Selam kızlar .Günün özetini veriyorum .Tarih 8. ve 9. üniteyi bitirdim . 90 tarih sorusu çözdüm. bu konular daha akılda kalıcı neydi osmanlıdan önceki şeyler off,kızımın uyku saatinde ders çalışamadığım için bugün onu çok ihmal ettim pepeeye mahkum kaldı yavrum :/ evinde altını üstüne getirdi sıkıntıdan .Ama dün akşam babaneme gittik değişiklik oldu ona akşamları gidip geliyoruz hava almış oluyor.;Ama bana da eşime de çok yorucu oluyor . Neysecime pek özele girmiyim . Kızlar sizce hızım nasıl yetişebilecek miyim yaa daha vatandaşlık türkçe ve geometri var ( bi de permütasyon kombinasyon olasılık modüler ünitelerim kaldı.Türkçeden ilk iki üniteyi çözdüm kolay gelince ) durumum bu içimden bi ses kazanırsın diyor yaa doğu hariç köy kasaba heryere gidebiliriz diye konuştuk eşimle bakalım hayırllısı :18: sizlerde durumlar nasıl ? Nasıl gidiyor hayat nasıl gidiyor denemeler ? ben yemek yapmaya gidiyorum geç bile kaldım Allaha emanet olun
Bende 120 soruluk bir deneme coZdum genel kültür 30 net genel yetenek 53 net çıktı genel kültür tekrarına başlıyorum hemen yarın unutmuşum cogunuDün aksam esim nöbetçiyi bugün geldi zaman geçmiyor esim olmayınca çok sıkılıyorum Bizimde planlar çok seneye esimin dogu gorevi dönüşte ev alalım diyoruz seninde maaş olur krediyi öderiz hemen diyor kazanacak gözüyle bakıyor ama ben korkuyorum acikcasi:18:Bugün 120 anayasa 30 mat birde deneme coZdum toplam 270 soru oldu şimdi birkaç test türkce çözüp anayasaya devam edicem İns. Memur olacağız Allah yardımcımız olsun hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin ins.
kk'ya ara vermiştim girmiyodum uzun süredir.bugün baktığımda hala burdaysan ve hala soru çözüp,ders çalışıyorsan. kesinlikle kazanırsın. kk da güzel haberini en çok duymak isteyen kişilerden biride bnm :) takipçinim
Bende 120 soruluk bir deneme coZdum genel kültür 30 net genel yetenek 53 net çıktı genel kültür tekrarına başlıyorum hemen yarın unutmuşum cogunuDün aksam esim nöbetçiyi bugün geldi zaman geçmiyor esim olmayınca çok sıkılıyorum Bizimde planlar çok seneye esimin dogu gorevi dönüşte ev alalım diyoruz seninde maaş olur krediyi öderiz hemen diyor kazanacak gözüyle bakıyor ama ben korkuyorum acikcasi:18:Bugün 120 anayasa 30 mat birde deneme coZdum toplam 270 soru oldu şimdi birkaç test türkce çözüp anayasaya devam edicem İns. Memur olacağız Allah yardımcımız olsun hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin ins.
Planlarımız hemen hemen aynı bizde eşimle aynı şeylerin hayalini kuruyoruz tek fark biz seneye doğudan batıya gidicez inşallah herkes memur olur :) Bende bugün 120 soruluk deneme yaptım sonra 180 coğ. çözdüm az öncede 100 türkçe çözdüm şimdi bıraktım artık bugün kafam almıyor bugünlük yeter :)
Senin esindemi asker canim? İns. Oluruz memurBizim seneye 2 yıl dogu var bende memur olursam çabuk gecer es götürülmeden yer gelecek çünkü büyük ihtimal karakol gelecek Bende sabahtan 100 anayasa 30 mat denemesi birde 120 soruluk deneme coZdum aksam yemekten sonrada 20 türkce 100 anayasa coZdum bıraktım artık yarın genel kültür tekrarı yapicam hergunku gibi bir deneme çözücem bakalım İyi geceler herkese
Yok canım polis benim eşim. Bizimde son senemiz batıya gidicez benim memurluk olursa ona göre bir şehre gideriz artık :) Bende yeni derse başlicam vat. aldığım notları tekrar edip vat. soru çözeyim sonra mat. denemesi hadi herkese kolay gelsin..
Kizlar su soruya bir bakarmisiniz?
Bir ısı 2 usta 6 günde , 4 çırak 24 günde bitirebilmektedir.buna göre 4 usta ile 8 çırak aynı ısı kaç günde yapar?Cevap 12/5 olacakis
Osmanlı devletinin temel özellikleri dikkate alındığı taktirde padişah ferman ve kanunların en çok
I.Toprak
II.Reaya
III.Din
Hangi alanda yoğunlaştığı söylenebilir?
A)Yalnız I
B)Yalnız II
C)I ve II
D)Yalnız III
E)I,II,III
Kızlar uyudunuz muBenim 2 tane tarih sorum varrr
Osmanlı devletinde meydana gelen gelişmelerden;
I.Kanun-i Esasi
II. Mecelle
III. Meclis-i Mebusan
Hangileri ile bu devetin islam dünyasında "ilk olma" özelliğine sahip olduğu söylenebilir?
A)Yalnız I
B)Yalnız II
C) II ve III
D)Yalnız II
E)I,II ve III
Kızlar demin yargının bi denemesini çözdüm bu iki soruyu yapamadımmm:84::84::84:
Kızlar dün gece paylaştığım soruları kimse görmedi galibaŞunlara hayrınıza bi baksanz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?