ya quertin canım ben bu tercih-kaç kişi alınıyor vs olayını anlayamıyorum yaa
şuradan baktım. şimdi ben sgk - icra istiyorum. b grubu ile alıyor.
http://www.osym.gov.tr/dosya/1-58798/h/kpss2011-2-tercihkilavuz-21112011.pdf şuradan baktım. burada sgk kadro açmamış bile. b grubu çift yıllarda diye mi bu yıl icra alımı yok acaba?
nasıl oluyor...
canım zaten mezun olunan bölüme göre ayrılan atanma sayısı hep düşük buda başlı başına saçmalık
bende sabah gazetesinden birktirmiştim.hiç bi işime yaramadı kitaplıkta duruyo valla
canım zaten mezun olunan bölüme göre ayrılan atanma sayısı hep düşük buda başlı başına saçmalık
bende sabah gazetesinden birktirmiştim.hiç bi işime yaramadı kitaplıkta duruyo valla
ben artık yarından itibaren başlarım çalışmaya. lisede tm ciydim ama coğrafyayı hiiç sevmembide ben yetiştirememiştim zamanım yetmemişti adam gibi bakamamıştım nasılsa öylesine diyip sallamıştım bide. edebiyat-mat bayağı iyide diğer grup batırdı beni ona ağırlık verim. işe başlamadan bi düzen oturtim öyle de devam ederim sabah 8 akşam 7 nası olucak bilemedim ama bakalım aslında herşeyi geçtim aah aah torpille en olmıcakları bile olduranlar sağolsun!
kızlar kasım atamasında 2010 kpss puanları dikkate alınır bilginiz olsun 2011 kpss b grubu sınavı değildi.girenler sadece kendini denedi yada kurumlara sözleşmeli olarak yerleştiler tekrar hatırlatıyorum.
Memurum.biz KPSS 2011/2 Tercih Motoru - 2011 Kasm 8.234 Memur Alm
son tercih robotu.nitelik kodunu mezuniyet durumunuzun altına yazın aratın hangi kurum kaç kişi alıyo yazıyo.mesela benim 4421 lisans bölümüne yazınca döküyo türkiye genelini.
4001 herhangi lisans bölümünden mezun olanlar için
3001 herhangi önlisanstan mezun olanlar içindir.
şimdi puanları araştırcam
unutma bugün okıcan 5 sayfa yarınını kolaylaştırcak
bende tm ciyim coğ sevmem ama bitirdim konuları çokta eğlencli oldu valla 8 günde kitap bitidirm
yargı coğ tek kitabını tavsiye ederim canım.
çalışırken inan çok zor oluyo.bende 11.5 saat çalışıyodum.akşam 9da şöyle bi oh diyodum o zamanda uykum geliyodu
bende işten çıktım zaten mesleğim değildigünün 24 saati benim artık
quertin sağol cnm ekledim pcye o linklerii
ya son bir sorum varşimdi ben b'den hazırlanıyorum, sınava temmuzda girince ilk atama kasımda değil mi? öğretmenlerinki biraz daha öncedemiş sadece.
2010 b grubu içindi ya hani, o yıl kasımda atanmış olanların puanları, hangi kurumun kaç kişi aldığına nasıl bakıyoruz? 2010/1 mi 2010/2 mi oluyor bu atama :26:
canım elindeki puanı kullan derim.2010 puanıyla bugünden itibaren tercih hakkın var.genel kadroyamı giriyodun sawako sen unuttum.eğer kendi bölümünden tercih yapabilyosan bekelem hiç. 2012 atamasıda kasım gibi başlar.temmuz sınavından sonra ilk tercih dönemi kasımda bildiğim çünkü.tabi ösym nin atamasıylaya canım peki bir şey soracağım; şimdi ben b grubuyum. elimde 2010 puanı var ama çok da yüksek değil. yetmiş küsür. yani atanmam zor. bu sene b grupları giriyor. 2012. bunun atamaları ne zaman başlayacak bir bilgin var mı?
dipnot; nasıl 14 değil yahu??? başka ne olabilr ki? bulduysan çözersen memnun olurum.
ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi
ya şu linkte ''lisans''a tıklıyorum açılmıyor, of ya. açabilen var mı :26:
bende tm ciyim ve coğrafyayla bi barışamadım gittiya benim şöyle bi durumum var kendimi hazırlamam lazım çalışmaya yoksa şimdi alsam elime kitabı okusamda yararı olmaz. diğer türlü bi gazla devam ederim sonuda gelir ünide son senemde öyle bi gaza gelmiştim ki birinci sınıfa geçsem yeter diye bakıyodum ikinci sınıfda bi notum BA gelince moralim bozuluyodu
o zaman şu coğrafya kitabını not edim ben alim bide murat yayınlarını da iyi diyolar ama şimdi başındayım onları denemelerle alim diyorum bakalım. hürriyet gene karacan yayınları veriyo soru bankası şimdi sadece onlara başladım. internetten videolu ders anlatımları özellikle mat de çok yardımcı olucakdır onlarıda öyle hallederim. şimdi evde olsam çalışmıcağıma eminim de olmazsa bende son bikaç ay kala bırakırım çalışmayı yada part time giderim diye düşünüyorum kısmet
canım elindeki puanı kullan derim.2010 puanıyla bugünden itibaren tercih hakkın var.genel kadroyamı giriyodun sawako sen unuttum.eğer kendi bölümünden tercih yapabilyosan bekelem hiç. 2012 atamasıda kasım gibi başlar.temmuz sınavından sonra ilk tercih dönemi kasımda bildiğim çünkü.tabi ösym nin atamasıyla
not:bende çözemedim cevap 11miş
quietnrkn genel kadro derken mühendis, hemşire, sağlık memuru vb kastediyorsan evet. müfettiş, uzman yardımcısı vs diyorsan hayır.
ps;11 olamaz ya...
canım elindeki puanı kullan derim.2010 puanıyla bugünden itibaren tercih hakkın var.genel kadroyamı giriyodun sawako sen unuttum.eğer kendi bölümünden tercih yapabilyosan bekelem hiç. 2012 atamasıda kasım gibi başlar.temmuz sınavından sonra ilk tercih dönemi kasımda bildiğim çünkü.tabi ösym nin atamasıyla
not:bende çözemedim cevap 11miş
quietnrkn genel kadro derken mühendis, hemşire, sağlık memuru vb kastediyorsan evet. müfettiş, uzman yardımcısı vs diyorsan hayır.
ps;11 olamaz ya...
yok tatlım öle demiyorum.mesela ben iktisat lisans çıkışlıyım ben 4001 den ve 4421den tercih yapabilyorum.4421 iktisat nitelik kodudur 4001 herhangi lisans mezunudur.ist ptt 98 le 4001 kodundan alım yaparken ist ptt 4421le 80le alım yaptı
valla 11 diyo cevap kitap sinir canım ya
evet kızlar bir soru daha size
a=x-12 b=4-x ise a.b nin en büyük değeri kaçtır
a,b tam sayı mı, doğal sayı mı? :) sen çözemediklerini mi yazıyorsun yoksa bize mi soruyorsun canım?
sende benim gibisin o sman
ben murat yayınlarını aöde tavsiye ederim başkada etmem canım valla.aö murat yayınları sayesinde geçmiştim
ama kpss denince b grubu için kesinlikle ihtiyaç yargı.ama kpss alan dersen muratın alan kitapları ve ihtiyacın kitapları.+ hocalrın kitapları.öğretmenlik için yediklim dahada bişey demem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?