1,eserin konusu ,şairin yapıtındaki o büyülü atmosfere gölge düşürmüş (eleştiri)
2,şair milli edebiyatın en başarılı örneklerini bize sunmuştur (karşılaştırma )
3,evlediğini bir de ankara merkeze atandığını kabul edelim (varsayım )
4,hayatı dolu dolu yaşamak için her şeyi akışına bırakın (öneri )
5,böyle bi r durumda size hiçbir yekilde laf söylemek düşmez beyefendi ,(çırarım )
numaralanmış cümlelerin hangisi ,ayraç içinde verilen kavramla uyuşlmamaktadır
1,2,3,4,5,
1) tanık gösterme
2) çıkarım
Diyorum ben :44:
hanımlar günaydın geçen akşamki depremden çok kötü oldum uyuyamadım
dün sersem gibiydim bi de yoğunluk vardı maf oldum eve geldim ne ders ne bişe öğle arasnda çödüğüm 15 tarih sorusu kar kaldı o kadr
bugün dışardayım yarın yokum ben ne zmaan ders çalışıcam yaaaaaa
ilk turk devletlernde ulke meselelerinin görüşülüp karara bağlandığı kurultayda
1askeri
2dini
3ekonomik hangileri ele alınırdı
a)yalnız 1
b)yalnız 2
c)yalnız 3
d)2 ve 3
e)1 2 3
bu sorunu cevabını kurultayda din görevlilerine yer verilmediği için 1 ve 3 dicektim ama şıklarda yok dogru cvp ise e miş kitapta öyle yazıyor sizce doğrumu yani din adamalrı kurultayda olmasa dahi dini konular göruşuluyormuydu
Bir eğlence partisinde beş erkek ve 8 kız bulunuyor. Eğer Canan
ve Alev, Orhan ve Zeki ile dans etmek istemiyorlar ve Ahmet de Canan ve Ayşe ile
dans etmek istemiyorsa kaç farklı şekilde dans edecek çift meydana getirilebilir?
cvb 34?
nerede oldu canım deprem
ben burda dün hissettim ama uykusuzluktan dedim bana öyle geldi
burda da mı oldu acep
Bir eğlence partisinde beş erkek ve 8 kız bulunuyor. Eğer Canan
ve Alev, Orhan ve Zeki ile dans etmek istemiyorlar ve Ahmet de Canan ve Ayşe ile
dans etmek istemiyorsa kaç farklı şekilde dans edecek çift meydana getirilebilir?
cvb 34?
Günaydın KPSS yoldaşlarımKahvaltı edip vatandaşlığa başlıcam yoksa kalıyor aksamada türkce coğrafya tarihten olan günlük standart sorularımı çözücem Sizin planlar ne yine kimseler yok
gunaydın canım bende vatandaslık calısacagım soru cözeceğim bide geometri konuları bitti ondan soru çözeceğim
Günaydın tatlım benim daha geometride 3 konu bittiVatandaşlık bitince calisicam onlara su vatandaşlıkta bitse üzerimden koca bir yük kalkacak tekrar yaparken aradan geometriyide çıkartırım bugün ben ilk konuyu bitiricem ins. Vatandasligin sorularını çözücem
canım baslayınca corap sökügü gıbı gelıyor. Bizim hoca çok ayrıntıya girmeyin calısırken diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?