2012 mart anneleri doğum listesi-doğum hikayeleri

Caniminnnn ici birtanem askim oglum
Ne zaman gelecek gelmedi diye syiklarken 22 subat sabahi nisanin gelmesi ile heyecanlandim ama yinede seni beklemiyordum
Doktorumu aradim agrin olursa gel hemen dede saat 2 gibi ufakkasilmalar basladi doktorumu aradim hemen atla gel dedi
Annemlere hber vermedim dso ucta sadece nisan geldi hemen heyecanlandirmyyaim dedim esimide arayip ben hastaneye gidiyorum doktor bir kontrol edecek acil bir durum olursa atlar gelirsin dedim
Hastaneye gittigimde ufak bir kanama bsladi doktor nst yenaldi duzenli sancilarim baslamis bu gece ya da en gec yrin dogum yparain dedigimde afalldim sasirdim megersem hic hazir degilmisim doktorum eve git bol bol yuru cantani hazirla ve 7 de gel dedi hemen esimi ve annemleri aradim herkes bir saat icinde eve geldi son hazirliklar ypildi saat 6 dan 7 ye kadar tempolu yuruyus yaptim sancilarin siddeti gelmeye baslamisti hastaneye gittik hemen yatisim yapildi nstye baglendim sancilarim 50 ve 60 lata cikti biranda hastane doldu tasti teyzelerim kuzenlerim arkadaslarim hepsi gelmisti. Saat 9 oldugunda acilma 7 santim oldu cok hizli ilerliyordu doktor herkesi odadan cikardi elle surekli acilmayi kontrol ediyordu bu sirada suyum doktorumun suratina patladi beni hemen dogumhaneye indirdiler mesanemi bosaltti ilk ikinmamda bebisimin saclari cikti ucuncu ikinmada kafa ve omuzlar cikti ayaklari su gibi akip cikti icimden simsiyah sacli oglum aglamaya basladi gobek krdonu kesilince oglumu gogsume vediler oglusumla dudak dudagaopustuk o ani hayatim boyunca unutamam dikislerim dikilirken oglumu syretmekten acinibilehissetmedim
Saa 23:05 te oglum kollarimdaydi
dogumhaneden ciktigimda esim agliyor ve cook guzelbir oglumuzoldu diyip beni optu.
İyiki dogdun benim kucuk sevgilim seni cokkk seviyorum allah seni nazarlardan saklasin

sevgili derin maşallah sana ve minik mucizene
Rabbim senin gibi rahat bir doğumu benle birlikte tüm arkadaşlara nasip etsin
sağlıkla büyüt yavrunu

Maşallah esperanzacım gözünaydın mavişini almışsın kucağına
hani konuşmuştukya sezodan sonra sütün gelmesi için sıcak su torbasıyla havluyu yaptınmı merak ettim

evet sıcak su torbasını yaptım cnm, hatta son geceden başladım yapmaya:) onunla ilgilimidir bilmem ama geldi sütüm doğumdan hemen sonra.

benm doğumum tahminimden çok daha rahat geçti, darısı hepinizin başına. çok korkuyordum iyileşememekten çünkü tek başımayım. annem doğumdan 2 gün sonra gitti. bana bakacak kimse de yok. Allah sesimi duydu, şifalar verdi bana

esperanza canım doğumunda hikayende mutlu sonla bitmiş
canıım darısı başımıza olsun inşallah
yavrun ömürlü olsun ve sağlıkla büyüsün hep

canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün her doğumun kendine göre zorlukları vardır kolay doğum yoktur ama seninki yine zorun kolayı olmus diyelim . inşallah benimde böyle olur Rabbim hepimizi biran önce kurtarsın.

çok güzel bi doğum hikayesi maşallah oğluşuna ve sana Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Rabbim ne kadar güzel bi doğum nasip etmiş sana..
darısı normal doğum bekleyen arkadaşlara olsun.
Güle güle büyüt bebeğini canım, Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.

çok güzel anlatmışsın gözlerim doldu okurken. darısı başımza. epidural gibi bir uyuşturma yapılmadı mı merak ettim de

maaşallah
bende böyle doğurmak istiyorum. kısmet tabii

kesilirken hissettinmi? canın yandımı? büyük abdestini yaparken falan zorlandın mı? çok merak ettim.

Allah ım sağlıklı sıhhatli uzunnn ömürler versin kızlarr. çok sevindim ikinizede.. Rabbim bizleride sağ sağlim kurtarsın inşallah.

