2012 mart anneleri doğum listesi-doğum hikayeleri

Maşşallah hepinize kızlar, sağlıkla kavuşmuşsunuz kuzularınıza, darısı başımıza inşallah :)

Canım oğlum Mert Alim aramızda...

22.02.2012 sabahı büyük heyecanla uyandık uyudukmu uyumadıkmı o gece nasıl geçti hiç anlamadım...

sabah 7.30 gibi evden çıktık 8.00 de hastanede idik. önlük giydirildi. o an vücudumun heryeri heyecan ve stresten mosmordu herkes rahatlatmaya çalışıyor eşimin gözleri dolu bana bakıp duruyor... heyecan içindeydik... neyse heöşire geldi o sonda denen lanet şey yüzünden çok kötü anlar yaşadım zorla resmen taktılar çok kasıldım üstünede bağırdı hemşire... neyse beni dışarıda bekleyen aileme o an hiçbirşey diyemedim gözleirm dolu dolu asansöre bindirildim... ameliyatanede gökhan tepe çalıyordu bütün hemşireler çok tatlıydı ben ise titriyordum e sadece dua ediyordum... bana sorular fln soruldu ilk doğummu cinsiyet ne... bense titreyerek cvp veriyorum... doktorumu görünce o anı unutamam tamam dedim artık rahatım. anestezi uzamanı kafamda dikildi... kendini çok mutlu hiisedeceğin bir yerde düşün ve derin nefes al dedi nefesle anestezi verildi... 2 nefeste uyumuşum...

o andan sonra odada üstümün giydirildiğini hatırlıyorum...
o arada benden yarım saat önce gelmiş oğlum videosunu fln çekmişler temizlenişini izlemiş bizimkiler... ben gelince hepsi bana bakıyor ben baygınım onları görüyorum bilincim yerinde ama konuşamıyorum sadece ablama oğlum güzelmi dedim. yani güzellikten kastım sağlıklımı, iyimi ablamda çokkk güzel kardeşim diyinc ağlayarak gözleirmi kapadım tamam dedim bana yeter bu... oğlumu getirdiler yanıma hemen onu öptüm kokladım hemen emzirdik... sonra akşama kadar kendime yeni geldim. telefonlar, gelen giden derken akşam yürüttüler beni... karnıma arada batrıdlar pis kan aksın diye çok acıdı onun dışında beni sarsan narkoz oldu... kendime zor geldim... 2. gün koridorda yürüdük hatta akşma kendim yürüdüm. o katta doğum yapan annelerle konuştuk hep...

3. gün evimize geldik sağolunsun annem hiç başımdan ayrılmıyor... oğluşumu herkes çok sevdi...

iyiki anne olmuşum bana bu duyguyu yaşatan rabbime sonsuz teşekkürler...

maşallahlarınızı eksik etmeyin...

Rabbim nazarlardan korusun maşallahh oğluşunaa.

Son düzenleme:

maaşallah oğluna çok tatlı gerçekten..

Ay çok güzel, çok duygulandım, oğlan da çok tatlı, Allahım onu korusun, darısı da bizlere inşallah.

çok tatlı oğluşun ya maşallah sağlıkla büyüsün inşallahhh darısı başımızaaa

canım maşallah mert ali'ye nasıl güzel bir bebek
Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin ömürlü hayırlı evlat olsun

kızzzz bu ne güzellik aman yarabbim:)) maşşallah canımmm Allaha analı babalı , uzunnn sağlıklı ömür nasip etsin inşallah.. hikayen de çok güzel (ablanla diyaloğunda tüylerim diken diken oldu,kendimi yerine koydum da )

DMF canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.. doğum hikayende güzel oğluşunda maşallah.

Oyyy maşallah Mert Aliye çok tatlı, sana da maşşallah canım
Pis hemşire niye bağırıyor ki sana, o an sen savunmasızsın bişey diyemeyeciğini biliyor tabi, ne kötü insanlar var. Neyse canım sonu mutlu hikayenin. Neden genel oldun, bir de ayılman ne kadar sürdü?

Canım Allah bağışlasın çok tatlı allah nazarlardan saklasın

DMF canım çok tatlı maşallah
Allah nazarlardan saklasın.. Analı babalı büyütmek nasip etsin...

