2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Günaydın canım benim tarih ve türkce hemen hemen bütün kitaplarında bitti kimisinde coğrafya azıcık kaldı kimisinde mat geometriyi tam bitirmedim onlar duruyor bide anayasa onada yeni geçtim onlarda konular bitince biter kısmetse geçenlerde aldığın tarih türkce soru bankalarım yarm onlardanda hergün coZuyorum ama onlarda biter yakında bu yeni alacaklarımı tatile gidicez orda bitiricem digerleri yarım yarım götürmek istemiyorum bunları hem bastan sona çözer tekrar etmiş olurum sorularla mat coğrafya tarih türkce bitti benim anayasaya başladım bide geometri yarım sınava 2 ay onlarida bitiririm diye düşünüyorum bakalım sonra tekrar soru çözümü denemeye yüklenicim tamamen biten soru bankam yok anayasa ve geometri kısımları duruyor tüm dersler bitince onlarda bitticek Ama tek tek oan soru bankalarından türkcelerin hepsi bitti bir soru bankası var oda yarım coğrafyada yeni bitti diye bazı soru bankalarında var ondanda çözülecek yerler Aksam istersen anayasa çözelim benim ilk konu bitti dün 150 soru coZdum bugün tekrar calisicam ilk konuya özet kitaplardan iyice otursun yarın başka konuya gecicem ins.

Arkadaşlar Merhaba,

Bende kpss ye çalışmak istiyorum.AÖF 4.sınıf öğrencisiyim ama henüz bitmediği için lise mezunu olarak giricem sanırım değil mi ?
Birde zaman az kaldı ama yinede çalışmak istiyorum ama nasıl nereden başlamalıyım bilmiyorum.
Lütfen bana yardımcı olun

goldfly çok geçmiş olsun canım siz ilk defa yaşıyonuz bide
nasılsınız bişey yok inşallah.geçendede burda olmuştu 5.1 bütün gece uyuyamdım :18:

cnm çok şükür birşey yok da... ama öyle kötü sallandı ki.... Evin yıkılmadığına çok şaşırdım... inşallah büyük deprem olmaz başka.... çok korkuyorum:18:

cnm AÖF bölümün ne???? 4. sınıfa mı geçtin yoksa 4. snıf bitti mi cnm yani bittide büte kalma ihtmaln falan mı var??? Eğer bittyse bütünlemeye kalsanda sorun yok 4. sınıf olarak gireblrsn... ama cnm 4 e geçtysen aynı benm durumum o zaman lise olarak gir... eğer çok çalştysan ve son atamalarda atanırım diyorsan bu kpss ye gir ama kayıtları geçmştr lisans kpss nin diye düşünüyorum cnm... sen eylülde ki lise kpssye kayıt yaptır... 2014 de de lisansa cnm kolay gelsn

günaydın kızlar
bugün akşam baya bi soru çözmeyi planlıyorum bakalım eve bi gideyim kendimi acayip enerjik hissediyorum anayasa 3. konuya çalışcam bi de

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr. aklıma bi şey takıldı. anayasa mahkemesi raportürü atanır mı seçilir mi ? atanmasından veya seçilmesinden kim sorumludur.

Son düzenleme:
Kpss ye 2 sene önce girdiğimde aynı sene evlendim ehliyet sınavına girdim ehliyetimi aldım düğünümle aynı güne geldi sınav tarhii hatta :)) düğün tarihimi ileri aldı m nitekim neden anlatıyorum cancağızım sölim ben bu kadar işin arasında Kpss ye son 2 ay kala hazırlandım dershanesiz evde ve 82 önlisans aldım şuan son atamaları bekliyorum kpss ye tekrar girsem hedefim 95 en az olurdu sende öle yap bence nitekim ben kpss ye nasıl çalışılır çözdüm

Aöf 4.sınıftayım büte garanti kalcam
Liseden giricem ama nasıl ve nerden başlamalıyım bu sınava kendini adamış arkadaşlardan yardım iistiyorum litfennnnnnnnnnnnnn:2:

bu işi çözmüşsen ne mutlu . . . bizimlede paylaşırsın belki bizde çözeriz bu işi . . .

Tarihten Atatürk ilke ve inkılaplarından 140 soru türkce paragraf 40 soru cografyadanda karma test 20 soru coZdum 200 soru cozdum şimdi yarım saat dinlenicem basım ağrıdı sonra anayasa özetine çalışıp 200 soruda ondan çözdüğümde bügünde böyle gecer

günaydın kızlar
bugün akşam baya bi soru çözmeyi planlıyorum bakalım eve bi gideyim kendimi acayip enerjik hissediyorum anayasa 3. konuya çalışcam bi de

Ben dün ilk konuyu bitirdim ama çok karışık bugün yine tekrar edip soru çözücem yarın bende 2. Konuya gecicem bakalım kismetse

Kizlar size coğrafya sorularım var

Aşağıdakilerden hangisi Türkiye'de kırsal kesimlerden sehirlere olan göç ile ortaya çıkan sonuclardan birisi değildir?
Sanayinin gelişmesi
İşsizliğin artması
Çarpık kentleşme
Doğurganlığın artması
Kisi basına milli gelirin artması

Yetiştirilmesi için belirgin bir iklim özelliği gerektirmeyecek tutun bitkisinin kalite sorunu çıktığı icinyetistirilemedigi tek bolge aşağıdakilerden hangisidir?
İç Anadolu
Dogu Anadolu
Güneydoğu Anadolu
Akdeniz
Marmara

1- D
2-B
? doğru mudur :26:

1. sorudan emin değilim beynimi yordu.

kişi başı milli gelirin artması ve iç anadolu diyorum :44:
sıcaktan kafa bunaldı

1 e
2 konusunda fikrim yok hemen her iklimde yetişiyorr ise tütün kaliteyi ne düşürüyor olabilir (iç anadolu da )

kafam patladı artık bu günlük bu kadar ders çalışmak yeter
quiet canım anayasa ilk 3 konu bitmiştir tabloya eklersin.
bide üstüne bol bol soru çözdüm sen sor ben söyleyeyim kitabından da okudum eh kapanışı yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…