Günaydın hanımlar.;
Kaç gündür kendimi ölü gibi hissediyorum.
Enerji arttıran bildiğiniz şeyleri yazsanıza bana
İstediğiniz her konuda özel senaryolar itina ile yazılır.Bu şekilde akılda kalıcılığı artıyor.
derınlıgı az olan gollerın mevsımler arasındakı yuz olcumu farkları fazladır.Asagıdakı gollerden hangısınde mevsımler arasındakı yuzolcumu farkı dıgerlerınden daha fazadır?
van golu
tuz golu
hazar golu
cıldır golu
egırdır golu
soru yu dikkatli okursanız cevap içinde var
tuz gölü en siğ gölümüzdür
derinlik yok denecek kadar az diğer göllere göre
bu yüzden tuz gölü yağışlarla beraber geniş alana yayılmak zorundadır
çünkü derinlik yok
tuz gölü ülkemizin en sığ gölüdür
1-B 2-BOŞ 3-A sanırım 2.soru eksik yazılmış.bende karışıkta olsa çalışmaya devam ediyorum.dün deneme yaptım 70 net yapabildim.çok çaloşmam lazım zamanda az kaldı.
90 türkce sorusu coZdum size soru ekleyin çıkicam tarih genel tekrar testi çözüp madenleri gölleri akarsuları bir kağıda not çıkartıcam çok karıştırıyorum sonra Karadeniz bölgesine çalışıp soru çözücem daha yemek yapicamÇamaşırlar makinada onları asicam ay nekadar yoğunum
Soru 1
Aşağıdaki cümlelerin hangisinde nicel ve nitel anlam taşıyan sözcükler bir arada kullanilmistir?
Aslının yürek daglayan sesi uyandırır keremi
Sokağın hemen basında iki kırmızı şemsiye dans ediyordu adeta
Elinde güzel kokulu çiçeklere kapımı çalan kimdir?
Bulutlar gittikçe yaklaşıyordu
Can Yücel edebiyatımızda eşsiz bir yere sahiptir.
Soru 2
Aşağıdaki cümlelerin hangisinde gun sözcüğü deyim icinde kullanılamıştım?
Bu, gun görmemiş kadının acılarını yüzünden okuyabiliyorsunuz
Bu sehre gunünü gun etmek için gelmemişti
Dur bakalım hele gun dogmadan neler doğar
Kendisine bu sözleri sarf edenleri bulunca onlara gunünü göstereceğini söylüyordu.
Hiçbirimiz ona nasil davranacağımızı kestiremiyorduk
Soru 3
Aşağıdaki ikilemlerden hangisi busbutun tamamen anlamına gelecek sekilde kullanılmıştir?
Komadaki hastanın durumu günden güne düzeliyordu.
Yavaş yavaş aksam çöküyordu sehrin kimsesiz sokaklarına
Bahçedeki çiçekleri tek tek sular, bakım yapardı.
Efil Efil esen rüzgarın karsında , çocukluğunun en güzel günleri gelmişti aklına
Buyrun hanımlar
2. nin soru kökü kullanılmışmıdır kullanılmamışmıdır olacak ?
3 de tek tek suladı diyor ya bahçedeki çiekleri tek tek sular bakım yapardı olacak .
kaçtım kızlar akşama görüşürüz . . . cnm gün doğmadan neler doğar deyim değilde atasözü olduğu için o olabilir mi ?
şu iyiden iyiye ile tek tek olayı aklımı karıştırdı bak . . . dershanedeki türkçecide berbat . kimden öğrenicez biz şimdi bunu öffffffffffffffffffffffffff . . .
okyanusum karadenize iyi çalış manyak sorular var elimde
Vatandaşlıktan kafam bulandı.
Şimdi coğrafyadan ilk konu tekrarı yapacağım.
Hayırlısı artık.
Bir de bu sayfa hep ön lisans mı? Benimle temmuzda sınava girecek yok mu?
Benim yerime de girebilir fark etmez.
90 türkce sorusu coZdum size soru ekleyin çıkicam tarih genel tekrar testi çözüp madenleri gölleri akarsuları bir kağıda not çıkartıcam çok karıştırıyorum sonra Karadeniz bölgesine çalışıp soru çözücem daha yemek yapicamÇamaşırlar makinada onları asicam ay nekadar yoğunum
Soru 1
Aşağıdaki cümlelerin hangisinde nicel ve nitel anlam taşıyan sözcükler bir arada kullanilmamistir?
Aslının yürek daglayan sesi uyandırır keremi
Sokağın hemen basında iki kırmızı şemsiye dans ediyordu adeta
Elinde güzel kokulu çiçeklere kapımı çalan kimdir?
Bulutlar gittikçe yaklaşıyordu
Can Yücel edebiyatımızda eşsiz bir yere sahiptir.
Soru 2
Aşağıdaki cümlelerin hangisinde gun sözcüğü deyim icinde kullanılamıştım?
Bu, gun görmemiş kadının acılarını yüzünden okuyabiliyorsunuz
Bu sehre gunünü gun etmek için gelmemişti
Dur bakalım hele gun dogmadan neler doğar
Kendisine bu sözleri sarf edenleri bulunca onlara gunünü göstereceğini söylüyordu.
Hiçbirimiz ona nasil davranacağımızı kestiremiyorduk
Soru 3
Aşağıdaki ikilemlerden hangisi busbutun tamamen anlamına gelecek sekilde kullanılmıştir?
Komadaki hastanın durumu günden güne düzeliyordu.
Yavaş yavaş aksam çöküyordu sehrin kimsesiz sokaklarına
Bahçedeki çiçekleri tek tek sular, bakım yapardı.
Kıs mevsimi kendini iyiden iyiye belli ediyordu.
Efil Efil esen rüzgarın karsında , çocukluğunun en güzel günleri gelmişti aklına
Buyrun hanımlar
çalışmaya 1 hafta sonra yeniden başlayacağım
o zamana kadar verdiğim ara kafamı toplamaya yeter inşallah
yani sabuncuğum
erdek ve sinop ta aslında 2 ayrı ada iken dalgaların taşıdığı kum ve taşlarla bu 2 ada yarım adaya mı dünüşmüş
yarın biga dan 3 yıl aynı binada oturduğum komşum bana geliyor
büyük oğlumla yaşıt kızı var
2 günümde onlarla dolu dolu geçecek inşallah
slm kızlar . . . bi hatırlatma . . .
KPSS 2010- ÖNLİSANS VE ORTAÖĞRETİM SINAV TARİHLERİ
Sınav tarihi:26.09.2008
Sınav Başvuru Tarihleri:
31.05.2008
02.07.2008
cnm merhaba dün okym de hastalandı erken çıkmak zorunda kaldı . . . geçmiş olsun cnmcm . . .
gelelim tombolo sorusuna dalgalar taşıdığı malzemelerle adayı karaya yapıştırıveriyo süpris yumurtam ada oluyo sana yarımada bu örnek türkiyede 2 tane akılda da kalır erdek yarımadası kapıdağ diğer adı balıkesirde bu cnm diğeri de sinopta . . . oluşumları aynı . adacıkmış ada olmuş.
kaynak tipi sorusuda gayzer cnmcm doğru.
kıyıboyu sorusunda da bize Türkçe yardımcı olur . . . kıyı boyu kıyı boyu kıyı kıyı kıyı istiyo bu kıyıda da yerleşme istiyo demek . . . soru değildir sorusu . e kırklarelinde deniz yok . deniz olmayan yerde kıyı olmaz kıyıboyu yerleşmesi heç olmaz . . .
cnm bi de vatandaşlıktan memnun musun ihtiyacın anlatımından yani faydalı oluyo mu dersler ?
evet cnm ne enteresan di mi ?
qqqq sorum var sana ya . . .
yoksun ortalarda ama
yazim kızlar bi bakın belki mantığını çözen olur . . .
ayşe hanım ile fatma hanım saç bakım merkezine gidiyorlar yapılan testler sonucunda ayşe hanımın 260 000 saç telinin olduğu ve 3 günde 1000 tanesinin döküldüğü fatma hanımın 120 000 saç telinin olduğu ve 4 günde 2000 tanesinin çıktığı görülmüştür.
kaç gün sonra saç teli sayıları birbirine eşit olur ?
yoksun ortalarda ama
ayşe hanım ile fatma hanım saç bakım merkezine gidiyorlar yapılan testler sonucunda ayşe hanımın 260 000 saç telinin olduğu ve 3 günde 1000 tanesinin döküldüğü fatma hanımın 120 000 saç telinin olduğu ve 4 günde 2000 tanesinin çıktığı görülmüştür.
yoksun ortalarda ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?