2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Yarın dogum gunüm bakalım kocam ne sürpriz yapicakBu gece nöbetçi yine

Yarın dogum gunüm bakalım kocam ne sürpriz yapicakBu gece nöbetçi yine

yarın izinlsin okyonus
ah aaaaaaah ne kadar güzel sevdiceğin yanında
keşke benimde sevdiceğim yanımda olsa nöbette olsa eve geliceni bilsem.bugün akreple yelkovan koşturdu durdu anlamadım zaman nasıl geçti
bak yine özledim

Ah canım ins. Tez zamanda kavuşursunuz bizde oyleydik ya çok şükür kavuştuk İns. Ömür boyuda ayrılmayız bu tayinler yuzunden

Ah canım ins. Tez zamanda kavuşursunuz bizde oyleydik ya çok şükür kavuştuk İns. Ömür boyuda ayrılmayız bu tayinler yuzunden

inşallah canım
nazarlardan saklasın allah tayinde olsa git peşinden eşinin takma kimseleri

Ardısik 2tam sayıdan küçük olanın 6kati büyük olanın 5katindan 3fazladir buna göre küçük sayı kaçtır? Denklemi kuramadım bir turlu

ardışıksa 2x ilk sayı 2x+1 ikinci sayıdır.

6.(2x)=5(2x+1)+3
12x=10x+8
2x=8

küçük sayı 8 tatlım

3[SUP]X[/SUP].4[SUP]Y[/SUP]=36

4[SUP]X[/SUP].3[SUP]Y[/SUP]=4

Olduguna göre x+y toplamı nedir?

kızlar napıyorsunuz bakalım.bugün yine tarih tekrarım yarım kaldı ,bu kadar konuyu nasl çalışmışım dedim resmen ya.nese kızlar mehtap 2 çok heyecanlıyım cuma ist yolcusuyum pazara kadar yokum kısmetse ..okyonuscum şimdiden doğum günün kutlu olsun

Allah kavuştursun canım bugün bende tarih çalıştım tabi aklımda yine hiçbirşeyi yok Teşekkür ederim tatlim

Guiet tatlım sorunun cevabı 2mis

çalıştın çalımayada devam edicen tatlım
sevenler kavuşsun bi an önce ya

Allah kavuştursun canım bugün bende tarih çalıştım tabi aklımda yine hiçbirşeyi yok Teşekkür ederim tatlim

Guiet tatlım sorunun cevabı 2mis

buldum her tarafı çarp canım

3[SUP]x[/SUP].4[SUP]y[/SUP].3[SUP]y[/SUP].4[SUP]x[/SUP]=3[SUP]2[/SUP.2[SUP]4[/SUP]

3[SUP]x+y[/SUP].2[SUP]2(x+y)[/SUP]=3[SUP]2[/SUP].2[SUP]2.2[/SUP]

x+y=2

okyonuscum iyi geceler canım benim ben çıkıyorum çok yoruldum bugün
mutlu yaşlar sevdiğinle canım benim inşallah yaşlanıp buruş buruş elli bi teyze olduğundada sevdiğin yanında olur yeni yaşını kutlarsın
ben en büyük hediyeyi ösym den bekliyorum senin için

Çok teşekkür ederim canım benim iyi dileklerin için İyi gecelerYarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…