2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Merhaba arkadaşlar bende önlisans mezunuyum. benide aranıza alın tarih cografya anayasa türkce bitti soru cözuyorum sürekli bir tek matematik kaldı onuda agırdan alıyorum cunku hiç sevmiyorum matematik için tavsiye edeceginiz çözümlü yayın varmı acaba?

hoşgeldin canım aramıza
erkencisin konular bitmiş matıda halledersin sınava kadar
matematikte antremanlarla mat kitabı var en temelden anlatan goldfly arkadaşımız almıştı çok memnun kalmış.birde ihtiyaçın bütün kitaplarını tavsiye ederim

yine çözemedim bütün gün yattım dün üşüttüm kendimi heralde 4 defa sıcak su torbası yaptım :2:
ama söz cts çözücem yarın iş var malum

Dikkat et kendine canimAy benimde boynum vebası çok şükür İyiyim bir kaç gundur

teşekkürler canım cevabın için evet erkenciyim şuan tekrar ediyorum konuları ve bol bol soru çözüyorum. ama bu matematik beni mahvetti anlaşamıyoruz bir türlü neyse bi şekilde halletmeye çalışıcam artık .. Matematik hiç sevmiyorum seni

Bugün senin günün :) Yok be canım nereye azalttım grip oldum bütün gün yattım durdum. Sabahlarım artık bugün başka çarem yok

ayyy
ne güzel bitirmissin konularını

ben çalışmaya başlayalı 1 ay oldu

hızlı gittiğim için konular pekişmedi
herşey şuan havada gibi

o yüzden sürekli tekrar yapmam lazım

Son düzenleme:
ayyy
ne güzel bitirmissin konularını

ben çalışmaya başlayalı 1 ay oldu

hızlı gittiğim için konular pekişmedi
herşey şuan havada gibi

o yüzden sürekli tekrar yapmam lazım

Evet bitirdim ama tekrar etmezsem unuturm kesin

özellikle tarih artık içinde yaşıyorum desem yalan olmaz savaşlara katılıyorum antlaşmalar imzalıyorum felan rüyalarımda

selam kızlar çalışmalar nasıl gidiyor tam hız çalışıyorum mat.bitirmeye çalışıyorum sinirlerimi bozuyor çok iyi bildiğim konularda bazı sorularda takıyorum öpüldünüz bol bol dua edin kızlar :)

özellikle tarih artık içinde yaşıyorum desem yalan olmaz savaşlara katılıyorum antlaşmalar imzalıyorum felan rüyalarımda

oo çok hareketli rüyaların varmışş

bende çok zorlanıyorum tarihte
şimdi mondrosa kadar geldim
ama başa döndüm tekrar
çünkü hızlı gittim
zaten çalışmaya başlayalı 1 ay olmadı bile
25 gün falan oldu

oo çok hareketli rüyaların varmışş

bende çok zorlanıyorum tarihte
şimdi mondrosa kadar geldim
ama başa döndüm tekrar
çünkü hızlı gittim
zaten çalışmaya başlayalı 1 ay olmadı bile
25 gün falan oldu

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar hava güzel börtü böcek bahar geldi
nassınız bakalım

slm kızlar
şu sorulara bi bakabilirmisiniz

1)(x+5)[SUP]2[/SUP]+(y-3)[SUP]2[/SUP]=0 ise x.y = ? (c: -15)

2)
6x[SUP]2[/SUP]+7x-3 / 4x[SUP]2[/SUP]-6x : 4x[SUP]2[/SUP]-9 / 4x[SUP]2[/SUP]-12x+9 en sade şekli ? biraz karışık oldu ama umarım anlarsınız... c: 3x-1 / 2x olacak.)

3) x,y E R
9x[SUP]2[/SUP]+12x+y[SUP]2[/SUP]+6y+16 ifadesinin en küçük değeri nedir ? (c: 3)

Son düzenleme:
mrb canımmm aynen valla bahar sonunda geldiiiii çalışmaya devam bahara kanıp kendimi sokağa atmıyorum

bende keyif yapıyorum valla ama çalışıcam bugün tam ders çalışmalık hava

canım son soruya bakıcam dayanamadım çözdüm ikisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…