[/SUP]=36
4[SUP]X[/SUP].3[SUP]Y[/SUP]=4
Olduguna göre x+y toplamı nedir?
canım soruda hatamı var :44:
Yok canım soru yazdığım sekilde bende yapamadım hatalimi acaba:26:
kızlar napıyorsunuz bakalım.bugün yine tarih tekrarım yarım kaldı ,bu kadar konuyu nasl çalışmışım dedim resmen ya.nese kızlar mehtap 2 çok heyecanlıyım cuma ist yolcusuyum pazara kadar yokum kısmetse ..okyonuscum şimdiden doğum günün kutlu olsun
kızlar napıyorsunuz bakalım.bugün yine tarih tekrarım yarım kaldı ,bu kadar konuyu nasl çalışmışım dedim resmen ya.nese kızlar mehtap 2 çok heyecanlıyım cuma ist yolcusuyum pazara kadar yokum kısmetse ..okyonuscum şimdiden doğum günün kutlu olsun
Allah kavuştursun canım bugün bende tarih çalıştım tabi aklımda yine hiçbirşeyi yokTeşekkür ederim tatlim
Guiet tatlım sorunun cevabı 2mis
okyonuscum iyi geceler canım benim ben çıkıyorum çok yoruldum bugün
mutlu yaşlar sevdiğinle canım benim inşallah yaşlanıp buruş buruş elli bi teyze olduğundada sevdiğin yanında olur yeni yaşını kutlarsın
ben en büyük hediyeyi ösym den bekliyorum senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?