- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #22.561
41.gün yatağa atarım adamı diyosan hemen anlık bi çözüm üretiverirsin:)
Eeee tabi 41.günü zor bekleriz:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy valla bişey bilmiyoruz yeni evliylen bu kadar değildim :))))Bende monütörün arkasına saklanıyorum görmesinler diye güldüğümü:)))
kızlar hiiçç acele etmeyin..zaten veletler gelince hayatımız kayıcak..diill adamlarla oynaşmak kedi gibi olduğumuz yerde uyuyalım die bakıcaz..
Yok canım yaa ona azıcık vakit buluruz arada sen merak etme:)))
40. günün gecesi diye düşünüyorum ben :))))))
evt spiralde kanamalar yoğun oluyo annem 10 gün adet olurdu ama ok deneyin biz çifte haz kullanıyoduk kocamda bende memnunduk hemde uzatıyomuş süreyi de kocana belki kabul eder :) en azından bi deneyin ablama vermiştim denesin diye onun kocada denememiş bile oda spiral taktırdı mecbur
görüces bakalım..ama ayça demişti dersiniz:))) bikere bebekler anne babaları bişey yapıyosa hissedeerler..mesela nie anneler tam yemek yicekken bebekler ağlar:) oda aynı işte tam heyecanlı kısma gelince vık vık vık vık başlicak yattığı yerden..mecbur kalkıcaksın..hadi uyudu gene diyelim ama senin ateş sönmüş olucak:) klasik yani..
Ayça ya şimdiden hevesimi körettin yani:)))Vakit bulanlar nasıl buluyosa biz de buluruz elbet:))Tabii eskisi kadar rahat olamıycaz ama vakit ayrılır onada:))))
Ayçacım sen Polly için ateşli diyon ama Melike ondan fena galibe![]()
Ayça ya şimdiden hevesimi körettin yani:)))Vakit bulanlar nasıl buluyosa biz de buluruz elbet:))Tabii eskisi kadar rahat olamıycaz ama vakit ayrılır onada:))))
dost acı söyler:))) sen kendini böyle hazırlada olmazsa süpris olsun işte:))) benim kuzenim anlatıyodu..tam başlıyolarmış vık vık vık bide duş almadan da meme vermeyin diyolar..hadii babası tutuyomuş kuzen duşa..eee ne anladım..yarım kaldı herşey:)bide içinde patlicak yani o daha fena:)
melike azdı zaten iice..başına vurdu:))))
Ayçacım sen Polly için ateşli diyon ama Melike ondan fena galibe![]()
ahanda kulaklarım çınladı:)))
tatlım, Melike ne yapsın garibim yeni evli daha, üstüne birde hemen gebelik olunca doyamadı.. tabi ateş vurur başına:))
sölemesi ayıp ben annemlerdeydim lohusalığımın son zamanları ve annem kırkladı beni sağolsun. eşim bir an önce eve gidelim diye çırpınıyordu yazık:))
dost acı söyler:))) sen kendini böyle hazırlada olmazsa süpris olsun işte:))) benim kuzenim anlatıyodu..tam başlıyolarmış vık vık vık bide duş almadan da meme vermeyin diyolar..hadii babası tutuyomuş kuzen duşa..eee ne anladım..yarım kaldı herşey:)bide içinde patlicak yani o daha fena:)
ahanda kulaklarım çınladı:)))
tatlım, Melike ne yapsın garibim yeni evli daha, üstüne birde hemen gebelik olunca doyamadı.. tabi ateş vurur başına:))
sölemesi ayıp ben annemlerdeydim lohusalığımın son zamanları ve annem kırkladı beni sağolsun. eşim bir an önce eve gidelim diye çırpınıyordu yazık:))
Yengem spiral taktırmıştı ama adet kanamaları çok oluyordu ve aşırı ağrılı oluyordu ondan korkuyorum spiralden ben herkeste aynı olur mu ki acaba en iyi ok.galiba da onada kociş sıcak bakmıyor ay aman ne kadar zor iş bu annelik ya :26: