canım senindemi doğum yapacağın tarih 26 mart :) hayırlısı olsun cnm aynen beklemekteyiz bakalım ne zaman gelirlerse :)
çook geçmiş olsun canım. Sağlıkla kurtulmuşsunuz ya ikiniz de çok şükür. Allah ım analı babalı büyütsünBizde 7 martta kavuştuk kuzuma hikayemiz istediğimiz gibi olamdı ama kızım sağlıkla yanımda ya dünyalara değer benim için.
Gelelim hikayemize 6 mart salı geceden gözlerim kararıyor başım çatlıyor 8 martta da randevumuz var doktora gidecez neyse o geceyi gözlerimi kırpmadan geçirdim saat 7 oldu eşimi işe gönderdim ona da bişey söylemedim saat 8 de artık kusmaya başlamıştım denge tutamıyordum gözüm bile görmemeye başladı annemi aradım geldi taksi alıp gelmiş hastaneye gitmek için bindik ve yolda kriz geçirmişim değişik bi hastalık dedi doktorda adı aklıma değil ve 3 gün sonra yoğun bakımda açtım gözlerimi aletlere bağlı bişekilde ne olduğunu idrak edemedim başımda bi sürü doktor sonra olanları anlatıllar ameliyatta ve ameliyat sonrası 2 defa daha kriz geçirmişim şimdi iyiyim kızım da küçücük ama çok şükür ki iyi kucağıma alıp kokusunu içime çekince hiç bişey olmamış gibi unutuyorum herşeyi yüce rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın bakmaya doymamıyorum ona
cnm çok geçmiş olsun yaa umarım şuanda o hastalığın etkisi kalmamıştır bebeğine kavuşmana sevindim güzelim allah ikinizede sağlıklı ömür versin
ahh canım benim neler yasamıs atlatmıssın öyle gelmiş geçmiş olsun,ee peki neymiş nedeni? yani bu hastalığın adı ne ? şimdi sağlığına kavusmana ve bebişine kavusmana çok sevindim hayırlısıyla sağlıklıca büyütün inşallah...
Çok sağol canım.. evet normal bekliyorduk hikayemi en kısa zamanda yazıcam..
Canım çok geçmiş olsun, şükür kavuşmuşsun yavruna... Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
Çook Çok geçmiş olsun.Sen atlatmışsın çok şükür,inş bir daha tekrarlamaz ve rahatsızlanmazsın...Allah şifa versin....
ahhh yavrum kıyamam çok geçmiş olsun
neyseki sağlıkla yavrunu almışın kucağına
ve sende sağlığına kavuşmuşsun
inanki şok oldum okurken tekrar geçmiş olsun
benımde 26 mart canım doktor 22sınde kontrole cagırdı ama ben nedense hergun doğurcam gıbı benımde bırden suyum gelsın dıye beklıyorum mıllet doğurdukca benımde doğurasım gelıyo
kızlaar ben de 7 mart 2012 carsamba günü 38+2de normal doğum ile 2900 gr agırlığında 48 cm boyunda şeker bi kız doğurdum ismi de NAZ oldu Allah sağ salim bağışlasın yavrularımızı hepimize insallah hikayemizi daha sonra anlatcas söz şimdilik hoşçakalınnn:))
Beni de yazıııııııın :))
40+1. haftada - 7 mart 2012 - spinal sezaryen - 3270 gr - 49 cm - Miray hanım :)
Azeri canım benim ya, Rabbim senide bebeğinide korumuş, sizi eşine bağışlamış, Rabbim bir ömür boyuda sizi birbirinize bağışlasınBizde 7 martta kavuştuk kuzuma hikayemiz istediğimiz gibi olamdı ama kızım sağlıkla yanımda ya dünyalara değer benim için.