Gozun aydın olsun tekrar canım en korktugm seyyy sancı çekıp haydııı sezryna demelerıı ama kısmetse varsa oyle olmak elden ne gelır bebgını saglıkla kucagına aldn ya gerısı bos ALLAH analı babalı buytsun tekrar hayırlı olsun

Canım gozun aydınnnn cooooook tatlı oglun masallahh COk guzel anlatmssn her dogm hıkayesını okuynca kendım ve aılemdn kareler gelıo gozumn onune:))) Gule gule buyut bebısınııı hayırlı olsun tekrar

Son düzenleme:
merhaba kızlar sizleri hep okuyorum ama bel ağrımdan çok fazla kalamıyorum nette
hepinizi tek tek tebrik ediyorumm hikayelerinizi gözlerim dolarak okuyorum burayı okumak beni doğuma daha çok hazırlıyor
korkulartım azalıyorr
Allah bebeklerinizin ömrünü uzun etsinn
bende 37 haftalık oldumm doğumum normal görünüyor şimdilik inşallah bi aksilik olmazz
sağ salim bende doğum yapıp hikayemi anlatırım sizee
Allah bağışlasın bebeklerinizi
HOŞÇAKALIN

Hola ve d-m-f arkadaşlar gözünüzaydın.Allahım analı babalı büyütsün inşalalh sağlıkla sıhhatle
d-m-f ayrıca oğluşun çok tatlı tombiş tombiş maşallah

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım...
darısı doğum yapacak arkadaşlarımın başına...

hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

Bugün miniğim Rüya'm am bir haftalık oldu, 24 şubatta sezaryanla doğum yaptım. Meşhur tabirle planlı sezaryan oldu. Doğum öncesi kafamda çok soru işareti ve korku vardı. Sonuçta normal ya da sezaryan ikisinden de korkuyor insan. Fakat doktorumlada konuşunca sezaryan bana daha mantıklı geldi, hem bebek açısından da daha sağlıklı olduğunu öğrendim. Ve zaten doğum sonrası doktorum normal doğumun çok zor olurdu çünkü rahimde hiç açılma yoktu dedi..
Her neyse anlatayım doğum hikayemi.. 22 şubatta doğum öncesi son doktor kontrolüme gittim, nst de sancım çıktı ve doktor eliylede kasılmaları gösterdi bana. Bizim bebek hareketi sandığımız şeyle rahimin kasılmaları kızlar, bende hiç kasılmam yok falan diyordum meğerse bilmiyormuşum. Sancı çıkınca alttan muayene yaptı. Hiç açılma yok dedi ki 39. haftaya girmiştim. Ve 24 şubat için doğuma karar verdik.
24 şubat sabahı binbir korkuyla gittim hastaneye, ki çok sakin biriyimdir. epiduralimi taktılar önce, çok rahat oluyor takılması, önemli olan kendinizi kasmamanız. ve ben epidural olunca beldn aşağımı hiç hissetmeyeceğimi sanıyordum meğerse öyle değilmiş. yani ayağını parmaklarını bacaklarını gayet rahat hareket ettirerbiliyorsun ama acı hissetmiyorsun, his var acı yok. yaklaşık 10 dk sonrada doğuma götürdüler.
Öyle herkesin dediği gibi buz gibi biryer falan değil. Sonuçta üzerimizde kıyafet yok ondan soğuk gelebilir herkese. Ve şu da varki epidural bacaklarını falan sıcacık yapıyor insanın. Ameliyat sedyesine yatırılınca iki dakka geçmeden titremeye başladım, oradakilere sorunca stresten dediler, tabii bu arada bildiğim tüm duaları okudum ve birkaç dakikaya titremem geçti çok şükür. Sondayı taktılar hatta takmadan önce söylediler ve hiçbirşey hissetmedim yani dokunduklarını hissediyordum ama acı falan hissetmiyordum. El ve ayaklarımı bağladılar yani bağlama dediğim öyle sıkı sıkıya değil kolların yan tarafta uzun çıkıntılar var onlara uzatıyorsun ve kemer gibi birşeyi geçiriyorlar üstünden, bağlama dediğim bu.
Ve doktorum geldi, önce kontrolleri yapıcam dedi, tabii inanmadım doğuma başlayacağını biliyordum heyecan yapmayım diye öyle dedi ve çok zaman geçmeden prensesimin sesini duydum, hemen ağlaması çok çok iyi dedi doktorum. havluya sarıp temizlediler bebişimi ve aşılarını falan yaptılar, hepsi gözümün önünde oldu,, tartılması, giydirilmesi vs.. tabii bu arada ben muhabbet ediyordum doktorla falan, nasıl gidiyor diye başucumda bekleyen anestezici '5 dk uyutucam seni' dedi. Bende ya 5 dk deyip 1 saat uyutmayın ben iyiyim dedim, gülerek tamam dedi. iğneyi yaptı ve 5 dk biraz sersemledim sonrada çıkardılar zaten, çıkarken gülücükler saçıyordum.
Henüz doğum yapmamış arkadaşlar hiç korkmayın..

Allah analı babalı büyütsün cnm. ne güzel hikayeler var.. bizimkiler nasıl olcak bakalım :18: Allah sağlık sıhhat versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…