2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

günaydın canım . . . bende başlıcam şimdi . . . :34: :34:

evet cnm özel sektörün hali malum allah sana kolaylık versin ben kurtuldum o işkenceden çok şükür . . .

matematik için yediiklimin mat-geo konu anlatımını tavsiye ederim kalınlığı korkutmasın gözünü her konuyu soru sayısına bölmüş atıyorum; şu konudan şu kadar soru çıkar karşınıza diyor ve her soru tipini de açıklayarak çözüyor ve başka kaynaklarla karşılaştığında da kitapta belirtilen cinslerden farklı bir soruyla karşılaşmıyor kolaylıkla çözebiliyorsun çalıştıysan soru tiplerine . . .

bende kurtulacağım inş yakında. yakında dediğim de ağustos sonu gibi gözüküyor:5:

biraz kafam karıştı :26: benim matematiğin alt yapısı olmadığı için arkadaşlar yedi iklimin keyifli matematik kitabını önerdiler. senin önerinde güzel. hangisini alsam acaba

Son düzenleyen: Moderatör:
günaaaaaydın kızlar...sözde erkenden kalkacaktım..11de uyandım..püff :/

ya benimde matematk kötü...bende şu keyfli matematği almayı düşünyorum...ne dersiniz siz?

Hadi kizlar bugün çok çalışıyoruz gece herkez kaç soru çözdü ne çalıştı yazacak hergüne rapor verelim burda :32:bugün sınava bir gun daha yaklaştık :27:

Son düzenleme:

ya benimde matematk kötü...bende şu keyfli matematği almayı düşünyorum...ne dersiniz siz?

Canım kitap hakkında bir bilgim yok benim mat iyiydi sadece uzun süre bakmadığım için unutmuştum bastan sona ihtiyaçtan çalıştım tüm konuları şimdilik bir sıkıntım yok çok şükür kullanan arkadaslar varsa burda fikir versinler

Hadi kizlar bugün çaktı çalışıyoruz gece herkez kaç soru çözdü ne çalıştı yazacak hergüne rapor verelim burda :32:bugün sınava bir gun daha yaklaştık :27:

hoş geldinnnn:92::92::92:
kitabımı alayım bende başlarım yakında:52:
yalnız aklım karıştı yedi iklimin hangi kitabını alsam? keyifli matematik mi? konu anlatımlı kitabımı:26:
hangisini önerirsin okyonus?

bende kurtulacağım inş yakında. yakında dediğim de ağustos sonu gibi gözüküyor:5:

biraz kafam karıştı :26: benim matematiğin alt yapısı olmadığı için arkadaşlar yedi iklimin keyifli matematik kitabını önerdiler. senin önerinde güzel. hangisini alsam acaba​

cnm keyifli mat bende var ama o sadece soru cevap kitabı konu anlatmıyor . . .

slm cnm

cnm istersen bendekinin içinden bi kaç sayfa çekip ekliyim sana konu anlatımı yok cnm içinde sadece çözümlü soru . . .

Hadi kizlar bugün çok çalışıyoruz gece herkez kaç soru çözdü ne çalıştı yazacak hergüne rapor verelim burda :32:bugün sınava bir gun daha yaklaştık :27:

evet oky ben varım . . .​

hoş geldinnnn:92::92::92:
kitabımı alayım bende başlarım yakında:52:
yalnız aklım karıştı yedi iklimin hangi kitabını alsam? keyifli matematik mi? konu anlatımlı kitabımı:26:
hangisini önerirsin okyonus?

Canım ben ihtiyaçtan çalıştım benim mat temelim iyi çok şükür unutmuştun bazı konuları ama ben hepsini bastan aldım çalıştım bitirdim senin mat temelin yoktu keyifli mAti alsan sanırım daha iyi olur o daha basit anlatmış olmalı ki yeni başlayanlar alıyor sonra bide çözümlu soru bankası alır pekiştirirsiniz zaten mat bol soru çözümüne oturur pratik kazanırsın

slm cnm

cnm istersen bendekinin içinden bi kaç sayfa çekip ekliyim sana konu anlatımı yok cnm içinde sadece çözümlü soru . . .

evet oky ben varım . . .[/CENTER]

baktığım kadarıyla konu anlatımlı kitabıda var:26: seninki hangisi acaba

Kizlar bide bugün birer deneme yapalimmi herkez bugün bir deneme çözsün haftada bir gun böyle deneme yapalım :31:

slm cnm

evet oky ben varım . . .[/CENTER]

kuzum zahmet etme..dün kitapçıdan bakmıştım onun içeriğine..soru cvp olursa da iyi aslında...ne kadar soru çeşidi görürsek iyi...ama arkadaşın dedğine aklım takıldı şimdi..konu anlatımını ? yksa keyfli matemetkmi?
2tane konu anlatımım var..biri dershanemin yani FEM. diğeri dinamik akademi(basit güzel şekilde anlatmış ve bol soru örnekli vermiş)

baktığım kadarıyla konu anlatımlı kitabıda var:26: seninki hangisi acaba

soru cevap kitabı cnm benimki konu anlatımı olduğunu bilmiyordum . . . soru cvp kitabı güzel . . . basitten karmaşığa . . .

Kizlar bide bugün birer deneme yapalimmi herkez bugün bir deneme çözsün haftada bir gun böyle deneme yapalım :31:

oky olabilir bi gün belirleyelim ve duyurabildiğimiz kadar arkadaşa duyuralım . . .

ben kaçtım çalışıp gelicem . . .

herkese kolaylıklar . . .

bende matematiğin konu anlatımlı kitaplarından yargı kpss ve güvender ygs seti var 4 kitap haline getirmişler. sorularının çözümüne bakamıyorum cd si kayboldu:47: 2 kitabınıda alayım o zaman yediiklimin

Hadi kizlar bende çıkıyorum türkce paragraflar güne başlıyorum herkeze bol sorulu günler olsun ins.:54:

hani eylülde sınava gireceksiniz ya. size alışırsam nolcek:5: sınavdan sonra girmezsiniz topiğede

ay ben daha konularımı bitirmedim kiii

daha test çözmeye başlamadım

sadece konu sonu testleri çözüyorum şimdilik

kızlllarrr tam 260 tane program sorusu çözmüşüm :D resmen vitesi 300-500 e takmışım :D
400e tamamlayıp program faslını kapatıcam şükür :)
şimdi kocaman sütlü kahve yaptım içiyorum ...

sizlerde tarihin tozlu sayfalarına mı boğuldunuz :P

kızlllarrr tam 260 tane program sorusu çözmüşüm :D resmen vitesi 300-500 e takmışım :D
400e tamamlayıp program faslını kapatıcam şükür :)
şimdi kocaman sütlü kahve yaptım içiyorum ...

sizlerde tarihin tozlu sayfalarına mı boğuldunuz :P

masallah canım:nazar:boyle burda baya gaza gelıyoruz:1:bende 120 turkce cozdum sımdı 100 tarıh ıcın ılerlemekteyım 100 e tamamlayıp kurabıye yapıcam sonra cografya testlerıne dalıcam :27:

Back
X