- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #22.541
gerçekten aynı paraya denk geliyor cnm olsun sende doğumdan sonra nasip olur gidersin inşallah
Kesinlikle çok iyi bişey tavsiye ederim doğumdan sonra git büyük rahatlık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçekten aynı paraya denk geliyor cnm olsun sende doğumdan sonra nasip olur gidersin inşallah
Günaydınn cnmm ne güzel iki haneli rakamlara inmişsin en geç ben doğuracam galiba 27 mart diyor doktorr
Günaydııııınnnnnnn
pazartesi çabukmu geçti ne:))
melikecim daha önceki gün yazmamışmıydın yaw 27 haftalık olduk diye, ne çabuk 28 oldunuz:) Maşallah..
bugünün tarihide pek bi güzelmiş
13.12.11.... birazdanda saat 10:09 olacak:)))))))))
yaa zaten o kadar az tercih hakkımız var ki ne yapıcağımızı bilmiyoruz bizim arkadaşa doktorla görüşmüş doğumdan sonra kesinlikle kaçak yapmayın süt korur olayı yok yani hamile kalmanız çok yüksek direk korunun demiş
Evet bu konuda pek seçeneğimiz yok,süt zaten kesinlikle korumuyo bi arkadaşım doğum yaptı peşine hamile kaldı ve aldırmak zorunda kaldı.Böyle bişey yaşamamak için önlem almak lazım.Her türlü önleme rağmen olursa da kısmet yapıcak bişey yok:)
Hayırlısı inşallah canım ama belli olmuyo işte kimisi erken geliyo kimisi geç.. Hayırlısıyla bi başlasaydı forumumuz doğurmaya :))) o heyecanla bize de zaman geçer valla..
Önlemi ne zaman alcaz 40 çıkına kadar zaten bişi olmuyo galiba 41. gün önlem mi alıyoruz nasıl oluyo tam? :)))![]()
Önlemi ne zaman alcaz 40 çıkına kadar zaten bişi olmuyo galiba 41. gün önlem mi alıyoruz nasıl oluyo tam? :)))![]()
Ahh bi bilsem ne zaman yapcam ben doğar doğmaz olur diye düşünüyodum :))) ama dediğn gibi zamandan çok şekil önemli aklımda değişik şekiller var :)))))))) kızlar nolur ya ben işteyim millet niye gülüyosun diyo açıklama yapamıyorumçok hoşsun tatlım Allah iyiliğini versin sen ne zaman yapıcan o işi o zaman önlemi al şekerim ama önce şekline karar ver :)
Özge biz senle yeni gelin gibi olcaz bence korunmayalım bizim bişi yapabilceemiz yok bu cahiliyetle :)) bence olayları akışına bırakalımHiç bilmiyorum ben de en azından ok var:)Ne zaman oluyo ne kadar bekleniyo bilmiyorum ki((
Bizde açılışı uhde yapacak galiba aralık anneleri formuna bakıyordum da arada kimisi doğurmuş kimisi beklemede ay nişan mı geldi ay kasılma var dediğin gibi o heyecanla bir bakıcaz doğuru vermişiz :)
cnm korunmak istediğin seceneğe göre değişir ok le koruncaksan problem yok ama spiral taktırcaksan adetli olman şart
Ahh bi bilsem ne zaman yapcam ben doğar doğmaz olur diye düşünüyodum :))) ama dediğn gibi zamandan çok şekil önemli aklımda değişik şekiller var :)))))))) kızlar nolur ya ben işteyim millet niye gülüyosun diyo açıklama yapamıyorum
Özge biz senle yeni gelin gibi olcaz bence korunmayalım bizim bişi yapabilceemiz yok bu cahiliyetle :)) bence olayları akışına bırakalım![]()
sanırım topiğimizin ilk doğuranı ben olacagım yinede belli olmaz ama kısmet bu işlerrr hayırlısı olsunnnn![]()
Ahh bi bilsem ne zaman yapcam ben doğar doğmaz olur diye düşünüyodum :))) ama dediğn gibi zamandan çok şekil önemli aklımda değişik şekiller var :)))))))) kızlar nolur ya ben işteyim millet niye gülüyosun diyo açıklama yapamıyorum
Özge biz senle yeni gelin gibi olcaz bence korunmayalım bizim bişi yapabilceemiz yok bu cahiliyetle :)) bence olayları akışına bırakalım![]()
Yengem spiral taktırmıştı ama adet kanamaları çok oluyordu ve aşırı ağrılı oluyordu ondan korkuyorum spiralden ben herkeste aynı olur mu ki acaba en iyi ok.galiba da onada kociş sıcak bakmıyor ay aman ne kadar zor iş bu annelik ya :26: