2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar ben yokken naptınız ne ettiniz
naber okyonuscum :13:

ıyıyım canım kpss ıle bogusuyorum netı kesmıstı turkcell 3 gun gecmek bılmedı ya sabunu beklıyorum karadenız bolgesınden soru cozucez sen nasılsın dundemı calıstın sen yoktu sen neler yapıyorsun hangı tarıh kıtabını aldın lınk eklermısın bır

ben geldımmmbaslayalım karadenız bolgemıze

başlayalım okyonusum . ..

kafadan codum bunu canım 150 gunmu cevap :26:
yok cnm ya cevap 4 e ve 3 e tam bölünebilen bir sayı olacak ama bunun haricinde heç bir şey belirmedi kafamda . . .
cvp 840
gülmekten yerlere yattım bu ne böle allah iyiliğini versin

bakcam şimdi

bu arada sabuncum tarih kitabı geldi bana ilber ortaylının 7 tl kargo paralı olan çok çok çok beğendim

iiii ki spariş etmişiz quum . . .

başlayalım okyonusum . ..

yok cnm ya cevap 4 e ve 3 e tam bölünebilen bir sayı olacak ama bunun haricinde heç bir şey belirmedi kafamda . . .
cvp 840

iiii ki spariş etmişiz quum . . .

benım ınternet yokken kıtapmı aldınızlınk eklermısın canım merak ettım

karadenız bolgesının tarım urunlerı
tutun
fındık
cay
mısır
şeker pancarı
keten

karadenizde arpa buğday gibi tahıl ürünlerinin yerine mısır yetiştirlimesinin temel nedeni aşağıdakileredn hangisiyle ilgilidir ?

a sıcaklık
b yeryüzü şekilleri
c yükselti
d yağış rejimi
e toprak yapısı

orta karadenizde dağların yükseltisi daha az iken doğu karadeniz de dağların yüseltisi daha fazladır
aşağıdakilerden hangisi bu farklı yapıdan etkilenmez ?

a ulaşım koşulları
b yağış miktarı
c tarım alanının oranı
d yağış rejimi
e tarımsal nüfus yoğunluğu​

ilk soru: yağış rejimi
ikincisi: tarım alanlarının oranı diyorum?

umarım doğrudur...ayyy bare biri doğru olsun:)

ılk soruya yagıs rejımı ıkıncı soruyada yagıs rejımı dıyorum

aşağıda verilenlerden hangisinin tamamı karadeniz bölgesinde yer alır

a taşkömürü fındık
b mısır tütün
c cay fındık
d çay taşkömürü
e mısır fındık

1 hamitabat
2 soma
3 elbistan
4 çatalağazı
5 yatağan

yukarıdaki verilen santrallerden hangisi batı karadeniz bölümünde taşkömürü ile çalışır ?

a 1
b 2
c 3
d 4
e 5

karadeniz bölgesinde aşağıda verilen göl oluşumlarından hangisine daha az rastlanır ?

a heyelan set gölleri
b buzul gölleri
c alüvyol set gölleri
d krater gölleri
e tektonik göller

sadece çarşamba izinliydim canım bu hfta mafoldum valla
zaten çalışmadan geçti bu hafta çrş işlerim vardı.yarında istanbulun diğer ucuna gitcem pzarada aynen sonra pzt iş başı salı burdayım ama

yenibirişcom dan mail gelmiş canım ilber ortaylı tavsiyeli.aras kargoyla geliyo sadece kargo parası veriyon 7 tl.ama kitap çok güzel beğendim valla sabunun eklediği link tatlım

1a
2soma
3krakter gollerı dıyorum

kız yoksa bakırköy pazarına mı gideceksin

d-1-b diyorum tatlım :26:

sıparıs verdım bıle benım esım osmanlı tarıhıyle ılgılı seylere cok ılgılı tarıhımıze aldık hemen yenı kutuphane sıparısı verdık ona koyarız hemen cok yoruyorlar senı bankada tarıh calısmaların nasıl gıdıyor canım ben hafta cografyayı bıtırıp haftaya anayasaya gecıcem ıns.

1 d yani çay taşkömürü
2 çatalağazı
3 krater gölleri

kız yoksa bakırköy pazarına mı gideceksin

aynen öle sedulu pazar başında bekle beni
yağmur deeeemem çaaaaamur deeeeemem

valla canım teftişte var bankada canımız çıkıyo ayrı bi gerginlik var yani
tarihe çalışamadım ki uyukluyorum gelince salı evdeyim iyi bi uykudan sonra ders başı yapıcam

ohhhh pazara girdim mi çıkamam ben
ya sabahtan gittik bi kere sonra saate bi baktım akşam 6 olmuş kendime şaştım ve onca saat hala aradığımı bulamamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…