MüzikteiyiymisYa sormalarımı olayımda Nazım dün deneme codum çok moralim bozuldu türkce 24dogru 6 yanlış mat23dogru 2yanlis 5 boş tarih 10 doğru 10 yanlış coğrafya daha başlamadım ama onunda çözdüm 10 doğru 6 yanlış Calisiyiyorum çalışıyorum yanlışlara bakarmasın bir suru Çok üzüldüm bugün tarihi tekrar edicem çalışıyorum çalışıyorum ilerleyemiyorum gibi geliyor
Tarih öğretmenlerine hep çok büyük saygı duymuşumdur :) Adamlar nasıl tutuyor hepsini akılda hiç bilmiyorum. Tarih herkesin başına dert canım üzülme. Sen bu çalışman sayesinde KPSS de iyi bir başarı göstereceksin. Ben yanlış yapınca dönüp bakmıyorum bile o kadar ümitsizim tarihten. Sınava kadar halledersin hepsini merak etme senpuan hesaplıyor musun peki sen?
Tarih öğretmenlerine hep çok büyük saygı duymuşumdur :) Adamlar nasıl tutuyor hepsini akılda hiç bilmiyorum. Tarih herkesin başına dert canım üzülme. Sen bu çalışman sayesinde KPSS de iyi bir başarı göstereceksin. Ben yanlış yapınca dönüp bakmıyorum bile o kadar ümitsizim tarihten. Sınava kadar halledersin hepsini merak etme senpuan hesaplıyor musun peki sen?
Basım dertte bu tarihte her konudan sonra 500 soru çözdün öyle ilerledim gizlide gitmedim ama yine fos ciktiHaftada bir tekrar edicem artık yoksa üstesinden gelemiycem
Gecen gun çözdüğüm denemenin puanını hesaplamistim anayasa ve coğrafya yoktu tarihte yarım 72 puan çıktı en az daha15puan yapmam lazım
İnşallah halledeceğiz canım. İstersek yaparız bizAyrıca baksana yarım yamalak çözmene rağmen 72 gayet iyi kızım topik olarak bizim senden beklentilerimiz büyük :)
Tatlım ben derse dönüyorum sanada kolay gelsin.
Sanada kolay gelsin canım topikce hepimiz kazanılmaz ins. Allah'ın izniyleBen onlisanstan gidicem daha 5ay var hallederim diye avutuyorum kendimi
ah canımmm bende öyle umuyorum daha zaman var diye :26::26::26: inşallah hersey istediğimiz gibi olur.şu tarihten 20nin üzerine çıkmam gerek yaa
İns. Canım. Tarihen fazla yapmak şart 30 soru geliyor azdegilmat ve türkceyi bir sekilde hallederiz coğrafyada zor değil az çok günlük hayattanda biliyoruz ama tarih ve anayasa ezber ve bilgi tarihte ben öncullü sorularda hep yanlış yapıyorum
2[SUP]x[/SUP]=3[SUP]y[/SUP] ise 2=3[SUP]y/x[/SUP] ve 2[SUP]x/y[/SUP]=3
soruda
2[SUP](x+y)/y[/SUP] verilmiş bu 2[SUP](x/y)+1[/SUP] den 2[SUP]x/y[/SUP].2 dir.2[SUP]x/y[/SUP]=3 demiştik yani 3.2 bursaı 6 çıkar
aynı şekilde 3 üslüyüde yaparsan ordandan 2.3 çıkıyo
yani 6+6=12
ah ah sevdiceğim yanımda olsa ders çalışamaam ki
olsun bende artık kim denk gelirse onla çalışırım
siparişleri verdim kitaplığımda yerde açtım gelmelerini bekliyorum
Ohooo kızlar uyuyor musunuz. Ayıp ayıp :)
Haydi sabah oldu güzelce yapın kahvaltınızı alın test kitabınızı oturun balkona güzel güzel çalışın
İyileştim ben artık derslere dönüyorumşu sınavları atlatayım deli gibi soru çözeceğim sizinle.
Günün şarkısı benden gelsiin...
[video=youtube;ew2ETK6qGfM]http://www.youtube.com/watch?v=ew2ETK6qGfM&feature=fvwrel[/video]
:118:
Günaydın canım erkencisin bugünKahvaltımı edip başlıcam çalısmaya tarih tekrarı yapicam bugün bol bol tarih sorusu çözücüm vakit kalırsa türkce ve matta cozucem
merhaba kızlar
ben büüyük oğlumu ana sınıfına bıraktım
küçüğün karnını doyurdum yatağına yatırdım
size bakıp ders çalışmaya başlayacağım
tar ih ten konuları tekrar ettim mondrosa kadar
şimdi artık mondros sonrasına gitmem gerek
sizi gördükçe daha bir sarılıyorum çalışmaya
bir sınıfın öğrencileri gibi bu topik
Ah bugün hiç çalışmadım basıma Neler geldi mutfağın su borusu patlamış heryer su oldu suyu kestik hemen komşu laÇamaşırlar vardı makinada suyu kesince komşunun makinaya attım esimin kamuflajları vardı yarında giyecek kuruması lazim Su temizledim tüm gun sonra yürüyüşe çıktım komşularla ancak calisicam ama çok yoruldum iyiyi ededim yoksa heryeri başardı su Şimdi türkce çözücüm yarına kaldı tarih tekrarı
ben tersten başlıyom herşeyequietnrkn baya hırslı ve çalışkan gördm senidenemelere bile başlamışsın
ben tüm konular bittikten sonra deneme + soru bankalarına başlamayı düşünüyorum..şimdilik konu çalışıyorum, ardından onla ilgili en az 100 soru çözüyorumdur..sen eğitime girmiceksn bide sanırım... o yönden şanslısın
çok geçmiş olsun canım yaAh bugün hiç çalışmadım basıma Neler geldi mutfağın su borusu patlamış heryer su oldu suyu kestik hemen komşu laÇamaşırlar vardı makinada suyu kesince komşunun makinaya attım esimin kamuflajları vardı yarında giyecek kuruması lazim Su temizledim tüm gun sonra yürüyüşe çıktım komşularla ancak calisicam ama çok yoruldum iyiyi ededim yoksa heryeri başardı su Şimdi türkce çözücüm yarına kaldı tarih tekrarı
Çok geçmiş olsun canım bazen talihsizlikler oluyor böyle.. O kamuflajlarda zor kurur bilirim iyi akıl etmişsin :)
yarın daha çok çalışırsın kısa günün karı artık canım
Ah sorma canım Canaydın'a bilmiyorum hangisi bizim karsı komşum salgolsun buldu kapattı çamaşırlarda kaldı makinada yıkanmıştı ama durulanmamisti komşuda durulmama yaptırdım astımALlahtan ededim yoksa heryere giderdi su çekmecelere fln su dolmuş Mutfağa gitmesem görmüycem yiki derse dalmamisim
senin bu ders aşkın zaten :) Ya birde okyonuscum senin yazdıklarını bazen anlamıyorum değişik kelimeler yazıyor benden mi kaynaklı senden mi bilemedim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?