2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Bende sürekli unutuyorum karışıyor napicam bilmiyorum Özet çıkartıcam başlıklar halinde ama bu hafta yogunun cam silicem mutfak dolaplarını silicem perdeleri yıkiycam yarın pazara gidip bezelyeyapicam alıcam 3kg falan onları ayikliycam sigara böreği şarkıcım cuma gunü gunum var bu hafta çok uğraşırsam ev isiyle artık sınava kadar yapmam böyle temizlik Coğrafyayı tekrar ederim bu hafta türkce coğrafya test çözerim anayasaya gelemiycem Haziran basına kaldı :26:Bu hafta açıkta tarih tekrar etsem süper olacak ama bakalım fırsat yaratıcım artık

teşekkür ederim sabun cnm
o zaman dogruymuş, en fazla hidroelektrik üretimi güneydogu anadoluda. Kitap doğru yazmış o zaman.

kolay gelsin kızlar.

Günaydın hanımlar şimdi hazırlanır pazara gidicem carsidada isim var 2saate gelirim ins. Geldigimdede çok isim var evde

Günaydın hanımlar şimdi hazırlanır pazara gidicem carsidada isim var 2saate gelirim ins. Geldigimdede çok isim var evde

günaydın kızlar

günayydınnnnnnn
okysçım ben dün senle konuştuktan sonra yalınız türkça çalışabildim
ama anlamaya başladım türkçeyi
özellikle anlatım bozukluklarını
bugun kitaplarım gelir benimde

Son düzenleme:
günayydınnnnnnn
okysçım ben dün senle konuştuktan sonra yalınız türkça çalışabildim
ama anlamaya başladım türkçeyi
özellikle anlatım bozukluklarını
bugun kitaplarım gelir benimde
Hangi kitapları aldın canım 2 tane tarih alacaktin bende dün 100 türkce coZdum sonra iç Anadolu bölgesine çalışıp 200 soru coZdum bugün ne kadar çalışabileceğim bakalım anlatim bozuklugunu bende tekrar calisicam çok feci yanlışlarım. Çıkıyor

Son düzenleme:
Hangi kitapları aldın canım 2 tane tarih alacaktin bende dün 100 türkce coZdum sonra iç Anadolu bölgesine çalışıp 200 soru coZdum bugün bekar çalışabileceğim bakalım

bekarlık sultanlıkmiş okyanus

canım data a dan z ye tarih soru bankası

ve

pegem tarih soru bankası

maşallah sana can ım m

çok iyi gidiyorsun
ben 30-40 tane falan turkca anlatım bozukluğu çözdüm

bir de tarih çoğrafya kısmını çözdüm denemenin

şu soruyu anlamadım birtürlü meselaa

aağıdaki cümlelerin hangisinde *ne* sözcüğü farklı bir görevde kullanılmıtır
a. ona ,ne yaptınız da bu hale geldi
b.bu ne kıyafet böyle anlamadım
c.eğitim konusunda ne öneri getirdiniz
d.ne gün geleceklerine henüz söylemediler
e,ne iş yapıyorsun ,diye sordum

Son düzenleme:
bekarlık sultanlıkmiş okyanus

canım data a dan z ye tarih soru bankası

ve

pegem tarih soru bankası

Ya bemedik sultanlık degil arada kalıyorum hem annemlere olmak istiyorum hem kocamla acaba onu babam bizim evemi alsaydı annemlerdende ayrılmadım ama tayini var elbet gidicez başka sehirlere Sende 40 türkce 30 tarih 18 coğrafya çözdün ozaman olsun bak kısa gunün karı

Cevap b mı canim

aşağıdaki cümlelerin hangisin devrik bir isim çümlesidir
a.anlaşılamayan olaylar oluyordu bu kentte
b.güneşin yeryüzünü yaktığı kanısındaydı
c.yazın büyük bölümünü tatilde geçirdi
d.bu olaydan sonda gözüm herkesin üzerinde artık
e.reklamlarda artık yapay karakterler ön plana çıkıyor

devrik çümleyi biliyorum ama devrik isim çümlesi nedir
lütfen biiri bana açıklayabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…