Gelelim hikayemize 6 mart salı geceden gözlerim kararıyor başım çatlıyor 8 martta da randevumuz var doktora gidecez neyse o geceyi gözlerimi kırpmadan geçirdim saat 7 oldu eşimi işe gönderdim ona da bişey söylemedim saat 8 de artık kusmaya başlamıştım denge tutamıyordum gözüm bile görmemeye başladı annemi aradım geldi taksi alıp gelmiş hastaneye gitmek için bindik ve yolda kriz geçirmişim değişik bi hastalık dedi doktorda adı aklıma değil ve 3 gün sonra yoğun bakımda açtım gözlerimi aletlere bağlı bişekilde ne olduğunu idrak edemedim başımda bi sürü doktor sonra olanları anlatıllar ameliyatta ve ameliyat sonrası 2 defa daha kriz geçirmişim şimdi iyiyim kızım da küçücük ama çok şükür ki iyi kucağıma alıp kokusunu içime çekince hiç bişey olmamış gibi unutuyorum herşeyi yüce rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın bakmaya doymamıyorum ona
canım gözün aydın, Rabbim bebeğinizi size bağışlasın, seninde doğum hikayeni bekliyorumlisteye beni de ekleyin ben de 1 martta 38+6 da normal doğumla kızım Ahsen Erva'ya kavuştum. 2900 gr. olarak dünyaya geldi
telden de olsa girip hikayeni paylaşman çok hoşHamilelik donemim boyunca cok fazla paylasimda bulunamasamda mart annesi olarak bende hikayemisizlere anlatmak istiyorum
6 mart sali gunu rutin kontrolumde sancim vardi doktorum dogumun basladigini 1 cm acilmam oldugunu soyledi ama sancilarimin daha siklasmasi gerektigini soyledi
eve donduk ogun iccamasirimi islaticak sekilde suyum geliodo ama ben bu durumun endise edilecek birsey olmadigini dusunuyodum neyse ertesi gun yani crsamba gunu aksam sancim artti ve aksam 11 gibi hastaneye kostuk acilmam 3 cm olmustu
Eve gondermediler damar yolu falan acildi serum taktilar sabaha kadar birsey yemeden seum aldim sancilarim dahada artmisti buarada gece boyunca acilmam varmi yokmu diye devamli alttan muayene ediliyor ve nstye baglaniyordum
sabaha kadar heyecandi korkuydu derken gozume uyku girmedi, devamli dua okuyordum kismetse normal dogum yapacaktim.persembe sabahi suni sanci aldim 8 damlayla baslayip 24 damlayla devam ettim, sabah 9 gibi sancilarim iyice artmis dayanilmayacak bi hal almisti,nihayet doktorum tesrif etmisti artik tekrar muayene edip acilmamin 9 cm oldugu soyledi tabi ben bu surede acidan bagriyor beni alin diye yalvariyordumsonunda dogumhaneydim malum masada ikiniyodum cigliklarim hastaneyi inletiyomus annem esim herkes duymus sesim ve ben icerde onlar disarda dogurmus epeyce aglamislar (( nihayet ikinmalar sonuc gostermis bebegim 15 dk icinde dunyaya geldi hemsire aldi bakimini yapti buarada dikislerim atiliyordu
bebegimi hemen odaya getirmediler maalese((
suyumun az az geldigi donemde hemen hastaneye gelmedigim icin herhangi bir hastalik riskine karsi yavrucugumu kuveze aldilar cok sukur saglikliydi ama onlemde alinmaliydi
bu 3 gunluk sure icinde belli araliklarla sdc emzirmek icin onun yanina gidebiliyordum daha babamiz bile yakindan gormemisti yogunbakima girmesi yasakti bende fotografini cekip hasretlerini dindirmeye calisiyordum
Buarada hemencik toparlandim dikislerim sanciyordu ama hicbir onemi yoktu tek arzum kizimizi biran once evimize goturmekti ve sukurler olsun suan evimizdeyiz ve melegim yanimda yuzunu her gordugumde icimi kapayan sonsuz mutlulugun keyfini yasiyorum
(Telden girip yazdim kelime hatalarimin kusuruna bakmayin lutfen daha ayrinti verirdim ama bu sekillde yazmak zor oluyo)
rabbim hepimizin evladini bizlere bagislasin ins.
