Benim sözel bitti matematik ve geometriden eksiklerim var sadece
ama onlara da hiç çalışmak gelmiyor içimden yaa
tamam canım
bende ikilemde kaldım
bu soruyu sabun dersane çoğrafya öğretmenine sorsun
sabunnnnnnnnnnn
Aşağıdakilerden hangisi Türkiyede toprak tiplerinin oluşmasında en fazla etkili faktördür?
a-akarsular
b-yerşekilleri
c-anakaya cinsi
d-iklim
e-bitki örtüsü
Slm canım nasılsınDershanen yokmu bugun
Sabun tatlım cikmis sorular kitabı aldinmi ben bugün sipariş vericem karar veremedimbu iki kitabı ve cikmis soru kitabı alıcam amacımız soru kitabına karar kilamadim
2012 KPSS Ön Lisans Devlette Çalışmak İster Misiniz? (Çözümlü S.B.) İhtiyaç Yayınları
2012 KPSS Coğrafya Soru Yağmuru Yediiklim Yayıncılık
cnm bu gün sorucam not aldım sorunu . . . yalnız soruda EN FAZLA denmiş cnm iklim toprak yapısı açısından anakaya cinsinden bence de daha önde . . . sıcaklık soğukluk ılımanlık yani iklimde çeşitlilik her şeyi çeşitlendirir . . .
var cnm çıkıcam brzdan okimmmmm . . .
cnm şunun ; 2012 KPSS Gen. Kül. Gen. Yet. 2001-2011 Çıkmış Sorular Murat Yayınları 99 dan başlayanı vardı . . . şimdi bulamadım netten ben ona karar vermiştim mesela . . .
yediiklimi al sorularını tek geçerim cnm ya özellikle coğrafya . . .
cnm çıkim ben akşama girmeye çalışırım . . . öptüm . . .
Guiet anayasanın ilk konusunu bitirdim beni tabloya eklermisin bir zahmet120 soru coZdum anayasadan şimdi yemek molası verdim esim balkonda yemek istedi balkona hazirliycam sonra kahvemi yapıp devam edicem anayasa sorularıma bir arada türkce tarih coğrafyadan birer test çözücem Nerdesiniz kizlar bos yine burasi
hemen ekliyorum cnaım :13:
bende şimdi başlıyorum dün çk yoruldum bugünde toplantı vardı sabah sabah levente gittimgeldim uyudum valla yoksa hiç çözemezdim bende ihtiyacın tarihinin bitircem geldiğim konuları çok az kaldı :18:
Geceler uzun çözersin baya bi soruCanım senin. Duduklu tencere Noldu hbr varmı? Bizim kitaplik iptal olmadı formdan aradılar yarın kargoya vericez diye
ayyy kızlar burda deprem oldu:18::18::18::18: korkudan eve giremiyorz ders nasıl çalşcam ben yaa
Tamam canım hadi yi dersler bende vatandaşlığa devam edeyim sorularımı çözeyim aksam görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?