Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba,
tembel anne geldi..
sabah işti, güçtü, yemekti, bebekti derken yine de gelişimi bitirdim çok şükür...yargının eğitim bil. konu anlatımını son hız götürmeye çalışıyorum.
yedi iklim gygk dergilerden de 2. deyim. sınava çalışmaya yeni başladım ama...
kızlar bende kpss den 85 aldım ve bilgisayar işletmeni olarak aralıkta kaymakamlığa atandım sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cevaplarım.
kızlar bende kpss den 85 aldım ve bilgisayar işletmeni olarak aralıkta kaymakamlığa atandım sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cevaplarım.
Hayırlı olsun canım ins. Seneye bizde buraya atandık diye yazmayı Allah nasip ederHangi kaynaklardan çalışmıştın canım günde kaç soru çözüyordun
![]()
yüksek puan alan öğrenciler her gün 30 dk tarh 30dk 30dk çoğ anaysa tekrar edin dio. üstünü çizip geçin diyor. bnde harıl harıl çalşmak deil bi kere okumalısın
o ktabı bnde dn inceledim. çok gzl bi ktap gerçkten. bnde alıcam
cnm çalışma sürecini anlatabilirsin mesela . . .
q şifreleme teknikleri ne ola ki . . .
bu gün beklemiyoduk seni . . .![]()
hanımlar ben bugn memleketime gidiyorum..5 gün kadr yokum buralarda:/ özlücem siziii...
bol sorulu günler![]()
kızlar merhaba beni hatırladınızmı iki gün önce kitap almak için danışmıştım size, kitaplarım geldisizce konuları hangi sırayla çalışıyım öncelik hangisine veriyim sona hangisini bırakıyım . Siz nasıl biyol izlediniz
![]()
Hayırlı olsun kitapların canım hangi dersten zorlanıyorsanız ondan başla bence hangi yayını aldın bu arada merak ettim![]()
yargı'nın canım konu anlatımları şimdi çok acele bi şekilde konuları çalışcam aslında bi kısmı çok iyi bildiğim konulardı ama hiçbişey hatırlamıyomuşum gibi geliyo. bişey daha sorucam test kitaplarıyla ilgili ben testleri konu konu çözmek istiyorum, test kitaplarının düzeni nasıllbakalımm nasıl gidicek ilerleme olucakmı dünde bi site keşfettim bi bayan hoca tarih dersi anlatıyo çok başarılı , akılda kalır şekilde anlatıyo ... o sitedende yardım alıcamm
yapıcam işte bişilerrrr
:18:
Test kitabiplarin tüm dersler ise ders ders ayrılmış sekilde oluyor her derste konu kunu gidiyor mesela tarihin ilk konusundan 3 test 2. Konudan 5 test böyle bendemi kitaplar modüler soru bankasindakilerde testler bitince. Karma testler var en sondada 10 deneme sınavı varKitaba göre degisiyor
ne canım sendeki hangi yayınn![]()