Hamilelik donemim boyunca cok fazla paylasimda bulunamasamda mart annesi olarak bende hikayemisizlere anlatmak istiyorum
6 mart sali gunu rutin kontrolumde sancim vardi doktorum dogumun basladigini 1 cm acilmam oldugunu soyledi ama sancilarimin daha siklasmasi gerektigini soyledi
eve donduk ogun iccamasirimi islaticak sekilde suyum geliodo ama ben bu durumun endise edilecek birsey olmadigini dusunuyodum neyse ertesi gun yani crsamba gunu aksam sancim artti ve aksam 11 gibi hastaneye kostuk acilmam 3 cm olmustu
Eve gondermediler damar yolu falan acildi serum taktilar sabaha kadar birsey yemeden seum aldim sancilarim dahada artmisti buarada gece boyunca acilmam varmi yokmu diye devamli alttan muayene ediliyor ve nstye baglaniyordum
sabaha kadar heyecandi korkuydu derken gozume uyku girmedi, devamli dua okuyordum kismetse normal dogum yapacaktim.persembe sabahi suni sanci aldim 8 damlayla baslayip 24 damlayla devam ettim, sabah 9 gibi sancilarim iyice artmis dayanilmayacak bi hal almisti,nihayet doktorum tesrif etmisti artik tekrar muayene edip acilmamin 9 cm oldugu soyledi tabi ben bu surede acidan bagriyor beni alin diye yalvariyordumsonunda dogumhaneydim malum masada ikiniyodum cigliklarim hastaneyi inletiyomus annem esim herkes duymus sesim ve ben icerde onlar disarda dogurmus epeyce aglamislar (( nihayet ikinmalar sonuc gostermis bebegim 15 dk icinde dunyaya geldi hemsire aldi bakimini yapti buarada dikislerim atiliyordu
suyumun az az geldigi donemde hemen hastaneye gelmedigim icin herhangi bir hastalik riskine karsi yavrucugumu kuveze aldilar cok sukur saglikliydi ama onlemde alinmaliydi
bu 3 gunluk sure icinde belli araliklarla sdc emzirmek icin onun yanina gidebiliyordum daha babamiz bile yakindan gormemisti yogunbakima girmesi yasakti bende fotografini cekip hasretlerini dindirmeye calisiyordum
Buarada hemencik toparlandim dikislerim sanciyordu ama hicbir onemi yoktu tek arzum kizimizi biran once evimize goturmekti ve sukurler olsun suan evimizdeyiz ve melegim yanimda yuzunu her gordugumde icimi kapayan sonsuz mutlulugun keyfini yasiyorum
(Telden girip yazdim kelime hatalarimin kusuruna bakmayin lutfen daha ayrinti verirdim ama bu sekillde yazmak zor oluyo)
ah canım normal doğum yapmışsın tebrik ederim bebeğini sağlıkla büyüt inşallah darısı başımızaaaHamilelik donemim boyunca cok fazla paylasimda bulunamasamda mart annesi olarak bende hikayemisizlere anlatmak istiyorum
canım tebrik ederim normal doğum olmuş bebişine kavuşmuşsun analı babalı büyüsünn darısı başımızaa inşallah38+4 pazartesi günü çatı muayenem vardı doktorumuz açılma olmadığını yumuşama bile olmadığını söyledi yıkıldım resmen, çünkü normal doğumu çok istiyordum. Doktorumuz çatı muayenesi sırasında yumuşamaya yardımcı oldu ve doğumu kolaylaştırmak için ikinci bir muayene yapması gerektiğini söyledi. Ayrıca suyum neredeyse yok sayılacağından 2 günde bir kontrole gitmeye başladık. Perşembe günü sancılarım geldi ama suratımı ekşitecek kadar değil 6 saat kadar 3 dk ara ile çektim sonra sancılar gitti . Ertesi gün kontrolde doktor 2-3 santim açılmam olduğunu söyledi yine bize biraz yardımcı oldu ,bugün yarın doğurursun dedi ve ekledi doğmazsa pazartesi başlatalım bu bebek emsin artık dedi.Çünkü kızım 1 haftada hiç kilo almamıştı ve suyum yok gibiydi. Sancılarım yine başladı yaklaşık 3 saat kadar sürdü 105 lere kadar çıktım ama yine suratımı ekşitecek kadar acısı olmadı .Tüm aile doğurucam diye bekledi o gece ama sancılar yine gitti.
Biz pazartesiye kadar bekledik ama kızım gelmedi. Pazartesi doktorumuz muayenede rahme doğumu hızlandıran bir ilaç yerleştirdi ve bizi hastaneye (TOBB) gönderdi. Saat 14 civarları hastaneye gittim. sancım yoktu nst ye bağladılar. Sohbet filan 16'da sancılarım başladı 4-5 dakikada bir 125 120 civarinda sancılarım vardı ama ben şikayet etmiyordum hemşireler falan baya dayanıklısınız derken 18.00 gibi içimde bir şampanya patlaması gibi bişey hissettim. ve o an sancılar coştu. 5 şiddetindeki sancıda eşimin kollarını tırmalamaya başladım :) okadar da dayanıklı değilmişim. ben epidural diye inlerken bide suni sancı taktılar. Doktorumda söyleniyor "Niye siz kadınlar dayanmaya çalışırsınızda baştan istemezsiniz epidurali diye " epiduralden sonrası mutluluk . saat 24 gibi doğum başladı ve 15 dakika içinde kızımla buluştuk. çok rahat çok güzel bir süreçti allah herkese nasip etsin. Doktorumuzun ismi Cüneyt Genç nasip olurda olursa ikinci hamileliğimde de ona gidicem. Ailece doktorumuzun hayranıyız. hayranıyız derken abartmıyorum annemin lafı "bir bebek bezleri için , birde senin doktorun için yine doğururum kızım " Ankarada doktor arayanlara hiç tereddüt etmeden tavsiye ediyorum.
canım tebrik ederim normal doğum olmuş bebişine kavuşmuşsun analı babalı büyüsünn darısı başımızaa inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?