Caniminnnn ici birtanem askim oglum
Ne zaman gelecek gelmedi diye syiklarken 22 subat sabahi nisanin gelmesi ile heyecanlandim ama yinede seni beklemiyordum
Doktorumu aradim agrin olursa gel hemen dede saat 2 gibi ufakkasilmalar basladi doktorumu aradim hemen atla gel dedi
Annemlere hber vermedim dso ucta sadece nisan geldi hemen heyecanlandirmyyaim dedim esimide arayip ben hastaneye gidiyorum doktor bir kontrol edecek acil bir durum olursa atlar gelirsin dedim
Hastaneye gittigimde ufak bir kanama bsladi doktor nst yenaldi duzenli sancilarim baslamis bu gece ya da en gec yrin dogum yparain dedigimde afalldim sasirdim megersem hic hazir degilmisim doktorum eve git bol bol yuru cantani hazirla ve 7 de gel dedi hemen esimi ve annemleri aradim herkes bir saat icinde eve geldi son hazirliklar ypildi saat 6 dan 7 ye kadar tempolu yuruyus yaptim sancilarin siddeti gelmeye baslamisti hastaneye gittik hemen yatisim yapildi nstye baglendim sancilarim 50 ve 60 lata cikti biranda hastane doldu tasti teyzelerim kuzenlerim arkadaslarim hepsi gelmisti. Saat 9 oldugunda acilma 7 santim oldu cok hizli ilerliyordu doktor herkesi odadan cikardi elle surekli acilmayi kontrol ediyordu bu sirada suyum doktorumun suratina patladi beni hemen dogumhaneye indirdiler mesanemi bosaltti ilk ikinmamda bebisimin saclari cikti ucuncu ikinmada kafa ve omuzlar cikti ayaklari su gibi akip cikti icimden simsiyah sacli oglum aglamaya basladi gobek krdonu kesilince oglumu gogsume vediler oglusumla dudak dudagaopustuk o ani hayatim boyunca unutamam dikislerim dikilirken oglumu syretmekten acinibilehissetmedim
Saa 23:05 te oglum kollarimdaydi
dogumhaneden ciktigimda esim agliyor ve cook guzelbir oglumuzoldu diyip beni optu.
İyiki dogdun benim kucuk sevgilim seni cokkk seviyorum allah seni nazarlardan saklasin
19 şubat pazar gecesi hiç uyuyamadım.. sabaha karşı duş aldım ve son hazırlıklarımı kontrol ettim. 20 şubat pazartesi saat sabah 10da eşim, annem, kayınvalidem ve ben hastaneye doğru yola çıktık. bir önceki gece heyecandan uyuyamayan ben, o sabah çok sakin hatta resmen duygusuz bir hal almıştım. bir donukluk vardı üzerimde. hastanede bizi önce odamıza yerleştirdiler, sonra hazırlıklara başlandı. kan alındı, tansiyonum ölçüldü ve serum takıldı. 12 ye doğru ameliyathaneye alındım.. epiduralim yapılırken biraz canım yandı.. sonra o sıcaklık yayılıverdi bacaklarıma, çok kısa süre içinde hiç birşey hissedemez oldum.. operasyon sırasında önüme gerilen o paravanımsı şey sayesinde hiç bişey göremedim ama sesleri duyuyordum. serum içerisindeki sedatif maddeler kısa zaman sonra uykumu getirdi zaten. 12.30da bebişim dünyaya geldi, öyle bir ağlayışı vardı ki... hemen yanıma getirip yanağıma yapıştırdılar. yumuşacık ve bembeyazdı kızım... sonra uyumuşum, odama alındım hayal meyal hatırlıyorum. akşamüstü 6 gibi hemşire gelip yürüttü beni. tahmin ettiğim kadar kötü değildi... hastanedeki gece bir sürü ziyaretçimiz oldu. baya yoruldum. refakatçi olarak annem kaldı yanımda.ertesi gün öğlende taburcu olduk zaten.
şimdi evimizdeyiz maviş kızımla.. uykusuz geceler geçiriyoruz ama çok mutluyuz. Allah herkese bu duyguyu tattırsın inşallah....
bende yazayım kıslar:) 21 şubat salı drda kontrolüm vardı gittik baştan beri herşeyim normaldi çatım normal doğuma çok müsaittti o günde yine dr alttan muayene etti 2 cm açılman var dedi ve ben az az su kaçırıodum enfeksiyon riski olabilir die bugün başlatalım doğumu dedi eve bile yollamadı duş alım kuran okuyum apar topar sancı odasına alındım(eşim eve çantalarımızı almaya eksikleri toplamaya koştu) suni sancı bağlandı 10dan 4 ekadar sancı çektim başta azken odadaki herkesle muhabbet ettim:) sonra arttı çok fenaydıı tabi bu arada sürekli elle kontrol edio dr ve ebeler bi ara ii dediler suyumu patlattılar en son sancım 3 cm olmuşo kadar sancıda, sezeryana alalım dediler afalladım bu kadar çektikten sonra az kaldıysa dayanırım dedimm daha çok çekersin dedi dr ve sezeryana alındım yatırdılar masaya önüme perde çektiler karnımda bişiler dolandırdılar sandım ki uyanık kesecekler dedim uyutmıycakmısınız (o an kesinlikle epidurali kaldıramazdımm o kadar ağrı çektimki öyle yorulmuştum ki) sonrası kendimi amliyathanede bi köşede yatarken buldum karnım boştu seslendim uyandığımı görünce yanıma geldiler bebeğim nerde iyimi dedim yukarda çok ii dediler hemen yukarı çıkardılar bebeişim beşikte herkes ağlıo beni bekliodu annem ve eşim öyle bi bakıodu ki:))) oğlumu gösterdiler çok tatlıydı kapkara saçlı minnacık :)yürümekte biraz zorlandım tuvalete zor oturdum 2 gün hastanede yattık 3 kilo 80 gr 49 cm doğdu bebeğim sütüm 2. gün geldi... çektiğim herşey şuan yanımda yatan oğlum için değer 5 tane daha doğurabilirm:) tarifi imkansız bir sevgiymiş allahım isteyen hrekese versin allahım her türlü kötülükten korusun hepimizin evlatlarını
Maşşallah hepinize kızlar, sağlıkla kavuşmuşsunuz kuzularınıza,