evet cnm ben yavaş yavaş sindire sindire çalışmak istiyorum önce genel yeteneği halledicem mat ve türkçe onlarda pek eksiğim yok sayısalcı oldugum için matematiğim iyitarihe başlıycm sonra bakalım halledicem dediğin gibi minimum 85 alıcaz
bende ea cıyım çok şükür hepsinden biraz biraz vardı bilgim ama benimde mat türkçem iyidir.
valla canım kendi bölümümden bana 79 bile yetiyo
bnce hedefini yüksek tut benden demesii
bende ea cıyım çok şükür hepsinden biraz biraz vardı bilgim ama benimde mat türkçem iyidir.
valla canım kendi bölümümden bana 79 bile yetiyo
benim 85 sart cnm ben insaat teknikeriyimpuanlar öyleyüksek puan alırsam acaba dz memurluk olurmu olmadı o olsun daha çalışmaya başlamadan kendime yer seçiyorum
canım niye o kdar yüksek puanlar ya genel kadrodanmı tercih yapabiliyosun sadece.
benim kendi alanımdan 4421den 79 la atama olmuş ist için ama genel kadro 4001den 98le postane almış istanbulda
kızlar 21-30 kasım arasında atama olacakmış bilginize...
tatlım 2010 sınavına girenler içiin düz memurluk ataması 2011 sonucunu dikkate almıcaklar :26:
nasıl yani??? anlamadım. 2010 puanıyla mı tercih yapılabiliyor sadece??? 2011 alan bilgisi içinde olan sınav mı peki??? çok karışık yahu.
canım bak ösym kasım ataması bilgisi
ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi
sağol canım ^^
bugün kpds ye girdim kızlar artık aranıza katılmaya hazırım . bu hafta ders çalışacağım.
nasıldı cnaım inşallah çalıştığına değmiştir
yani sana şöyle söyleyeyim anca gramer bitirebildim ve birazda kelime. soru çözemedim ama değdiğini düşünüyorum çünkü hep örnek cümleler üzerinden çalıştım. faydası oldu muhkkak. ama kaç alacağımı bilmiyorum umarım iyi gelir ^^
bu hafta 1 adt sınavım daha var okulda. ama kpss çalışacağım bu hafta daha çok
sen memnunsan sorun yok düşükte almış olsan rahat için
canım kpss ye var daha okul sınavını dikkate al unutma onun dönüşü yok
önerini dikkate alırım ^^ ama artık kpss daha önemli benim için. şimdi o dersin notunu çıkaracağım sonra yatar yarın kpss çalışma işine bşlarım. burda söylüyorum ki bu dediklerimi yapayım
yarın sorarım o zaman yapmadıysan vicdan azabından kıvrım kıvrım kıvranırsın
şimdi oturdum notun başına ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?