2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

ilk sayfada konu bitirme lisatsi var cnm oraya ekliyor ben tarih coğrafya başlamadım daha bakalım napçm hiç ezberim yok

tatlım benimde ezberim yok ben eğlenceli hale geitrdim
coğ çalışırken dünyayı gezdim türkiyeyi gezdim.tarihtede savaşları ben yönettim aha eğlenceli ve akılda kalıcı oluyo

tatlım ilk sayfada bitirdiğimiz konular var sen hangilerini bitirdin bakalım

gördüm canım evet maşallah bayaa bitirmişsiniz ay ben böyle konuları yazarsam plan program yazarsam strese giriyorumm :18: ben her dersin ilk 3 4 konusunu bitirdim daha, kitaptan bakıp yazarım sonra buraya. şimdi coğrafya çalışacağım. yaa bu tarihte daha 3 konu falan bitirdim ama çok korkuyorum sanki hepsini unutmuşum gibi geliyor, 2 haftadır ders yapmadım vizeler yüzünden. sonra hep soru çözdüğümde pekişir değil mii?:18::18:

daha çoooooooooooooook var sınava tatlım stres yapma sen biz baya erkenciyiz o kdar
zaten verimli çalıştıysan kalır aklında.ilk testleri kitapla birlikte yaaprsın sonra zaten el alışkanlığı olur

daha çoooooooooooooook var sınava tatlım stres yapma sen biz baya erkenciyiz o kdar
zaten verimli çalıştıysan kalır aklında.ilk testleri kitapla birlikte yaaprsın sonra zaten el alışkanlığı olur

ya bende bu stres olayı çok var valla en kötü huyum :18:

bir de şu coğrafyada yeryüzü şekilleri konusunu nasıl çalıştınız siz ya, şu peneplen vs vs, ovalar dağlar göller... onları kağıda yazıp ezberlesem mi napsam. o konu çok fena

ben açıkçası coğ bitirdim ama sonrasında test çözmedim üstünden geçmem lazım.ben kitabı okudum notlar çıkardım öle çalıştım tatlım valla

kızlar dış güçler tarafından bilgisayarım elimden alınıyo
trabzon maçı varmış (beşiktaşlı babaım maç izlicekmiş)
maç bştsin gelicem ben tamam mı
sizde çalışın bende soruları çözüyim cins sorular denk gelcek kesin maç bitimi görüşmek üzere kolay gele

ben galip gledim kardeşim film izliyo diğer odada net kastı maç yalan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…