2012 mart anneleri doğum listesi-doğum hikayeleri

çok güzel sıcak hikaye.gözünaydın canım darısı bizlere inşallah

arkadaşlar doğum hikayelerinizi nefes almadan okuyorum harıka rabbım herkese nasıp eylesın hayırlısınla bende kızımı kucagıma alayım sızlerle paylasacagım cok guzel moral oluyor burayı okumak dogum yapan arkadaslar rabbım saglıgınla sıhhatınle bebıslerınızı buyutmeyı nasıp eylesin benım gıbı bebıslerını bekleyenlerede rabbımden yayırlı dogumlar dılıyorummmm......

arkadaşlar yarın doğuma gidiyorum biraz korku biraz sevinç karmakarışık duygular işte :)lütfen dualarınızı eksik etmeyin...yarın sabah 8 da 3 ünite kan takılıcak sonra doğuma giricem sezeryan ikinci doğumum olduğu için neler yaşanıcağını az çok biliyorum buda biraz panik yapmama neden oluyo bide arkamda 5 yaşında kızımı bırakıcam nasıl olucak diye düşünüp daha çok üzülüyorum....inşallah doğum hikayemide yazmak nasip olur....hepinizi şimdiden allah kurtarsın inşallah....aynı gün benimle doğum yapıcak arkadaş varsada allah bi avazda kurtarsın inşallah....

merhaba arkadaşlar uzun bi aradan sonra burdayım ilk sayfada listemizin şubat anaları olarak maşallahı var
hele ben mart sonu diye beklerken aceleci yavruma erken kavuştum
allahım doğum yapacak olanların yardımcı olsun kuzusunu kucaklayanlara da sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

benim küçük meleğim 35+3 haftalıkken hiç ummadığım aklımdan bile geçirmediğim bi zamanda geldi o gece yatmadan önce burda baya takılmıştım ve bebeğimin daha dönmediğini söylemiştim perşembe gece 12.30 da eşimle yatıp uyuduk sonra ben 4.30 gibi uyandım herzamanki gibi çşm gelmişti yataktan kalktım ama banyoya gitmeye kalmadan sıcak sıcak bişeylerin aktığını hissettim banyoya gittiğimde akıntı dahada çoğaldı eşime seslendim fırlayıp geldi yanıma daha erken olduğunu düşündüğümüz için ikimizde çok korkmuştuk annemi aradım sonra eşim kıyafet getirdi giyindim ve suyum aka aka giitik hastaneye(pantolon, kaban , arabanın koltuğu, hastanenin sandalyeleri yatakları hepsi nasibini aldı) dr.umu çağırdılar hiç suyumun klamadığını ve bebeğimin de doğum pozisyonu almadığını öğrendik sancım da hiç yoktu
karışık duygularla ve daha erkendi düşüncesiyle bebeğim için korkarak girdim ameliyata... bir saat sonra kendime geldiğimde bebeğim nasıl ve nerde sorularıma aldığım yanıtla sanki yeniden doğdum: çok sağlıklı odana çıkar çıkmaz göreceksin... evet allaha sonsuz bir şükür ve bebeğime büyük bir hayranlıkla benim küçük kelebeğim kollarımdaydı artık...
sezaryen sonrası iyileşme sürecimde çok iyi geçti arkadaşlar sadece ilk hafta oturup kalkmakta doğrulmakta zorlandım sütüm üçüncü gün geldi fazladan da 5-6 kilom kaldı...

herkese hayırlı doğumlar dualarım sizlerle sizlerde bizi dualarınızda eksik etmeyin teyzeler

Canım oğlun acele etmiş ama şimdi kollarında ne güzel sağlıkla büyüsün inş.Senin kilolarda yakında gider oğlunla ilgilenirken:)

Rabbim analı babalı büyütsün.. :) ne güzelbir duyguu.. azz kaldı bizde tatcaz

aguu canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt yavrunu
bazen senin yaşadığın gibi gece çiş giderken suyum gelsin doğum olsun istiyorum
tabi şuan epey erken ama daralıyorum sanırım

Gozun aydın canım ALLAH analı babalı buyutsunn

Gözün aydın canım, Allah uzun ömürler versin, sağlıkla büyüsün bebişin.

Gözün aydın canım, Allah uzun ömürler versin, sağlıkla büyüsün bebişin.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyoruz oğluşumla ( özgeengin, lagrima, ronya, nicegrl, lachesis, gamziya ) yazıları alıntı yapmayı bilmiyorum

çok daha kolay ve güzel geçen doğum hikayelerinizi buraya yazmak nasip olsun inşallah

Aminnnnnnnnnn inşallahhhhhh:)))

gözünaydın canım..sağlıkla büyüt..darısı bizim başımıza..

maşallah cnm. Allah analı babalı büyütsün

MaşaAllh amerdacım, valla büyük cesaretmiş senin kide, daha çok erken ve suni sancı ile normal doğum, Rabbim bizede normal doğum nasip etsin, Rabbim bebeğini sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin

Canım benim yaa gözlerim dolu dolu okudum, Uzun bir süre evlat hasreti çekmişsin ama sonunda kucağına almışsın, Rabbim evladına hayırlı uzun ömürler versin, onun yokluğunu size göstermesin, onu size, sizi ona bağışlasın

amiiin amiiin, zaten herşeyi göze alarak bebişimiz olsun istiyoruz, uykusuzluğada ağrıyada sızıyada katlanıyoruz, yeter ki sağlıcakla kucağımıza alalım Rabbim size bağışlasın

ay ne güzel yaa, bende eşimin ilk tepkisini çok merak ediyorum, çünkü çok hassas ve duygusal bir eşim var, dün beşiğimizi kurduk, salona koyduk, kurduğumuzdan beri kaç kere salona gidip gidip geldi Rabbim eşinle, yavrunla sana hayırlı, sağlıklı ömürler versin

beş tane daha mı , ya zaten herkes bebeği kucağına alınca tüm acıların unutulduğunu söylediğinden ben hiç doğumu, acısını, sancısını düşünmüyorum, hep bebeğimi sağlıcakla kucağıma alacağıma odaklanıyorum..Rabbim evladını size bağışlasın

oy oy yerim ben oğluşunu maşaAllah, çok tatlı Rabbim size bağışlasın, İsteyen herkese de bu duyguyu yaşatsın

Bugün miniğim Rüya'm am bir haftalık oldu, 24 şubatta sezaryanla doğum yaptım. Meşhur tabirle planlı sezaryan oldu. Henüz doğum yapmamış arkadaşlar hiç korkmayın..
Rabbim size bağışlasın

evet mart anneleriyiz ama baya kişi subatta doğum yaptı, biz hala beklemedeyiz bakalım Rabbim evladını size bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…