Günaydın kizlar Bol sorulu gun olsun hepimiz için bugün kocam ne sürprizler yapicam bana bakalım :)
Tarih ve türkce testi çözücüm kocis gelene kadar :)aksam beni yemeğe götürse bari çünkü yemek yapmiycam bugun:)
günaydın canım :13:
yemeğe götürmese bile eli mahkum götürcek artık
Yani yapmiycam yemek götürmeye mecbur ozamankendime pasta yapicam dedim yapma bosver dedi pasta alçak kesin bunu öğrenmiş oldum
canım o gunku sorunun cevabı 4 mus. bravo
sevindim bak şimdi :119::119::119::119:
umarım yuksek puan alırsın kpss de
ekledim canım
maşallah maşşallah allah birsüür yıllar göstersin inşallah
valla benimde çok güzel geçti günüm hesap kitap yaptık hep kpss kazanmam şart yarın deneme çözücem
aşkım saolsun ben senin kadar hevesli değilim kazanıcanı sanmıyorum dedi.bende inada daha çok çalışcambiliyo beni gaza getirme yollarını aşkısı
ben tarihi bitirincea coğrafyaya başlamak istiyorum
allah kolaylık versin sanada
türkçe zor mu acaba ??????
günaydın canım benim
uykuu girmedi gözüne sabahın 5 inde
bende rüyamda deneme çözüyodum valla
Günaydın kizlar Bol sorulu gun olsun hepimiz için bugün kocam ne sürprizler yapicam bana bakalım :)
Tarih ve türkce testi çözücüm kocis gelene kadar :)aksam beni yemeğe götürse bari çünkü yemek yapmiycam bugun:)
teşekkür ederimekledim canım
maşallah maşşallah allah birsüür yıllar göstersin inşallah
valla benimde çok güzel geçti günüm hesap kitap yaptık hep kpss kazanmam şart yarın deneme çözücem
aşkım saolsun ben senin kadar hevesli değilim kazanıcanı sanmıyorum dedi.bende inada daha çok çalışcambiliyo beni gaza getirme yollarını aşkısı
canım ekledim seninde konularını hoşgeldin aramıza
yargı ağır geldiyse güvender tavsiye ederiz yada tarih için ihtiyacın 24 saatte tarihini (kızlar memnun) pegemin tarihini tavsiye ederiz
coğ yargı tek kitabı hem akıcı hem akılda kalıcı bilgin olsun.türkçede en kolay konudur canım kafana takma
Öyle oldu valla :) Bende hep soru çözüyorum yada sınava giriyorum ne olacak bizim bu halimiz :):18:
Merakle bekliyoruz bizde :):123:
Bugün kendine tatil ver artık be kızım derdimiz kpss den çıkacak yakında. Sana yetişmeye uğraşcaz
Tekrar tekrar İyiki doğdun Okyonuscummmmmm
teşekkür ederim canım
seninde gününün güzel geçmesine çok sevindim
sen çok erken başladın sanırım hazırlanmaya zaten,eminim denemelerde iyi olacaksın canım inşallah
bu arada bir tane türkiye haritası bulmuşsun bayıldım valla teşekkürler:)
teşekkür ederim
inşalllah başarırım
benimde yırtmam lazım artık.
çoluk çocuğa karıştım
evkadını oldum çıktım
tarih tekrarı bitti ama deneme çözmeye korkuyorumzaten sıkıldım çözmücem akşama çözerim ,dikkat dağılıyor yanlış yapıyorum..korkunun ecele yok ki faydası
bende 75 80 alsam iyi ilk denememde hiç çalışmadan 70 almıştım inşallah alırım :26:
Öyle oldu valla :) Bende hep soru çözüyorum yada sınava giriyorum ne olacak bizim bu halimiz :):18:
Merakle bekliyoruz bizde :):123:
Bugün kendine tatil ver artık be kızım derdimiz kpss den çıkacak yakında. Sana yetişmeye uğraşcaz
Tekrar tekrar İyiki doğdun Okyonuscummmmmm
Çok teşekkür ederim. Bende bekliyorum heyecanla daha gelmedi kocamCanım komşuya oturmaya gittim geldim azıcık gezdim gitmeden önce 100 tarih sorusu çözümde gittim yoksa icim rahat etmiyor Tarih coZuyorum çalışıyorum ama çok yanlışım cikiyor bı 50 sorudaha çözmem kocam gelene kadar Senin çalısmalar nasıl gidiyor baya azalttınmi konularini?
Guiet bugün deneme çözecekten çözdünüz netlerin nasıl merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?