2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Günaydın hanimlarGülenkalp bacım sen kaçtı uyuyorsun sabaha karsı bana cevap yazmışsınız uyutuyormusun hic

Guiet türkce sorun falan yokmu eklede cozelim

dün kk ya yazdım telden uyuyakalmışım daha yeni uyandım
vergilerden nefret ediyorum

günaydın kızlar
baktım kitaplarım dağırıma çıkmış
var canım oplmazmıbi kahvaltı yapıyım eklicem soruları bugün ders çalışıcam nolursa olsun yeter artık

dostlar bende soru çözmek istiyorum sizlerle / sakıncası yoksa tabi:)

günaydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu arada hepinize

dostlar bende soru çözmek istiyorum sizlerle / sakıncası yoksa tabi:)

günaydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu arada hepinize

hoşgeldin aramıza

günaydın kızlar
quiet her konuda böyle etiket çoğalmış

şimdi fark ettim valla bu kadar etiket oldğun
günaydın canım :13:

ne diyorsunn daha dün aldım ,çok mu zor kuzu ?

valla zor canım tübitak hazırlamış soruları ondan

bence zor olması iyi ya...sınavda kolay sorularla karşılaşınca insan rahatlıyor

zor olması iyide stres sahibi oluyosun ama
bu deneemden 53 almıştım yargının denemsinden 84 gerçek sınavda 70 aldım bu bi çelişkimi

Yemeğimi yaptım şimdi süpürge yapicam saat 1gibi basların ins. Ders çalısmaya Bugün planinız ne kizlar hangi derse çalışıyorsunuz kaç soru çözülecek bakalım bugun

Benim planim tarih tekrarı tarihten 200 soru türkceden bir deneme ve 50 soru mattanda50 soruİns. Birşey çıkmaz uyarım programıma

Son düzenleme:
bugünüm kaynayıp gidiyor
1de okula derse gidicem...
3.30gibi gelicem..
saat 4,30a kadar yemek yiyip biraz eğitim sorusu çözüp dershaneye gidicem
sonra 9,30 gibi gelicem...
dershane konularını tekrar ederm..tarh- coğrafya kaç aydır bakmadım hiç eğitime çalışmaktan...onları tekrar ederm..anca bu kadar yapabilirsem yapcm inşş

bende tarihe başlıcam bugün bi koınu bitririr sonra gelen kitaptan konu sorusu çözerim deneme yapıcam ama mutlaka bungün

bende tarihe başlıcam bugün bi koınu bitririr sonra gelen kitaptan konu sorusu çözerim deneme yapıcam ama mutlaka bungün

Türkce çalışmıyorsun artık Tarihe sende başlıyorsun demek hadi bakalım aramıza kafayı yemeğe hoş geldin

Türkce çalışmıyorsun artık Tarihe sende başlıyorsun demek hadi bakalım aramıza kafayı yemeğe hoş geldin

buraktım türkçeyi valla yapıyom onu tarihe ağırlık vermem lazım o önemli şimd benim için
hoşbuldum canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…