teşekkürler cnmcm . . .
okym sen bu kitapları bitirebiliyo musun cnm ? yoksa bitmeden mi alıyosun kitap ?
adilemirrrrrrrrrrrrrr sorunu sordum cnm sıcağı sıcağına toprak çeşitliliği ile ilgili olan sorunu cnm benim . . .
kayaç yapısı yer yapısı toprağın çeşitlenmesinden ziyade toprağın oluşumunda etkiliymiş cnm iklimde bu toprağın çeşitlenmesinde en etkili faktörmüş . . .
yani oluşumda yer yapısı çeşitlenmede ise iklim . . .
kızlar soru çözelim mi paylaşım yapalım . . .
goldfly çok geçmiş olsun canım siz ilk defa yaşıyonuz bide
nasılsınız bişey yok inşallah.geçendede burda olmuştu 5.1 bütün gece uyuyamdım :18:
Arkadaşlar Merhaba,
Bende kpss ye çalışmak istiyorum.AÖF 4.sınıf öğrencisiyim ama henüz bitmediği için lise mezunu olarak giricem sanırım değil mi ?
Birde zaman az kaldı ama yinede çalışmak istiyorum ama nasıl nereden başlamalıyım bilmiyorum.
Lütfen bana yardımcı olun
cnm AÖF bölümün ne???? 4. sınıfa mı geçtin yoksa 4. snıf bitti mi cnm yani bittide büte kalma ihtmaln falan mı var??? Eğer bittyse bütünlemeye kalsanda sorun yok 4. sınıf olarak gireblrsn... ama cnm 4 e geçtysen aynı benm durumumo zaman lise olarak gir... eğer çok çalştysan ve son atamalarda atanırım diyorsan bu kpss ye gir ama kayıtları geçmştr lisans kpss nin diye düşünüyorum cnm... sen eylülde ki lise kpssye kayıt yaptır... 2014 de de lisansa cnm kolay gelsn
Kpss ye 2 sene önce girdiğimde aynı sene evlendim ehliyet sınavına girdim ehliyetimi aldım düğünümle aynı güne geldi sınav tarhii hatta :)) düğün tarihimi ileri aldı m nitekim neden anlatıyorum cancağızım sölim ben bu kadar işin arasında Kpss ye son 2 ay kala hazırlandım dershanesiz evde ve 82 önlisans aldım şuan son atamaları bekliyorum kpss ye tekrar girsem hedefim 95 en az olurdu sende öle yap bence nitekim ben kpss ye nasıl çalışılır çözdüm
günaydın kızlar
bugün akşam baya bi soru çözmeyi planlıyorum bakalım eve bi gideyim kendimi acayip enerjik hissediyorum anayasa 3. konuya çalışcam bi de
Kizlar size coğrafya sorularım var
Aşağıdakilerden hangisi Türkiye'de kırsal kesimlerden sehirlere olan göç ile ortaya çıkan sonuclardan birisi değildir?
Sanayinin gelişmesi
İşsizliğin artması
Çarpık kentleşme
Doğurganlığın artması
Kisi basına milli gelirin artması
Yetiştirilmesi için belirgin bir iklim özelliği gerektirmeyecek tutun bitkisinin kalite sorunu çıktığı icinyetistirilemedigi tek bolge aşağıdakilerden hangisidir?
İç Anadolu
Dogu Anadolu
Güneydoğu Anadolu
Akdeniz
Marmara
Aşağıdakilerden hangisi Türkiye'de kırsal kesimlerden sehirlere olan göç ile ortaya çıkan sonuclardan birisi değildir?
Sanayinin gelişmesi
İşsizliğin artması
Çarpık kentleşme
Doğurganlığın artması
Yetiştirilmesi için belirgin bir iklim özelliği gerektirmeyecek tutun bitkisinin kalite sorunu çıktığı icinyetistirilemedigi tek bolge aşağıdakilerden hangisidir?
İç Anadolu
Dogu Anadolu
Güneydoğu Anadolu
Akdeniz
Marmara
Sanayinin gelişmesi
İşsizliğin artması
Çarpık kentleşme
Doğurganlığın artması
İç Anadolu
Dogu Anadolu
Güneydoğu Anadolu
Akdeniz
Marmara
2 si arasında kaldım dahasına beyin iizn vermedi vallahikişi başı milli gelirin artması ve iç anadolu diyorum :44:
sıcaktan kafa bunaldı
1- D
2-B
? doğru mudur :26:
2 si arasında kaldım dahasına beyin iizn vermedi vallahi
tütün iç anadolu hariç her yerde yetişiyor .
1 eKizlar size coğrafya sorularım var
Sanayinin gelişmesi
İşsizliğin artması
Çarpık kentleşme
Doğurganlığın artması
İç Anadolu
Dogu Anadolu
Güneydoğu Anadolu
Akdeniz
Marmara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?