Merhaba arkadaşlar bende önlisans mezunuyum. benide aranıza alıntarih cografya anayasa türkce bitti soru cözuyorum sürekli bir tek matematik kaldı onuda agırdan alıyorum cunku hiç sevmiyorum matematik için tavsiye edeceginiz çözümlü yayın varmı acaba?
yine çözemedim bütün gün yattım dün üşüttüm kendimi heralde 4 defa sıcak su torbası yaptım :2:
ama söz cts çözücem yarın iş var malum
hoşgeldin canım aramıza
erkencisin konular bitmiş matıda halledersin sınava kadar
matematikte antremanlarla mat kitabı var en temelden anlatan goldfly arkadaşımız almıştı çok memnun kalmış.birde ihtiyaçın bütün kitaplarını tavsiye ederim
Dikkat et kendine canimAy benimde boynum vebası çok şükür İyiyim bir kaç gundur
Çok teşekkür ederim. Bende bekliyorum heyecanla daha gelmedi kocamCanım komşuya oturmaya gittim geldim azıcık gezdim gitmeden önce 100 tarih sorusu çözümde gittim yoksa icim rahat etmiyor Tarih coZuyorum çalışıyorum ama çok yanlışım cikiyor bı 50 sorudaha çözmem kocam gelene kadar Senin çalısmalar nasıl gidiyor baya azalttınmi konularini?
Guiet bugün deneme çözecekten çözdünüz netlerin nasıl merak ettim
kızlar benimde bir sorum var çıkmış bir soru
2011-2010+2009-2008+.......+3-2+1
cevap 1006 mı acaba :44:
bende atanınca ev kadını olucam inşallah
:
ayyyMerhaba arkadaşlar bende önlisans mezunuyum. benide aranıza alıntarih cografya anayasa türkce bitti soru cözuyorum sürekli bir tek matematik kaldı onuda agırdan alıyorum cunku hiç sevmiyorum matematik için tavsiye edeceginiz çözümlü yayın varmı acaba?
ayyy
ne güzel bitirmissin konularını
ben çalışmaya başlayalı 1 ay oldu
hızlı gittiğim için konular pekişmedi
herşey şuan havada gibi
o yüzden sürekli tekrar yapmam lazım
Evet bitirdim ama tekrar etmezsem unuturm kesin
özellikle tarih artık içinde yaşıyorum desem yalan olmaz savaşlara katılıyorum antlaşmalar imzalıyorum felan rüyalarımda
Evet bitirdim ama tekrar etmezsem unuturm kesin
özellikle tarih artık içinde yaşıyorum desem yalan olmaz savaşlara katılıyorum antlaşmalar imzalıyorum felan rüyalarımda
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar hava güzel börtü böcek bahar geldi
nassınız bakalım
mrb canımmm aynen valla bahar sonunda geldiiiii çalışmaya devam bahara kanıp kendimi sokağa atmıyorum
slm kızlar
şu sorulara bi bakabilirmisiniz
1)(x+5)[SUP]2[/SUP]+(y-3)[SUP]2[/SUP]=0 ise x.y = ? (c: -15)
2)
6x[SUP]2[/SUP]+7x-3 / 4x[SUP]2[/SUP]-6x : 4x[SUP]2[/SUP]-9 / 4x[SUP]2[/SUP]-12x+9 en sade şekli ? biraz karışık oldu ama umarım anlarsınız... c: 3x-1 / 2x olacak.)
3) x,y E R
9x[SUP]2[/SUP]+12x+y[SUP]2[/SUP]+6y+16 ifadesinin en küçük değeri nedir ? (c: 3)
bende keyif yapıyorum valla ama çalışıcam bugün tam ders çalışmalık hava
Canım son soruya bakıcam dayanamadım çözdüm ikisini
Eki Görüntüle 374674
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?