2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Tarih öğretmenlerine hep çok büyük saygı duymuşumdur :) Adamlar nasıl tutuyor hepsini akılda hiç bilmiyorum. Tarih herkesin başına dert canım üzülme. Sen bu çalışman sayesinde KPSS de iyi bir başarı göstereceksin. Ben yanlış yapınca dönüp bakmıyorum bile o kadar ümitsizim tarihten. Sınava kadar halledersin hepsini merak etme sen puan hesaplıyor musun peki sen?

Son düzenleme:

Basım dertte bu tarihte her konudan sonra 500 soru çözdün öyle ilerledim gizlide gitmedim ama yine fos ciktiHaftada bir tekrar edicem artık yoksa üstesinden gelemiycem

Gecen gun çözdüğüm denemenin puanını hesaplamistim anayasa ve coğrafya yoktu tarihte yarım 72 puan çıktı en az daha15puan yapmam lazım

Basım dertte bu tarihte her konudan sonra 500 soru çözdün öyle ilerledim gizlide gitmedim ama yine fos ciktiHaftada bir tekrar edicem artık yoksa üstesinden gelemiycem

Gecen gun çözdüğüm denemenin puanını hesaplamistim anayasa ve coğrafya yoktu tarihte yarım 72 puan çıktı en az daha15puan yapmam lazım

İnşallah halledeceğiz canım. İstersek yaparız biz Ayrıca baksana yarım yamalak çözmene rağmen 72 gayet iyi kızım topik olarak bizim senden beklentilerimiz büyük :)

Tatlım ben derse dönüyorum sanada kolay gelsin.

Sanada kolay gelsin canım topikce hepimiz kazanılmaz ins. Allah'ın izniyle Ben onlisanstan gidicem daha 5ay var hallederim diye avutuyorum kendimi

ah canımmm bende öyle umuyorum daha zaman var diye :26::26::26: inşallah hersey istediğimiz gibi olur.şu tarihten 20nin üzerine çıkmam gerek yaa

İns. Canım. Tarihen fazla yapmak şart 30 soru geliyor azdegilmat ve türkceyi bir sekilde hallederiz coğrafyada zor değil az çok günlük hayattanda biliyoruz ama tarih ve anayasa ezber ve bilgi tarihte ben öncullü sorularda hep yanlış yapıyorum

Son düzenleme:

evet o öncüllüler beni da yanıldı yo hep ben I II diyorum yalnız I çıkıyor yalnız I diyorum I III çıkıyor sinir oluyorum.o ikisi ezber ve direk bilgi geliyor çoğu o yüzden nisan ortasında tarihi halledip coğrafyaya geçmem gerek

merhaba kızlar
ben büüyük oğlumu ana sınıfına bıraktım
küçüğün karnını doyurdum yatağına yatırdım
size bakıp ders çalışmaya başlayacağım
tar ih ten konuları tekrar ettim mondrosa kadar

şimdi artık mondros sonrasına gitmem gerek
sizi gördükçe daha bir sarılıyorum çalışmaya
bir sınıfın öğrencileri gibi bu topik

Saol cnm anladım

az önce kurtuluş savaşına hazırlık dönemini okudum
toplanan kongreler
ve 1.tbmm
ve karşıtları
sadece 1 kez okudum
ezberlemeye çcalışmadım
hiç bir fikrim ve bilgim olmadığı birkonu olduğu için ilk önce 1 kez okuyorum
ertesi gün tekrar okuyup anlamaya çalışıyorum

şu iki haftayı bir atlatayım coğrafya çalışmaya başlıcam

ben gece uyuyamadım bile sevdiceğim çalıştı aklım ondaydı hep
7de kalktım işime gittim şimdi geldim
yarın bende erkenciyim kızlar kitaplarımda yarın gelir bi deneme iyi gider yarın

Günaydın canım erkencisin bugün Kahvaltımı edip başlıcam çalısmaya tarih tekrarı yapicam bugün bol bol tarih sorusu çözücüm vakit kalırsa türkce ve matta cozucem

5 ay var ve bu haldesin okyonuscum

çalışmak çalışmak çalışmak
kpss etüt sınıfı burası canım

quietnrkn baya hırslı ve çalışkan gördm seni denemelere bile başlamışsın
ben tüm konular bittikten sonra deneme + soru bankalarına başlamayı düşünüyorum..şimdilik konu çalışıyorum, ardından onla ilgili en az 100 soru çözüyorumdur..sen eğitime girmiceksn bide sanırım... o yönden şanslısın

Ah bugün hiç çalışmadım basıma Neler geldi mutfağın su borusu patlamış heryer su oldu suyu kestik hemen komşu la Çamaşırlar vardı makinada suyu kesince komşunun makinaya attım esimin kamuflajları vardı yarında giyecek kuruması lazimSu temizledim tüm gun sonra yürüyüşe çıktım komşularla ancak calisicam ama çok yoruldum iyiyi ededim yoksa heryeri başardı su Şimdi türkce çözücüm yarına kaldı tarih tekrarı

Çok geçmiş olsun canım bazen talihsizlikler oluyor böyle.. O kamuflajlarda zor kurur bilirim iyi akıl etmişsin :)
yarın daha çok çalışırsın kısa günün karı artık canım

ben tersten başlıyom herşeye geen senede deneme çözdüm sadece ama bu sene gk çalışcam valla
çok geçmiş olsun canım ya bak bununda üstesinden gelmişin okyınus biee hala ders çalılcam diyon :))))

Çok geçmiş olsun canım bazen talihsizlikler oluyor böyle.. O kamuflajlarda zor kurur bilirim iyi akıl etmişsin :)
yarın daha çok çalışırsın kısa günün karı artık canım

Ah sorma canım Canaydın'a bilmiyorum hangisi bizim karsı komşum salgolsun buldu kapattı çamaşırlarda kaldı makinada yıkanmıştı ama durulanmamisti komşuda durulmama yaptırdım astım ALlahtan ededim yoksa heryere giderdi su çekmecelere fln su dolmuş Mutfağa gitmesem görmüycem yiki derse dalmamisim

senin bu ders aşkın zaten :) Ya birde okyonuscum senin yazdıklarını bazen anlamıyorum değişik kelimeler yazıyor benden mi kaynaklı senden mi bilemedim :44:

senin bu ders aşkın zaten :) Ya birde okyonuscum senin yazdıklarını bazen anlamıyorum değişik kelimeler yazıyor benden mi kaynaklı senden mi bilemedim :44:

Ya canım iPad aldık bir ay oluyor onu kullanıyoruz ben normal yazıyorum salak alet kendi kendine duzeltiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…