2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Merhaba quietnrkn ve diğer arkadaşlar,
kaç gündür gelemedim topiğe, bir kaç gündür hastayım yatıyordum, hala üzerimde kırıklık var, bugun coğrafyaya devam edeceğim inşallah, üzerimden atamadım hala hastalığı ne yapacağım bilmiyorum epey bir ara vermiş oldum yine(
inşallah sizler iyisinizdir.
quietnrkn canım bu arada ihtiyacın 2012 konu anlatımlı setini sipariş etmek istiyorum,kullanıyormusun bu kaynağı, alayımmı diye bir danışmak istedim.
Herkese kolay gelsin

merhaba tatlım geçmiş olsun canım salgın var ondan herkes hasta bende toparlamaya çalışıyorum kendimi.soru çizelgesini gözümün önüne koydum en son tarih 18.11.2011 bugün 21 vicdan azabı çekiyorum

canım ihtiyaç iyidir ama sana tavsiyem 2012 alma.başıma gelen şeyi anlatıyım sana.geçen hafta tüyapa gittim.ihtiyacın soru bankasını almak içn (modüler olanı) 2011 basım 15 2012 basım 30 tlydi.dedim inceleye bilirmiyim.her iki settende coğ sou bankasını çıkardım rastgele sayfa açtım aynı sayfayı diğerinde açtım soru yerleri soru şıkları hepsi ama hepsi aynı.sadece 2011 kırmzı kapak 2012 beyaz ben öle bakınca millet başıma üşüştü hepsi 15 tllik olandan aldı tabi adamın zararına bende 15 tllik aldım bu arada
daha sonra ben parayı verdim herkes dağılmaya başladı bi çift geldi direkt 2012 ye yöneldiler.sordular 2011 varmı diye onda eskikınular var bu güncellenmiş hali dedi.allah aşkına tarihin mat nesi güncellenicek.yakın tarih desen neyse onada zaten 2 hafta bile bakmak yeter.
sözün özü 2012 diye aldanma içerik aynı içerik 2011 al yarı fiyatına o paraylada başka kaynak al

konu anlatımı olarakta yargının tek kitaplarını tavsiye ederim onlarda çok çok iyi şekerim

canım teşekkür ederim.

internetten fiyatlarına baktımda 2012 olanı 50 tl (gy yaprak test hediyeymiş), 2011 olanı 30 tl (dvd dahil diye bir bilgi var).
tuyaptamı öyle ucuzdu acaba? kitap fuarında daha ucuzmu oluyor ki.
Vatandaşlık konusunda güncellemeler olabilirmi 2012 de diye düşündüm,
biliyorsun işte sanki yeni basım olunca kendini daha bir güvende hissediyor gibi geliyor.
kararsız kaldım şimdi.

Son düzenleyen: Moderatör:

tüyapta genelde en az %20 indirim olur canım.ben sırf kitap alıyım diye 80 km arşınladım sırt çantasıyla falan gittim o derece
ben senin yerinde olsam dvdli olanı alırım.çünkü yaprak test pek faydalı olmuyo bana göre.eğer vatandaşlıkta tereddütte kalırsan pegemin ders notunu alırsın 72 sayfa 7.5 tl.hemde sınava yönelik çok iy bi kaynak.ama tercih sana kalmış :26:

tamam canım çok teşekkür ederim yardımın için.
pegemi de iyiki söyledin, not ettim bir yere.
Sana kocamann kolay gelsin dileklerimi gönderiyorum.
Görüşürüz canım.

kızlar bir mat sorusu daha.
bir ikizkenar üçgenin eşit kenarları 4 ile,diğer kenarı 5 ile ters orantılıdır ve birer tam sayıdır.bu üçgenin çevresi bir tam sayı olduğuna göre çevresinin alabileceği en küçük değer nedir?

geçen yıl sırf girmiş olmak için girmiştim kamuda çalışmaya hiç niyetim yoktu ama sonra gördümki gene en iyisi şu an kamu. belki olur diye son yerleştirmeleri beklerken hiç alım bile olmadı girebilceğim yere (tapu) şaka gibi!!! kaldık seneye napalım oturup çalışıcaz artık 80 yapsam pek çok yere girebilirim ama gene bulunduğum il hariç o da ayrı bi saçmalık neyse bakalım ben gazetelerin verdiği yayınları takip ediyorum bitane biriktirmiştim giremezsem bi kaynağım olsun diye karacan yayınlarının. şimdi başka gazetelerinkide biriktiricem

canım zaten mezun olunan bölüme göre ayrılan atanma sayısı hep düşük buda başlı başına saçmalık
bende sabah gazetesinden birktirmiştim.hiç bi işime yaramadı kitaplıkta duruyo valla

Merhaba arkadaşlar
Geç kalmadıysam benide aranıza alır mısınız? Ekim ayında evlendiğim için biraz gecikmiş olabilirim ama açığımı çabuk kapatırım.
bitirdiğim konular

COĞRAFİ KONUM,TÜRKİYE'NİN DOĞAL ÖZELLİKLERİ
osmanlı dev medeniyet uygarlık,milli mücadele dönemi
sözcükte anlam ,cümlede anlam , dilbilgisi
matematik ve geometri bütün konular bitti
vatandaşlık T.C anayasası

Son düzenleme:

ters orantı demiş. kenarlara a,a ve b diyelim. ters orantı olduğu için; a=k/4 ve b=k/5 olur.

kenarların tamsayı olması için; k nın 4 e ve 5 e bölünen en küçük rakam olması gerekir. ekok(4,5)=20 olursa a=20/4=5 b=20/5=4

çevre=2a+b= 2.5+4= 14 ^^

geçmiş olsun canım.

ps: vize çalışmamı bitiremedim dün ona devam edip aynı zamanda kpss çalışacağım bende. kolay gele herkese

kızlar vizelerim bitti ben de devam ediyorum kpssye

bu kasımdaki atamalarda b grubundan sgk vs aldı mı? kaçla aldı vs bunlar belli oldu muu??

ben de aralık sonuna kadar kalan tüm konu çalışmalarımı bitireceğim, hadi hayırlısı ! :)

tatlım cevap yanlış yine sinir bozucu bişey buldum size cevap 14 değil tatlım

geçmiş olsun tatlım o saman inşallah sonuçlarda iyi gelir
canım atamalar bugün ilan edildi.nerde boşluk var ösym sitesinden bulabiliyosun sağ tarafta zaten ordan incelersin.ama puanlar için tercih robotuna bakmadım daha bulursam eklerim linki burdan bakarıs

canım hoşgeldin aramıza

hayırlı uğurlu olsun o zman darısı tüm bekarların başına inşallah
canım hiçte gecikmemişsin bu konuları bile bitirmeyenler var düşün onlardan öndesin ekliyorum tabloya tatlım seni

geçmiş olsun canım.

ps: vize çalışmamı bitiremedim dün ona devam edip aynı zamanda kpss çalışacağım bende. kolay gele herkese

mersi tatlım bugün daha iyiyim ama
ama çalışmışsın ollsun baskı kurmama gerek kalmadı

sağol canım ya inşallah güzel gelir sonuçlar :) ben ösym sitesini bir kurcalayayım bakalım, puanları da bulursan buraya eklersin canım bir öğrenelim bakalım durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…