Kim ner çalıştı bugün kaç soru çözüldü yazın bakalım papatya babamiz bakıp gitme gele bakalım söyle yamacimiza
gözündende birşey kaçmıyo okycimben 1.tbmm çalştm ve çözdüm..brzda tarih çzödm ..pek vermli geçmedi bugünm ama...saçımı boyadım odamı evi filan temzledm... siz naptınız? sabn ne alemdesn ?
Kaçmaz yakalarım hemenBen öğleden sonra100 türkce coZdum iç Anadolu bölgesini bitirdim şimdi kitaplardan sorularını bitirmeye calisiyorum tarih özetinde başka güne kaldı bugün ancak bunları yaptım coğrafyada bir konu kaldı dedim bitsin tamamlayim sabun tarih testi cozuyormus
Saol canım valla guiet harcıyorlar seni bu bankada bir memur olmakta kurtulsan su bankadan zor insanlarla ugrasmak
hayranım azmine yavalla benm bu sene olmazsa seneye için çok feci çalışcm...bu sene bazi problemlerim var ondan konsantre olamıorum pek... bende yüüzme maske uyguladım şimdi burada denk geldm bugün..ciltteki lekeler için(sivlce filan)..açıyormuş cildin rengini hayırlısı
Maşallah de kız nazar degdirme bugün 100 tarih çözerim deiyordum kaldı ama coğrafyayı bitirmiş oldum yine pek bos geçmedi vaktimKız yüzün fena olmasın mezuniyet üstü çok tutma suratında belli olmaz daha ilk kez deneymişsin
Gecenin bu saatinda karnım açıktı
git ye hadiya soru paylaşın az da neşemizi bulalım
İç Anadolu bölgesinde bulunan aşağıdaki yerlerden hangisi kapalı havza özelliği göstermez?
Sultan sazlığı
Konya ovası
Tuz golü cevresi
Bozok platosu
Akşehir ekber golleri cevresi
hönkk soruya gel
bilemiyorum ya..sallayamıyorum bilee
Ben tuz golü cevresi demiştim cevap bozok platosuymus
İç anadolu bölgesinde yetiştirilme alanı en geniş olan endüstri bitkisi aşağıdakilerden hangisidir?
Seker pancarı
Keten -kenevir
Ayçiçeği
Tutun
Hashas
keten-kenevir diorum
Ben tuz golü cevresi demiştim cevap bozok platosuymus
İç anadolu bölgesinde yetiştirilme alanı en geniş olan endüstri bitkisi aşağıdakilerden hangisidir?
Seker pancarı
Keten -kenevir
Ayçiçeği
Tutun
Hashas
tütün ege
haşhaş afyon
ayçiçeği marmara
şeker pancarıda her yerde var diye biliyorum..genel olarak böyle yorum yaptım..yanlış mıyım :26:??
e cnm hangisi yetişmez yada hangisinin alanı dardır diye sormadınki sen:44:öyle deseydn derdm şeker pncarı..tahıllar iç anadoluda evet dedğin gibi
böyle sordun...."İç anadolu bölgesinde yetiştirilme alanı en geniş olan endüstri bitkisi aşağıdakilerden hangisidir?
Sabah ben araştırayım bunu kafam Allak bullak oldu iç Anadolu sorusu cozmekten yarın netlik getiricem canım buna
okyonosum slm cnm ... bizde dün işledik dershanede iç anadoluyu . . .
bi kaç güzel soru yazıp tarih sorusu çözmeye devam ediyim bende . . .
akdeniz bölgesine göre ege bölgesinde tarım alanları daha fazladır.
bu durum ege bölgesinde aşağıdakilerden hangisine neden olmamıştır?
a ekili dikili alanların fazla olmasına
b tarımsal nüfus yoğunluğunun fazla olmasına
c makinalı tarımın yaygın olmasına
d tarıma dayalı endüstrinin gelişmesine
e diğer bölgelerden göç almasına
akdeniz bölgesine ait aşağıdaki özelliklerden hangisinde iklimin etkisi olmamıştır ?
a turfanda sebzeciliğin yapılmasında
b tarımda sulamaya ihtiyaç duyulmasında
c deniz turizminin erken başlamasında
d kırsal kesimde taş meskenlerin yaygın olmasında
e torosların 700-800 metresine kadar maki ve kazılçam ormanlarının yaygın olmasında
brz soru çözüp gelicem kızlar bb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?