2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınn cnmm ne güzel iki haneli rakamlara inmişsin en geç ben doğuracam galiba 27 mart diyor doktorr

Hayırlısı inşallah canım ama belli olmuyo işte kimisi erken geliyo kimisi geç.. Hayırlısıyla bi başlasaydı forumumuz doğurmaya :))) o heyecanla bize de zaman geçer valla..

Günaydııııınnnnnnn:71::71::71::71::71::71::71::71::71:

pazartesi çabukmu geçti ne:))

melikecim daha önceki gün yazmamışmıydın yaw 27 haftalık olduk diye, ne çabuk 28 oldunuz:) Maşallah..

bugünün tarihide pek bi güzelmiş
13.12.11.... birazdanda saat 10:09 olacak:)))))))))

Canım çabuk mu dersin bana çok yavaş geliyo :)) zaman geçmek bilmiyo sanki.. 30lar belki daha hızlı geçer diye düşünüyorum.. :))

yaa zaten o kadar az tercih hakkımız var ki ne yapıcağımızı bilmiyoruz bizim arkadaşa doktorla görüşmüş doğumdan sonra kesinlikle kaçak yapmayın süt korur olayı yok yani hamile kalmanız çok yüksek direk korunun demiş

Evet bu konuda pek seçeneğimiz yok,süt zaten kesinlikle korumuyo bi arkadaşım doğum yaptı peşine hamile kaldı ve aldırmak zorunda kaldı.Böyle bişey yaşamamak için önlem almak lazım.Her türlü önleme rağmen olursa da kısmet yapıcak bişey yok:)

Evet bu konuda pek seçeneğimiz yok,süt zaten kesinlikle korumuyo bi arkadaşım doğum yaptı peşine hamile kaldı ve aldırmak zorunda kaldı.Böyle bişey yaşamamak için önlem almak lazım.Her türlü önleme rağmen olursa da kısmet yapıcak bişey yok:)

Önlemi ne zaman alcaz 40 çıkına kadar zaten bişi olmuyo galiba 41. gün önlem mi alıyoruz nasıl oluyo tam? :))) :27:

Günaydın herkese...
derin konular konuşulmuş. eşimin bu kadar idareli olabileceğini hiç düşünemezdim. biz sadece sarılıp uyuyoruz... :1:
ben jiletçilerdenim... gayet rahat ve pratik. :1:

Hayırlısı inşallah canım ama belli olmuyo işte kimisi erken geliyo kimisi geç.. Hayırlısıyla bi başlasaydı forumumuz doğurmaya :))) o heyecanla bize de zaman geçer valla..

Bizde açılışı uhde yapacak galiba aralık anneleri formuna bakıyordum da arada kimisi doğurmuş kimisi beklemede ay nişan mı geldi ay kasılma var dediğin gibi o heyecanla bir bakıcaz doğuru vermişiz :)

çok hoşsun tatlım Allah iyiliğini versin sen ne zaman yapıcan o işi o zaman önlemi al şekerim ama önce şekline karar ver :)
Ahh bi bilsem ne zaman yapcam ben doğar doğmaz olur diye düşünüyodum :))) ama dediğn gibi zamandan çok şekil önemli aklımda değişik şekiller var :)))))))) kızlar nolur ya ben işteyim millet niye gülüyosun diyo açıklama yapamıyorum :D:D
Hiç bilmiyorum ben de en azından ok var:)Ne zaman oluyo ne kadar bekleniyo bilmiyorum ki:(((
Özge biz senle yeni gelin gibi olcaz bence korunmayalım bizim bişi yapabilceemiz yok bu cahiliyetle :)) bence olayları akışına bırakalım :1::1:

günaydın bayanlar ve kuzuları bizde kaltık burdayız ama ütü yapmaya çamaşır yıkamaya devam ....:37:

bu arada biz henüz fiki fiki yapmadık gerçek anlamda ama hyüzeysel şeyler yapıyoruz haftada 2 kez yoksa eşim kafaya huni takıp gezicek:52: ben hamileliğin başında kanamam olunca korktum ve bir tahada asla istemedim...birde kimin suyunun geldiğini yada kanamasının olabileceğini söyledi dr hepten tırstım...

Bizde açılışı uhde yapacak galiba aralık anneleri formuna bakıyordum da arada kimisi doğurmuş kimisi beklemede ay nişan mı geldi ay kasılma var dediğin gibi o heyecanla bir bakıcaz doğuru vermişiz :)

sanırım topiğimizin ilk doğuranı ben olacagım yinede belli olmaz ama kısmet bu işlerrr hayırlısı olsunnnn:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cnm korunmak istediğin seceneğe göre değişir ok le koruncaksan problem yok ama spiral taktırcaksan adetli olman şart

Yengem spiral taktırmıştı ama adet kanamaları çok oluyordu ve aşırı ağrılı oluyordu ondan korkuyorum spiralden ben herkeste aynı olur mu ki acaba en iyi ok.galiba da onada kociş sıcak bakmıyor ay aman ne kadar zor iş bu annelik ya :26:

Ahh bi bilsem ne zaman yapcam ben doğar doğmaz olur diye düşünüyodum :))) ama dediğn gibi zamandan çok şekil önemli aklımda değişik şekiller var :)))))))) kızlar nolur ya ben işteyim millet niye gülüyosun diyo açıklama yapamıyorum :D:D

Özge biz senle yeni gelin gibi olcaz bence korunmayalım bizim bişi yapabilceemiz yok bu cahiliyetle :)) bence olayları akışına bırakalım :1::1:

canım bende işteyim karşımdada erkek var valla benim yerime eleman geldi ben rahatım bütün gün sizinle konuşuyom ama çaktırmıyorumdur inş. karşıdakine :)

Ayy valla bişey bilmiyoruz yeni evliylen bu kadar değildim :))))Bende monütörün arkasına saklanıyorum görmesinler diye güldüğümü:)))

Yengem spiral taktırmıştı ama adet kanamaları çok oluyordu ve aşırı ağrılı oluyordu ondan korkuyorum spiralden ben herkeste aynı olur mu ki acaba en iyi ok.galiba da onada kociş sıcak bakmıyor ay aman ne kadar zor iş bu annelik ya :26:

evt spiralde kanamalar yoğun oluyo annem 10 gün adet olurdu ama ok deneyin biz çifte haz kullanıyoduk kocamda bende memnunduk hemde uzatıyomuş süreyi de kocana belki kabul eder :) en azından bi deneyin ablama vermiştim denesin diye onun kocada denememiş bile oda spiral taktırdı mecbur

Back
X