günaydın canım . . . bende başlıcam şimdi . . .
evet cnm özel sektörün hali malum allah sana kolaylık versin ben kurtuldum o işkenceden çok şükür . . .
matematik için yediiklimin mat-geo konu anlatımını tavsiye ederim kalınlığı korkutmasın gözünü her konuyu soru sayısına bölmüş atıyorum; şu konudan şu kadar soru çıkar karşınıza diyor ve her soru tipini de açıklayarak çözüyor ve başka kaynaklarla karşılaştığında da kitapta belirtilen cinslerden farklı bir soruyla karşılaşmıyor kolaylıkla çözebiliyorsun çalıştıysan soru tiplerine . . .
günaaaaaydın kızlar...sözde erkenden kalkacaktım..11de uyandım..püff :/
ya benimde matematk kötü...bende şu keyfli matematği almayı düşünyorum...ne dersiniz siz?
Hadi kizlar bugün çaktı çalışıyoruz gece herkez kaç soru çözdü ne çalıştı yazacak hergüne rapor verelim burdabugün sınava bir gun daha yaklaştık
bende kurtulacağım inş yakında. yakında dediğim de ağustos sonu gibi gözüküyor
biraz kafam karıştı :26: benim matematiğin alt yapısı olmadığı için arkadaşlar yedi iklimin keyifli matematik kitabını önerdiler. senin önerinde güzel. hangisini alsam acaba
günaaaaaydın kızlar...sözde erkenden kalkacaktım..11de uyandım..püff :/
ya benimde matematk kötü...bende şu keyfli matematği almayı düşünyorum...ne dersiniz siz?
Hadi kizlar bugün çok çalışıyoruz gece herkez kaç soru çözdü ne çalıştı yazacak hergüne rapor verelim burdabugün sınava bir gun daha yaklaştık
hoş geldinnnn:92::92::92:
kitabımı alayım bende başlarım yakında
yalnız aklım karıştı yedi iklimin hangi kitabını alsam? keyifli matematik mi? konu anlatımlı kitabımı:26:
hangisini önerirsin okyonus?
cnm keyifli mat bende var ama o sadece soru cevap kitabı konu anlatmıyor . . .
slm cnm
cnm istersen bendekinin içinden bi kaç sayfa çekip ekliyim sana konu anlatımı yok cnm içinde sadece çözümlü soru . . .
evet oky ben varım . . .[/CENTER]
cnm keyifli mat bende var ama o sadece soru cevap kitabı konu anlatmıyor . . .
slm cnm
cnm istersen bendekinin içinden bi kaç sayfa çekip ekliyim sana konu anlatımı yok cnm içinde sadece çözümlü soru . . .
evet oky ben varım . . .[/CENTER]
baktığım kadarıyla konu anlatımlı kitabıda var:26: seninki hangisi acaba
Kizlar bide bugün birer deneme yapalimmi herkez bugün bir deneme çözsün haftada bir gun böyle deneme yapalım
kızlllarrr tam 260 tane program sorusu çözmüşümresmen vitesi 300-500 e takmışım
400e tamamlayıp program faslını kapatıcam şükür :)
şimdi kocaman sütlü kahve yaptım içiyorum ...
sizlerde tarihin tozlu sayfalarına mı boğuldunuz
ay ben daha konularımı bitirmedim kiii
daha test çözmeye başlamadım
sadece konu sonu testleri çözüyorum şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?