2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

5 numara uyuşmuyor

hanımlar günaydın geçen akşamki depremden çok kötü oldum uyuyamadım
dün sersem gibiydim bi de yoğunluk vardı maf oldum eve geldim ne ders ne bişe öğle arasnda çödüğüm 15 tarih sorusu kar kaldı o kadr
bugün dışardayım yarın yokum ben ne zmaan ders çalışıcam yaaaaaa

nerede oldu canım deprem
ben burda dün hissettim ama uykusuzluktan dedim bana öyle geldi
burda da mı oldu acep

ilk turk devletlernde ulke meselelerinin görüşülüp karara bağlandığı kurultayda
1askeri
2dini
3ekonomik hangileri ele alınırdı
a)yalnız 1
b)yalnız 2
c)yalnız 3
d)2 ve 3
e)1 2 3

bu sorunu cevabını kurultayda din görevlilerine yer verilmediği için 1 ve 3 dicektim ama şıklarda yok dogru cvp ise e miş kitapta öyle yazıyor sizce doğrumu yani din adamalrı kurultayda olmasa dahi dini konular göruşuluyormuydu

kurultaya kağan,hatun,boy beyleri,hanedan üyeleri askeri yöneticiler ve diğer devlet adamları katılıyor. Din adamı yok ama dini konular da ele alınıyordu.
umarım yanılmıyorumdur.

Son düzenleme:

ahmet için 8-2=6 kız
alev 5-2=3 erkek
canan 5-2-1=2 (-1 ahmet'ten geliyor)
geriye 4 erkek 6 kız kalıyor. 4*6=24
toplam=6+3+2+24=35 buldum ben :26:
ne kadar kaprisli bir topluluk böyle

canan için 2 erkek
alev için 3 erkek
ayşe için 4 erkek kalır istenmeyenleri çıkarınca

bu durumda geri kalan 5 kız için 5 erkek kalır 5*5 = 25

25+4+3+2= 34

KizlarnerdesinizBen bügünde anayasaya başlayamadim yabir deneme coZdum 150 de tarih sorusu coZdum şimdi 18 soruluk bir coğrafya denemesi çözücem Siz neler yaptınız bugün

Günaydın KPSS yoldaşlarım Kahvaltı edip vatandaşlığa başlıcam yoksa kalıyor aksamada türkce coğrafya tarihten olan günlük standart sorularımı çözücem Sizin planlar ne yine kimseler yok

Günaydın KPSS yoldaşlarım Kahvaltı edip vatandaşlığa başlıcam yoksa kalıyor aksamada türkce coğrafya tarihten olan günlük standart sorularımı çözücem Sizin planlar ne yine kimseler yok

gunaydın canım bende vatandaslık calısacagım soru cözeceğim bide geometri konuları bitti ondan soru çözeceğim

gunaydın canım bende vatandaslık calısacagım soru cözeceğim bide geometri konuları bitti ondan soru çözeceğim

Günaydın tatlım benim daha geometride 3 konu bitti Vatandaşlık bitince calisicam onlara su vatandaşlıkta bitse üzerimden koca bir yük kalkacak tekrar yaparken aradan geometriyide çıkartırım bugün ben ilk konuyu bitiricem ins. Vatandasligin sorularını çözücem

canım baslayınca corap sökügü gıbı gelıyor. Bizim hoca çok ayrıntıya girmeyin calısırken diyor.

canım baslayınca corap sökügü gıbı gelıyor. Bizim hoca çok ayrıntıya girmeyin calısırken diyor.

Bende pek ayrıntıya gitmiycem zaten sorularda hep mahkeme çeşitlerini tarih falan soruyorlar net sorular ben ihtiyacan konuyu çalışıp pegem ders notlarindanda özetini okuycam her konuyu bir veya 2 günde bitiricem bol soru çözüp o özet kitabı okuycam hep ihtiyac sen sor ben söyleyin odada vatandaşlık oranda sorucevap seklinde bide ondan bakarım yeter

kızlar günaydın :)) erkenden yollar koyuldum öğleden sonra çalışablcem valla :)) kolay gelsin sizlere cqnlar :)

Vatandaşlığın ilk konusunu bitirdim Pek bisi kalmadı aklımda ama şimdi özet kitaplardan bakicam bide sonra sorulara gecicem

Benim sözel bitti matematik ve geometriden eksiklerim var sadece
ama onlara da hiç çalışmak gelmiyor içimden yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…