2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Benim sözel bitti matematik ve geometriden eksiklerim var sadece
ama onlara da hiç çalışmak gelmiyor içimden yaa

BEnimde sözellerden vatandaşlık kaldı ona başladım bugün geometride yarım ama mAti çok seviyorum ben sözerler unutuluyor ya

Aşağıdakilerden hangisi Türkiyede toprak tiplerinin oluşmasında en fazla etkili faktördür?

a-akarsular

b-yerşekilleri

c-anakaya cinsi

d-iklim

e-bitki örtüsü

cnm bu gün sorucam not aldım sorunu . . . yalnız soruda EN FAZLA denmiş cnm iklim toprak yapısı açısından anakaya cinsinden bence de daha önde . . . sıcaklık soğukluk ılımanlık yani iklimde çeşitlilik her şeyi çeşitlendirir . . .

Slm canım nasılsın Dershanen yokmu bugun

var cnm çıkıcam brzdan okimmmmm . . .

cnm şunun ; 2012 KPSS Gen. Kül. Gen. Yet. 2001-2011 Çıkmış Sorular Murat Yayınları 99 dan başlayanı vardı . . . şimdi bulamadım netten ben ona karar vermiştim mesela . . .
yediiklimi al sorularını tek geçerim cnm ya özellikle coğrafya . . .

Canım dediğin kitapta onlisans sorularında varmı acaba ben aslında sadece onlisans ve ortaöğretimi istiyorum
2012 KPSS Lise Önlisan 2002-2010 Çıkmış Sorular Murat Yayınları
2012 KPSS Lise Ön Lisans Tamamı Çözümlü Çıkmış Sorular Yediiklim Yayınları
Bu ikisinden birini alayım diyordum ama karar veremedimBidahaki ayda yediiklimin soru bankasını ve deneme sınav setini alıcam bu ay yediiklim coğrafya soru bankasını ve ihtiyac tüm dersler çözümlu soru balasını alıcam 10 gun Burdur'a gidicez bu iki kitabı orda çözüp bitiricem tatili bos geçirmemem için alıyorum coğrafyada yeni bitti pekiştire o soru bankasiyla diye düşündüm
kargo parası vermişsen cikmis soru kitabınızda alayım bidahaki aya kalması o ayada var baya alacağım kıtap

Guiet anayasanın ilk konusunu bitirdim beni tabloya eklermisin bir zahmet120 soru coZdum anayasadan şimdi yemek molası verdim esim balkonda yemek istedi balkona hazirliycam sonra kahvemi yapıp devam edicem anayasa sorularıma bir arada türkce tarih coğrafyadan birer test çözücem Nerdesiniz kizlar bos yine burasi

hemen ekliyorum cnaım :13:
bende şimdi başlıyorum dün çk yoruldum bugünde toplantı vardı sabah sabah levente gittim geldim uyudum valla yoksa hiç çözemezdim bende ihtiyacın tarihinin bitircem geldiğim konuları çok az kaldı :18:

Geceler uzun çözersin baya bi soru Canım senin. Duduklu tencere Noldu hbr varmı? Bizim kitaplik iptal olmadı formdan aradılar yarın kargoya vericez diye

Geceler uzun çözersin baya bi soru Canım senin. Duduklu tencere Noldu hbr varmı? Bizim kitaplik iptal olmadı formdan aradılar yarın kargoya vericez diye

inşallah canım
haber yok hala ellerinde olup olmadığına bakıyolar çarşambadan beri.dahada ordan alışveriş yapmam valla

ayyy kızlar burda deprem oldu:18::18::18::18: korkudan eve giremiyorz ders nasıl çalşcam ben yaa

Son düzenleme:
selamlar, yan topikten sizi bi ziyaret edeyim dedim komşuyuz nihayetinde

günde yada haftada kaç soru çözüyorsunuz toplamda ?

goldfly çok geçmiş olsun canım siz ilk defa yaşıyonuz bide
nasılsınız bişey yok inşallah.geçendede burda olmuştu 5.1 bütün gece uyuyamdım :18:

Tamam canım hadi yi dersler bende vatandaşlığa devam edeyim sorularımı çözeyim aksam görüşürüz

teşekkürler cnmcm . . .

okym sen bu kitapları bitirebiliyo musun cnm ? yoksa bitmeden mi alıyosun kitap ?

adilemirrrrrrrrrrrrrr sorunu sordum cnm sıcağı sıcağına toprak çeşitliliği ile ilgili olan sorunu cnm benim . . .

kayaç yapısı yer yapısı toprağın çeşitlenmesinden ziyade toprağın oluşumunda etkiliymiş cnm iklimde bu toprağın çeşitlenmesinde en etkili faktörmüş . . .
yani oluşumda yer yapısı çeşitlenmede ise iklim . . .

kızlar soru çözelim mi paylaşım yapalım . . .​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…