2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Kim ner çalıştı bugün kaç soru çözüldü yazın bakalım papatya babamiz bakıp gitme gele bakalım söyle yamacimiza

gözündende birşey kaçmıyo okycim ben 1.tbmm çalştm ve çözdüm..brzda tarih çzödm ..pek vermli geçmedi bugünm ama...saçımı boyadım odamı evi filan temzledm... siz naptınız? sabn ne alemdesn ?

Guiet beni coGrafyaya eklememizin hepsi bitti eklermisin yazmisitimMattanda son konu Haris hepsi tamam

Kaçmaz yakalarım hemen Ben öğleden sonra100 türkce coZdum iç Anadolu bölgesini bitirdim şimdi kitaplardan sorularını bitirmeye calisiyorum tarih özetinde başka güne kaldı bugün ancak bunları yaptım coğrafyada bir konu kaldı dedim bitsin tamamlayim sabun tarih testi cozuyormus

hayranım azmine ya valla benm bu sene olmazsa seneye için çok feci çalışcm...bu sene bazi problemlerim var ondan konsantre olamıorum pek... bende yüüzme maske uyguladım şimdi burada denk geldm bugün..ciltteki lekeler için(sivlce filan)..açıyormuş cildin rengini hayırlısı

Maşallah de kız nazar degdirme bugün 100 tarih çözerim deiyordum kaldı ama coğrafyayı bitirmiş oldum yine pek bos geçmedi vaktim Kız yüzün fena olmasın mezuniyet üstü çok tutma suratında belli olmaz daha ilk kez deneymişsin

yok cnm 10 dakka sonra yıkıcam..toplm yarım saat kalcaktı..bişi olmaz herhalde :26:

maşşllh naazar değmesn sana cnm

git ye hadi ya soru paylaşın az da neşemizi bulalım

İç Anadolu bölgesinde bulunan aşağıdaki yerlerden hangisi kapalı havza özelliği göstermez?
Sultan sazlığı
Konya ovası
Tuz golü cevresi
Bozok platosu
Akşehir ekber golleri cevresi

hönkk soruya gel

bilemiyorum ya..sallayamıyorum bilee

Ben tuz golü cevresi demiştim cevap bozok platosuymus

İç anadolu bölgesinde yetiştirilme alanı en geniş olan endüstri bitkisi aşağıdakilerden hangisidir?
Seker pancarı
Keten -kenevir
Ayçiçeği
Tutun
Hashas

Son düzenleme:

tütün ege
haşhaş afyon
ayçiçeği marmara
şeker pancarıda her yerde var diye biliyorum..genel olarak böyle yorum yaptım..yanlış mıyım :26:??

tütün ege
haşhaş afyon
ayçiçeği marmara
şeker pancarıda her yerde var diye biliyorum..genel olarak böyle yorum yaptım..yanlış mıyım :26:??

Kurak olduğu için seker pancarının yetişme alanı değildir iç anadolu çok az yağış alır etrafı daglarda çevrilir sulama imkanları azdır iç Anadolu Türkiye'nin tahıl ambarı diye geçiyor özellikle Konya ovası iç anadoluda kuru seyler yetismekte yaz kuraklığına dayanıklı seyler hassas ayçiçeği tutun arpa yulaf buğday yeşil mercimek nohut belli yerlerde patates falan yetişiyor seker pancarı yok

e cnm hangisi yetişmez yada hangisinin alanı dardır diye sormadınki sen:44:öyle deseydn derdm şeker pncarı..tahıllar iç anadoluda evet dedğin gibi
böyle sordun...."İç anadolu bölgesinde yetiştirilme alanı en geniş olan endüstri bitkisi aşağıdakilerden hangisidir?

Sabah ben araştırayım bunu kafam Allak bullak oldu iç Anadolu sorusu cozmekten yarın netlik getiricem canım buna

1 b 2 d kızlar . . .

kızlar ya inkılap tarihinde 1. dünya savaşı ve savaş süresince ve evvelinde o kadar çok millet farklı yerleri paylaşmışkı ve o kadar değişik amaçları var ki osmanlı toprakları üzerinde sonra bu devletlerle yapılan anlaşmalar türlü türlü . . . nasıl aklınızda kaldı tarihte bu kısım çok merak ediyorum kızlar ya . . .​
gözünü sevdiğim memleketimin coğrafyası ayrı alengilli tarihi ayrı . . . vatandaşlıktan bahsetmeyeceğim bile . . .:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…