Cnm neden kendini kötü hissediyorsun iyi yapmışsın benim arkadaşlar baya kefil oldular tarih için. Yaprak testide iyi yaptın çek kopar kitap taşımadığın yerlerde otobüste falan çözersin iyi olur. fazla kitapdan zarar gelmez atanırsan o para senn günlük kazancın olacak öyle düşün:) Hem çözümlü kitap çok güzel oluyor eğitim bilimlerinden biliyorum yanlış yapınca daha hevesle okuyordsun. Hayırlı uğurlu olsuuunnnnn bende alıyorum hemen ev kitap doldu ama olsun bunlar güzeller. Bendede yargı ihtiyaç ve uzaman kariyer var soru bankası ama çözümlü olsun istiyorum hadi hayırlısı
bi tane çift kişilik nevresim parası
sevdiceğime kızıyodum para harcama diye ben kitap delisi o elektronik delisi
Aman nevresim her zaman alınır ama bu bilgileri 3ay sonra alamazsın öyle düşün
Bende elektonik delisiyim yaaa hadi bakalım bende alıyorum kitapları sennkilerin aynısını sadece yediiklim yaprak test düşünüyorum farklı olarak ama bitecek bu kitaplar cnm öle almakla olmaz
aynen canım benim biticek tabi2 ayda bu +ihtiyaç+yargı 50şerli deneem biticek saldığım yeter kendimi uykusuz geceler beni beklesin
sağol canımcanım buraya eklemiştim resimleri
http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...-hayirli-olsun-kizlar-hedef-min-85-a-811.html
benim hoşuma giti bütün dersler var
2 üzeri x = 3 üzeri y
(2 üzeri x+y/y )+( 3 üzeri x+y/x)
ifadesının degerı kaçtır ? Kızlar umarım sorum anlaşılır makına şuan bende degıl çekemedım fotosunu.
2 üzeri x = 3 üzeri y
ifadesının degerı kaçtır ? Kızlar umarım sorum anlaşılır makına şuan bende degıl çekemedım fotosunu.
Cnm cvp 12 mi?:26:
12buldum cevabı dogrumu?
2 üzeri x = 3 üzeri y
Evet kızlar nerde hata yapıyorum ki ya?
ah ah sevdiceğim yanımda olsa ders çalışamaam kisağol canımsayende anladım nasıl bi şey olduğunu, tüm derslerin bir arada olması iyiymiş. bugün edirnede baktım ama bulamadım, artık gelmiyo dediler bi de ben ihtiyaç dersanesine yazılmayı düşünüyorum. ordan gy-gk konu anlatımlı vericekler. şimdilik o yeterli olur herhalde
bu arada kartları sormuşsun. bugün onları da inceledim. süper bi şey. bence kesinlikle al pişman olmazsın. önünde soru kalıbı gibi bir şey var, arkada cevaplar yazıyo. mesela sevgilin sorar sen cevaplarsın. aklında da kalmış olur
bende gezdim desem yalan olurbilgisayar işletmenlik sınavına girdim bugün
kpss ye biraz ara verdim haftaya başlarım çalışmaya çünkü bu hafta kendi derslerime çalışmam gerek..
öyle işte ay aman yoruldum
Ohooo kızlar uyuyor musunuz. Ayıp ayıp :)
Haydi sabah oldu güzelce yapın kahvaltınızı alın test kitabınızı oturun balkona güzel güzel çalışın
İyileştim ben artık derslere dönüyorumşu sınavları atlatayım deli gibi soru çözeceğim sizinle.
Günün şarkısı benden gelsiin...
[video=youtube;ew2ETK6qGfM]http://www.youtube.com/watch?v=ew2ETK6qGfM&feature=fvwrel[/video]
:118:
Günaydın canım erkencisin bugünKahvaltımı edip başlıcam çalısmaya tarih tekrarı yapicam bugün bol bol tarih sorusu çözücüm vakit kalırsa türkce ve matta cozucem
Öyle oldu canım uyandım bir daha uyuyamadım bende ders çalışıyorum malum sınavlara az kaldı benim. Ara vermiştim de senin şu azmini görünce hemen kalkıp devam etmem gerektiğini anladım :) Sen kahvaltını yap koyduğum müziğinde sesini aç enerjik başla güne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?