Kesilirken hiç ağrı hisettmedim canım sadece bi sıcaklık hissettim zaten sancı şiddetinden ve ıkınmaya odaklanmaktan dolayı başkabişey hissetme olasılığın kalmıyor :))Büyük abdest konusundada bi sorun yaşamadım zorlanma falan olmadı...İlk bikaç gün oturup kalkarken ve yatarken ağrı yapıyor o kadar....İnşallah sizlerde hayırlısıyla yaşayacaksınız bu güzel deneyimleri sağsalim alıcaksınız minik kuzularınızı kucağınıza

anladım kesidençok tırsıyorum ben ya neyse hayırlısı artık.. acaba cinsel hayat normale dönüyor mu ki kesiden sonra?

Ohhh ne guzel anlatmıssınn varya sankı ben yasadım:)) Allah ogluna uzun saglıklı ömur versın okurken tuylerım dıken dıken olduu gozlerım doldu:))) Ayyy benım hıkayem nasıl olck coook merak edıorum beklıorum sabırla:)))

anladım kesidençok tırsıyorum ben ya neyse hayırlısı artık.. acaba cinsel hayat normale dönüyor mu ki kesiden sonra?

Bende kesıden cok korkuorum hatta bunu konusmustuk bu yuzden hastanemı bıle degıstırdım sırf sonra problem yasamım dıyee gecende annme dedım anne dogmdn cok sonrasındn korkuorum dedımm eskı halıne doncekmı vs dıyee annemn verdıgı cevap eskısınden bıle guzl oluo:)))) zatn oyleyms usulune gore kesılıp dıkılrse hıcbır sorun cıkmazmıs zatn 40 cıkması denılen bısey var ozaman kdr bısey olması ımknsz o surede cınsel hayata donmk ıcın yeterlı bı sure dıkıs mevzusu dedıgn dıkıs sayısına kullanılan malzemeye gore degısıo mısal bızım gelının ablsını lazerle kapamıslar bende ılkkez duydum:) Vallaa bıldıklerım bukadr hakim bey ALLAH kolaylk versın:))

Canım senınde gozun aydın yavrunla saglıkla uzun bır ömrun olsun ınsallah Darısı bızım basımızaaa mutlu sona az kaldı ALLAH ın ıznıyle:))

oooo bu bilgiler bana yeterde artar bile çok sağolasınn. içim ferahladı devlette doğurcam tahminen Allah ne verdiyse artık kasap gibi kesip biçip yorgan diker gibimi dikerler bilmem.

Canım ne kadar güzel anlatmışsın gözlerim doldu,Allah bağışlasın nazarlardan saklasın inş.Darısı bize inş.

Canım korktuğun gibi olmamış çok sevindim.Allah nazarlardan saklasın minik kızını inş.

bende yazayım kıslar:) 21 şubat salı drda kontrolüm vardı gittik baştan beri herşeyim normaldi çatım normal doğuma çok müsaittti o günde yine dr alttan muayene etti 2 cm açılman var dedi ve ben az az su kaçırıodum enfeksiyon riski olabilir die bugün başlatalım doğumu dedi eve bile yollamadı duş alım kuran okuyum apar topar sancı odasına alındım(eşim eve çantalarımızı almaya eksikleri toplamaya koştu) suni sancı bağlandı 10dan 4 ekadar sancı çektim başta azken odadaki herkesle muhabbet ettim:) sonra arttı çok fenaydıı tabi bu arada sürekli elle kontrol edio dr ve ebeler bi ara ii dediler suyumu patlattılar en son sancım 3 cm olmuş o kadar sancıda, sezeryana alalım dediler afalladım bu kadar çektikten sonra az kaldıysa dayanırım dedimm daha çok çekersin dedi dr ve sezeryana alındım yatırdılar masaya önüme perde çektiler karnımda bişiler dolandırdılar sandım ki uyanık kesecekler dedim uyutmıycakmısınız (o an kesinlikle epidurali kaldıramazdımm o kadar ağrı çektimki öyle yorulmuştum ki) sonrası kendimi amliyathanede bi köşede yatarken buldum karnım boştu seslendim uyandığımı görünce yanıma geldiler bebeğim nerde iyimi dedim yukarda çok ii dediler hemen yukarı çıkardılar bebeişim beşikte herkes ağlıo beni bekliodu annem ve eşim öyle bi bakıodu ki:))) oğlumu gösterdiler çok tatlıydı kapkara saçlı minnacık :)yürümekte biraz zorlandım tuvalete zor oturdum 2 gün hastanede yattık 3 kilo 80 gr 49 cm doğdu bebeğim sütüm 2. gün geldi... çektiğim herşey şuan yanımda yatan oğlum için değer 5 tane daha doğurabilirm:) tarifi imkansız bir sevgiymiş allahım isteyen hrekese versin allahım her türlü kötülükten korusun hepimizin evlatlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…